Göbek deldirmek zararlı mıdır?

Disaridan vucuda yapilan her mudehalede risk vardir. Cok iyi bakarsan buyuk ihtimal bir zarari olmaz anca gercekten cok dikkatli bakmalisin , temizlik , ve ya bir yere takilip gobegini yirtmasi gibi... cok dikkatli olabileceksen tasidigin sure boyunca cok fazla zarari olmaz. Ama dedigim gibi her mudehale risklidir.
Bence beynini deldir de hava disariya ciksin. Sanirsam biraz fazla hava girmis şişmiş beynin. Ulan kendi vücuduna küpeler pirsingler takip koskoca dövme yaptirarak güzelim vücudu mide bulandirici bir hale getirenler bunu hangi kafayla yapiyolar cok merak ediyorum. O kafadan bize de verinnnn
Deldim canım sen deldir kızım siz nasıl insanlarsınız göz bebeği deldirmek moda deseler onu bile deldirirsiniz Allah cezanı verecek
Ablam deldirdi 10 senedir kullanıor çocuğuda oldu sadece vücuduna zarar verme derim
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ya piercing bencde yaptırma artık herkes yaptırıyo ele düştü özenti gibi millet kötü yani ilgi çekme amaçlı yaptırıyor herkes
Benim delik buradaki herkes prof cildiyeci zaten ya da jinekolog
Hayir ama dikkat etmen gerek ilk deldirdigindw biyere gelse bisey degse acir
Oha ben de deldirmek istiyordum. Ama ne alaka duşukle.. sonuçta dışta bir bölge
Hayır değil 5 dkkikanı bile almaz acikcasi ben krem bile kullanmadım 2 haftaya yarası bile gecti
Deldirirken hiç acı hissetmedin mi bende deldirmek istiyorum ama korkuyorum
zararı olacağını sanmam ama cesaret edemem. Kızlara çok yakışıyor o ayrı :)
zararlı aklından çıkar
Sen söyle dusun etle alakali degik ust deri deliniyo ve hamileligin baslarinda göbek buyumeden cikarttiginda bir sorun olmuyo
Dusukle ilgisi oldgunu sanmam
kötü duruyo ben beğenmiyorum.!
hos bir görüntü olmuyor begenmıyorum
Olabilir ayrıca itici.
Bende istiyordum banada öyle dediler
Benim bildiğim kadarıyla dikkatli bakip duzgun bilen bir yerde deldirmej sıkıntı yaratmıyor zaten deriyi deliyoe
yapma etme derimdaha yasin kaç basin kaç
Günah la cayır cayr yanarsın
Yoo olursun o kadar
zararlıdır Dostum.
deldirme
* Dövme gibi piercing de temiz ortamlarda yapılmazsa, enfeksiyona ve alerjik durumlara sebep olabiliyor.
* Piercing sonrası nikel içeren küpelerin takılması ile nikel alerjisi gelişebiliyor.
* En riskli bölgeler, kaş, göbek deliği ve ağız içi. Ağız içerisine takılan piercingler, yeme alışkanlıklarının değişmesi, diş eti travması, kan birikimi, tükürük salgısında artış, tat ve duyu kaybı, konuşma şeklinde değişiklik ve dişte kırılma gibi sorunlara yol açabiliyor.
* Kan yoluyla bulaşan hastalıkları da es geçmemek gerek! Piercing ile hepatit, tetanos ya da HIV enfeksiyonu gibi bulaşıcı hastalıkların taşınma riski de bulunuyor.
Bunları biliyorum bakmak sorun değil sadece düşük meselesi gercek mi onu merak ediyorum
delirdme bswer be
yapma
En İyi Erkek Görüşleri