Annem göbek fıtığı ameliyatı olacak, acil görüş bildirmenizi rica ederim.
Teşekkürler arkadaşlar :(
Teşekkürler arkadaşlar :(
risklidir
riskli olduğu söylenemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk öncelikle geçmiş olsun, yaptığım bir araştırmada bulabildiğim en iyi kaynak bu sanırım. Kesinlikle okumanı ve endişe etmemeni etmemeni tavsiye ederim İyi günler.
Göbek fıtığı nasıl tedavi edilir?
Göbek fıtıkları diğer tüm karın yolu fıtıkları gibi, sadece göbek fıtığı ameliyatı yolu ile tedavi edilebilir. Göbek fıtığı mekanik bir problemdir. Karın duvarındaki bir delikten, bir zayıf noktadan iç organların dışarıya doğru yer değiştirmesi ile ortaya çıkar. Karın duvarındaki bu deliğin, zayıf noktanın mutlaka fiziki olarak herhangi bir şey ile örtülmesi gerekir. Burada sentetik yamalar kullanılabilir. Sentetik yama ile fıtığın olduğu yeri bir şekilde kapatarak örteriz.
Göbek fıtığı tedavisi
Göbek fıtığı tedavisi için uygulanan kapalı ameliyat yöntemi üç küçük delikten gerçekleştirilir. İçeriye koyulacak yama rulo halinde yuvarlanıp, deliklerden bir tanesinin içinden atılır. Ardından bu yama fıtığın olduğu yere yapıştırılıp özel vidalarla yerine tutturulur.
Göbek fıtığı ameliyatından sonra hasta aynı akşam ayağa kalkıp, yemeğini yiyebilir ve hemen ertesi gün taburcu olabilir. Bu ameliyattan bir iki gün sonra hasta günlük hayatına, işine dönebilir. Profesyonel sporcular ve spor yapan kişiler ise 25 - 30 gün sonra antremanlarına başlayabilir, müsabakalarına geri dönebilir. Bu anlamda göbek fıtığı tedavisinde kapalı ameliyat yöntemi gayet konforlu ve rahat bir uygulamadır. Bu nedenle hastalara göbek fıtığından korkmamaları, fıtık daha fazla büyümeden ve kolayca onarılabilecek vaziyetteyken bir an önce ameliyat olmaları önerilir.
Oncelikle geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Her ameliyatin elbetteki riski vardir.
Gobek fıtığı basit bir ameliyattir korkmayin.
Ama ameliyattan sonra dikkat edin agirlik kaldirmayacak usutmeyecek
Kabiz veya isal olmayacak
Umarim yardimci olmusumdur iyi geceler
Ben riskli diyebiliyorum. Hayati tehlikesi varmış sanırım.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar