Burun ucu kaldirma ameliyati olmayi dusunuyorum onumuzdeki yillar icerisinde. Egitimimi tamamlamayi bekliyorum. Burnumun ucu normalegore biraz dusuk ve gerçektenucunun biraz kaldirilmasi gerekiyor bence. O zaman egriligi de duzeliyor onden goruntusu de guzellesiyor. Bu buyuk bir ameliyat mi ayni burun kemigi duzletme gibi yoksa kucuk bir operasyon mu? İnternetteki ameliyat once ve sonra asamalari cok basarili geldi, cesaret aldim. Bilgisi olan var mi? Bu bayan gibi burnum. Hafifbir dusukluk. Ve duzeltildiginde kemik kismi da duzgun hale gelecektir diyorum ben.
Sizce de cok basarili ameliyatlar degil mi? Hem abartili bir burun da olmamis hicbirinde hamur koymus gibi durmuyor cok duzgun bir goruntu var
Güncellemeler
+1 yıl
Fotolarda ilk foto sadece burun ucu kaldirma ameliyati simdi farkettim
Burun ucu kaldirma ameliyati gecirmis olan veya hakkinda bilgisi olan?
Fiyatları ne kadardır acaba Ve Türkiye'deki burun ameliyatından sakat kalanları da biliyoruz. Sıkıntı.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu burun ucu kaldirma olayi cok iyi ama dogal bir gorunum elde ediliyor. Guvenilir bir doktora yaptirilsa cok iyi olur. Teyzem burun ameliyati oldu kirilmisti burnu simdi duzletti guzel oldu basarili gecti. Umut oldu yani
Doğrusunu söylemek gerekirse ilk gün baya zorlandım. Ağrı falan hiç olmuyor fakat burundan nefes alamamak ve konuşamamak beni yormuştu. Yemekte yiyemedim bir kaç gün. Ama 3. günde rahatladım, tamponlar çıkınca çok hafif ağrı oluyo ve inanılmaz ferahlama geliyor korkulacak birşey yok. Ama burnun tamamen yerine oturması yani dışarıya çıkma durumuna gelmesi 1 ayı falan alıyo en az. Açıkçası 1 aydan önce dışarı çıkmam mümkün değildi. Burnum adeta yapıştırma gibi duruyordu ve heryerim işi gibiydi gözlerim şaşı gibi duruyordu. Fakat düzeldi işte. Şu an 33. günümdeyim. Hala üst dudaklarım biraz şiş. O da zamanla düzelecektir
Sen burun ucu kaldirma ameliyati olmadin o zaman direkt ameliyat oldun. Burun ucu ameliyati direkt ismiyle geciyor ve ucunu kaldiriyolar sadece olmasi gerektigi gibi oluyor burun
Öyle birşey yok. Evet hafif bir ağrı var ama o tampon çıkınca burnun ferahlıyor, derin nefes alamasan da nefes alabiliyorsun çok güzel. Ben çok rahatlamıştım
Yani ameliyatin herhangi bir evresinde buyuk bir aci yok? Bir akrabam yaptirmisti burnunu burnundan sargilar cekilirken feci aciyordu soyluyodu. Tabi bundan 10 sene once falan. Degismis olabilir dimi teknikler
En İyi Cevaplar