Bende var. Benimki alerjiden. Bak böyle yap benden sabahları 1 avuç çıkıyo. Dilini gırtlağa çek ve derin nefes al balgam aşağı insin. Bu sırada kusuyomuş gibi yap işte. Ağızdan çıksın. Çok kötü durum !!!
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Balgam değil gibime geliyo balgam ola çıkartırdım bu ne kadar zorlasamda çıkmıyo şey gibi hissediyorum böyle elimi uzatiyim aliyim :D
scre4m kardeşim dediğini tam olarak anlayamadım bendede aynı sıkıntı var tam olarak adem elması denılen kısıma sanki katı bir sümük yapışmış gibi balgam degıl fakat... katı sümük olur ya öyle. gideremıyorum. dediğini anlayamadımda açıklarmısn biraz.. '' dilini gırtlağa çek '' nasıl yani? dilini gırtlağa çek ne demek? daha sonra derın nefes alınca sumuk aşşağıyamı iniyor kendılıgınden? bu sırada kusuyormuş gibi nasıl yapıyoruz kardeş :D:D:D ? dili gırtlağa cekıyoz ( ne oldugunu bılmıyorum ) derin derin nefes alıyoz aynı zamanda aynı anda kusuyormuş gibi yapıyoruz. :D:D:D hocam bu nasıl oluyo yav acıklarsan sevınırım
Hemşire hanım bişey sorucam böyle yatakta sırt üstü yatıyodum sonra tıkandım banyoya gittim afedetsiniz çıkardım böyle ip gibi salıntı yapışkan bişey çıktı devamı gelir mi bunun
genz akintisi olabilir bende de oyle balgam degil burnumdan geliyo ama balgam gibi hissediyom iltihap da olabilir doktora gorun Fsm bogazi gibi one ya :))
Balgam birikmiş gibi oradaki şey kanalı tıkıyordur herhalde. bir doktora git derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gırtlak kanserinin en kesin en net belirtisi... soruyu okuyunca yüzüm ekşimişti fotoyu görünce daha da işkillendim hiç vakit kaybetmeden doktora gitmen lazım... eğer şanslıysan tümör de olabiilir
Boğazından bahsetmiyorum mal , ağzından bahsediyorum , bu yorumu yaparak ne kadar gerizekalı biri olduğunu belli etmiş oldun , bravo , milletçe alkışlıyoruz.
En İyi Cevaplar