Birden bugün çıktı küçük beyaz birşey ve cok acıyor.. Napıcam acaba geçer mi yoksa doktora gitmeli miyim?

Aft ağız içerisinde sıklıkla yanak ve dudak mukozasında, dil üzerinde, yumuşak damakta, farenkste, diş eti üzerinde görülen solgun sarı-kırmızı hale ile çevrili oldukça ağrılı ülserleşmiş lezyonlardır.
stres baharatlı yiyecekler diş macunu
tuzlu suyla gargara yap günde 3 defa daha çabuk geçiyor
Aft sürekli çıkar ztn ama by aniden çktı ve aft çok ağrılı oluyor bu öyle değil. Acaba bademcklemi ilgili ki bilemedim belkide afttır tabide aft acısı gibi degl yani
Gargara yapcm şmdi sagol.
Aftsa eğer sft kremleri var ama bmcede büyğk ihtimalle afttır.. Evet ilk kez o bölgde çkyor. Teskkrler
Doktora gitmelisin. Iltihap gibi
Nasil çektin onu ya birşey oldugunu sanmıyorum ama bence kendini rahatlatmak için bir doktora git 😊
Sağol yakınlaştırıp çektim:D
iltihap olmuş. antibiyotik alırsan 2 günde geçer ama gene de doktora git ilacı o yazsın.
Cevap
8Cevap
Sivilcedir ya da iltihap olabilir ama göster yine de benim badenciğim şiştiğinde iltihap kurutucu kullandım ve bölge beyazlık oldu büyük ihtimalle de iltihaptır
içtekı et tabakasını yırtıcak sert yıcekler yemısın ve oyuzden orada yırtılma olmus 2 gune gecer :D
Çok saçma hahha
hayır sacma olacak bırsey soylemedım sadece sert yıyeceklerden dolayı olusan genel bı yırtık
Çom ilginç oluyormu böyle şeyler.. bir araştırayım merak ettim :D
hayır ılgınclıkle alkası yok agız ıcınde cıkan normal yaralardan farkı yok
Tamam sagoll ;))
nedemek onemlı degıl ozelden gel ıyılestıreyım ıstıyorsan ;)
doktora gitmeye gerek yok 2 gün sonra bişeyin kalmaz üşütmeden dolayı oluşan kitle
Ama başka hiç üşütme belirtisi yok, hasta değilm yani.
hasta değilsin zaten ama hasta olacağına işarettir boğazındaki şey
Hımm anladım.. Peki sağol
sen saol nedemek rica
Of acil şifalar diliyorum
Teskkrler
İltihap sanırım, doktora git.
Apse. Antibiyotik al yarına geçer
Hay Allahım ya git doktora ne bilek biz foyoya bak
Ay bizde biliyoz heralde doktora gitmeyi. şu an buraya biçok sağlıkla ilgili sorular sorulmuş dime nie belki biraz merak gisrr ya da bilen vardır die. Sende bilmiyosan yapma yorum!
Yok da su görüntü yani bilmiyorum biraz bizi düşün :( şu an boğazım aynı şekilde ağrıyor
He he okeyy
prof. doktorum açılın
Udutkussunb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar