Bir türlü istediğim gibi bir diş macunu bulamıyorum. Az önce Colgate Advanced White aldım şimdi onu deneyeceğim kullanan var mı? Colgate Advanced White Charcoal kullananlar memnun kaldınız mı? Siz hangi diş macununu kullanıyorsunuz?colgate advanted white diş macunu kullananlar
Colgate Advanced White diş macununu kullanan var mı?
Colgate en sevdiğim diş macunu markalarındandır. Müthiş bir beyazlık sağlıyor. Ayrıca sararmayı mümkün olduğunda önlüyor. Çürüklere karşı savaşını pas geçmemek lazım tabi. :) Colgate advanced white kullananlar genelde çok iyi beyazlatıyor diye kullanıyor. Dişlerinizin renginden memnun değilseniz Colgate'in bu ürününü kullanın derim. İçeriğinde aktif kömür ve yumuşak mineral mikro partikül bulunuyor. Aktif kömür çok güçlü bir detoks etkisine sahip. Kötü ağız kokusunu önlüyor. Diş çürüğünü önlüyor ve kısa sürede beyazlatıyor. Anlayacağınız çok yönlü bir zenginlik. :)
colgate advanced white içeriğinde ne var?
Colgate Advanced White Özellikleri Neler?
Birçok özelliği bulunmakta. Sararmalara karşı güçlü bir tepki verip önler. Diş rengini kısa bir sürede beyazlatır. Hatta Colgate'in diş beyazlatma konusunda en iyi diş macunudur. Bunu birçok kişi söylemekte. Diş çürüklerini durdurup yok etmeye başlar. Diş çürüğü probleminiz varsa ilk başta kullanmanız gereken ürünlerdendir. Colgate advanced white charcoal kullananlar diş çürüğüne karşı çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bence deneyin. Ayrıca çok fazla kafein ve sigara tüketiyorsanız dişleriniz mümkünatı yok beyaz kalamaz. Zamanla çok ciddi sararmalar ve lekeler oluşur. Colgate Advanced White Charcoal içeriğinde olan aktif kömür sayesinde sararmaları kısa sürede bitirir.
Colgate Advanced White özellikleri neler?
Colgate Advanced White Fiyatı Ne Kadar?
Normalde tekli fiyatı 25 TL ama size tavsiyem aldığınızda tekli almak yerinde birkaç tane birlikte almak. Mağazalar öyle kampanyalar yapıyorlar ve çok daha uyguna geliyor. Mesele beşlisini 75 TL'ye sahip olabilirsiniz. Online alışveriş platformlarına bakabilirsiniz. Mesela Trendyol, hepsiburada, getir, n11 gibi sitelerden satın alabilirsiniz. Ayrıca Gratis, Watsons gibi mağazaların online sitelerinden alabilirsiniz. Colgate advanced white charcoal yorum bakarsanız eğer genelde online alışveriş sitelerinden kampanyalı bir şekilde aldıklarını söylüyorlar.
colgate advanced white fiyatı ne kadar?
Colgate Advanced White Nerelerde Satılıyor?
Colgate diş macunlaını birçok yerden satın alabilirsiniz. Mahalle marketlerinde, süper marketlerden, büfelerden vs her yerden alabilirsiniz. Carrefour, Migros, Bim, A101, Happy Center gibi marketlerde satılıyor. Ayrıca internette de satılıyor. Online alışveriş sitelerinden de satın alabilirsiniz. Advanced white charcoal kullananlar genelde online bir şekilde satın alıyorlar. Ayrıca Gratis, Watsons, Rossmann, Eve Shop, Tshop gibi mağazalarda da satılıyor.
colgate diş macunu nerede satılıyor?
Colgate advanced white charcoal yorumlar bakınca genelde memnunlar. Umarım size de memnun kalırsınız. Şahsen ben çok memnun kaldım. Colgate diş macunları ile alakalı detaylı kullanıcı yorumları için buraya tıklayabilirsin. :)
10 numara soru diyorum.BU soruyu daha sabah düşündüm sormayı.Benim yerime sorduğun için Tşk.ederim. Ben şuan ''Sensodyne'' kullanıyorum .Yemekten sorna tam kullanımlık çünkü hızlı rahatlatma özelliği var.TAvsiye ederim.
Paradontax kullanıyorum. Çok memnunum tadı iğrenç ama bir süre alışıyorsun ve rahatsız etmemeye başlıyor. Tel taktığım için diş etlerimde problem vardı paradontax sayesinde geçti öneriyorum :)