164 cm bir bayan kaç kilo olmalı?ben 164 boyunda 55 kg kiloyum sizce ideali kaçtır?Kaç kilo vermeliyim? (Kızlar da cevaplarsa memnum olurum)
Cevabın nedir?
Sağlık konusunda 575 cevap paylaştı. vermene gerek yok şu an fit görünmek için max. kilondasın bence.
165e49 kiloyum kendimden hesaplıyorum 5kilo daha alsam kilolu durmam ama daha fazlası tombiklestirmeye başlar. bence kilonu 55te tut yeter23 Yorumla
Soran+1 yılama sanırım biraz spor eksigim var bir de alt tarafım kalın sanırım 50 en iyisi benim için ne cok zayıf ne de kilolu
Soran+1 yıloyle vermek hızlı vermekten cok daha zor ama spor olayını aksatmıcam bundan sonra
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı boydayız ben de 55im. 50 kilo çok zayıf gösteriyor olma o kadar.53 kilo çok iyi.
216 Yorumla
Soran+1 yılelma tipli misin armut mu
- +1 yıl
Basen bölümüm daha fazla.
Soran+1 yılbenim de belim ince kalca cok büyük 96 bu yüzden 50 düsmek benim için daha faydalı sanırım
- +1 yıl
Benimki de tam 90
Yok ya 50 kilo çok zayıf oluyo bende çok zayıf duruyodu.52-53 iyidir
Soran+1 yıl90 60 90 nım diyorsun :) imrendim
- +1 yıl
Yok öyle değilim
Soran+1 yılKalcaların cok iyi ama mütavazilik etme buna da :)
- +1 yıl
Teşekkür ettim :) Benim üst kısmım yok ya göğsüm ben de ondan şikayetçiyim , hafif göbek de var nasıl ericek ya :(
Soran+1 yılbende de gögüs yok ama belim ince kesinlikle yapıyla alakalı bence ama göbegi vermek daha kolay makarna falan az ye karbonhidrat tüketimi beldenn artırıyor
- +1 yıl
:) Başka napsam baharda yürüyüş yapsam gider mi hafif göbeğim var hiç sevmiyorum onu yine bişeyler öner :D 2-3 kilo verelim çok iyi oluruz bence
Soran+1 yılya yürüyüs bacak eritiyor sanırım daha cok küçükken belimizde döndürdügmüz seyler var ya (adını unuttum) o pis göbek eritiyo
- +1 yıl
Ay ben onu çok severdim :D iyi fikir ha göbek bölgesi için faydalı olabılır :)
Soran+1 yılBence de eglenceli dene
- +1 yıl
Sağol gizlicim :)
Soran+1 yıl:) gizlilgim asaletimdendir :P
- +1 yıl
Hahah :D Yine bi yöntem bulursan söyle bana :)
kim söylerse yalan söyler kemik ağırlın kaç, yağdan hariç et kalınlığın kaç genelde türk kızları belden aşaya bayağ yağlı oluyolar buda onaları kilolu gösteriyor armut gibi bişey oluyor xD
329 Yorumla
Soran+1 yılevet dogru tahmin kalcalar geniş bende :) armut tipliysek nasıl olmalı tahmini olarak?
Soran+1 yılvoleybolcu olmadıgıma göre hiç sansım yok :D
- +1 yıl
o zman sana hemen diyetini veriyorum. her türlü şeker den uzak duruyorsun içinde dondurma, çikolata , pasta , nescafe çay kesinlikle şeker kullanmıyorsun. her türlü yağlar dan uzak duruyorsun kızartma kesinlikle yasak , karbonhidrat ve proteğin alıyorsun sadece onuda intrnetten bakıver . onun haricinde hergün 1 saat hızlı tempo yürüyorsun koşabiliyorsan yavaş koşu aradan 6 ay geçiyor ve sen mükkemmel fizik olan bir kıza dönüşüveriyorsun bizede pas felan bilen vermiyide bırakıyorsun :P
Soran+1 yılah ah cok ozendim simdi neyse 6 ay cok uzun bir süre degil :)
Soran+1 yılkötü oldugun bilmen de güzel :)
Soran+1 yıldiyet yapan biriyle sakın takılma diyet bahanesiyle kilo aldırırsın basladıgım gibi bırakmıcam hayır asla ısrarcıyım bu konuda :)
- +1 yıl
bak bende senin yapmış oldun hataya düştüm az yedim sebzeye meyveye ağırlık gittim bir gün bir baktım kollarım incelmiş göbeğimdeki ağarın hepsi duruyor doğsru spor salonuna dedi sen yanlış diyet uygulamışın ve kasların erimiş body yapmadanda asla geri gelmez. kendi bildiğin diyeti duydukalrını at bir tarfa git sporsalonuna vardır türkiyenin her yerinde bir spor salonu yazıl 3-4 ay çalış bakalım farkı gör.birde mesela hadise nin eski hali gibiysen sakın kilo veme zayıflayınca çıks old
Soran+1 yılben kas yapmak istemiyorum ama spor salanuna yazın giderim byük ihtimal bir de basladıgım bir isi yarıda bırakmayı sevmiyorum dderlerim uygun olmayacaktır ama haklısın zayıflanca bir gariplik oluyor evet hadise durumu gibi olmak da istemiyorum ama o da saglıksız verdi sanırsam
Soran+1 yıldiyosun:) su derslerim olmayaydı simdi yazılırdım da yaza da düzgün bir fizikle girmek var simdi sanırım haklısın buyuk ihtiml su bir ay içinde yazılabilirim
Soran+1 yılvay vay vay spor hocalıgı falan var mı?
Soran+1 yılanlıyorum seni :) 1 ayda bir sey farkettin mi vucudunda
Soran+1 yılhadi ya spor salonu mantıklı geldi bak :)
Soran+1 yılbeklesinler isleri ne :)
Soran+1 yılhadi ordan :) kıskanclar :P
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılgizemli kalsın :)
Soran+1 yılcok sagol sana da iyi geceler :)
Bence vermene gerek yok. Kız dediğin balık etli olmalı bence. Hatta 3 4 kilo alabilirsin bile
21 Yorumla
Soran+1 yıl:) 3 4 kilo alırsam yuvarlanabilirim sanırım vucüt tipimle alakalı az
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
7Cevap
- Sağlık konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıl20.44 vücut kitle endeksin.Gayet normal bir deer zaten.
16 Yorumla
Soran+1 yılsaglık açısından evet de görüntü olarak söyledim sadece
- +1 yıl
boyla kilo arasında 10 birim olması normal genel olarak.
Soran+1 yılevet orası da oyle ama 50 kiloda normalmiş benim için beden kitle endeksinden zaten daha az olmam asla cünkü o da saglıksızmış
- +1 yıl
Vücut ölçüleirn önemli aslında.Onları yazarsan gelince yorum yaparım.Çıkıcam biraz.
Soran+1 yıldalga gecmek yok ama 80 64 96
- +1 yıl
Ölçülerin güzel biraz basenden vermen gerekiyor onunda rahat verirsin dikkat edersen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iyisin bende 1.66yım 54 kiloyum ve iyi böyle yani
13 Yorumla
Soran+1 yılaramızdaki farkta o ya sen 166 54 ben 164 55 :) fizigin cok düzgündür o halde canım yoksa mükemmel durmuyor bende armut tipliyim
Cevap sahibi+1 yıl2cm ve 1 kilo bence sende iyisin illa kilo vercem diyorsan 1 kilo ver daha fazla verme derim ben
Soran+1 yıl:) bakalım artık cirkinlesmeye basladıgı zaman bırakıcam :)
+1 yılBence kilon gayet normal zaten 50 den de asagı düsme
10 YorumlaAllahima binlerce sükür olsun sizin gibi gereksiz dertler vermemis bana... arkadaslar baska seylerle mesgul olun cevrenize bakinin derdi tasasi olan insanlara yardim edin olmadi hobby edinin... hic olmadi bir ise girin calisin... 1 kilo 2 kilo fazlaniz var diye dert yapmayin saglikli olmaya bakin ve herhangi bir hastalik olasiligina 1 kac kilo rezerve birakin vucudunuzda...
20 YorumlaBence kilon gayet iyi.
13 Yorumla
Soran+1 yılsaglık acısından iyi ama fizksel olarak 50 diyolar herkes olcmus :)
Soran+1 yılbenim bacaklar kalın kalca genis annem :) düzgün fizigim olaydı 55 iyi olabilrdi
+1 yıl55-57 o ara iyi... :)
119 Yorumla
Soran+1 yılama sanırım genel kanı tam 50
- +1 yıl
yaa sen ona o ölçüye düş.. bakrasın daha ihtiyaç var o azaman 50 ye düşersin.. be 168-69 yaa :(
Soran+1 yılben 55 im zaten :) 69 kilo cok fazla degil kilo vermemk de cok cok zor bir sey degil verirsin bir 168 sen senin benden 2 kg fazla olman gerekiyor 52 olursun cok da güzel olursun boyunda cok hos
- +1 yıl
eee fıstık gibi kilon var .. daha ne istiyon? zayıflamayımı düşünüyon? bana gıcık veriyon kız :( ya pek veremiyom yaa balık etli oldum çıktım :(
Soran+1 yılyok kız millet diyo ve sanırım giyecekler oyle daha iyi duruyomus bence cok olay etme yavasca zayıflarsın salgam ve limon suyu da güzel olabilrmis bir az once erkelersoruyor adlı kullanıcı soyledi
- +1 yıl
55 kilosu var daha zayıflamak istiyo hanım efendi.. ne gıcık bi kızmışsın içime oturdu :( sen gene ver gel onuda burda söyle 50 kiloya düştüğünü.. ortadan ikiye çatlat beni :)
Soran+1 yılestagfurullah daha iyi bir planım var 6 ay sonra ikimiz de ideale ulasalım kimse digerini catlatmasın :)
- +1 yıl
yaa ama sen zayıfsın zaten yaa... ben nasıl vercemki veremiyom gitmiyo be :( neyse.. yapacak bişey yok...
Soran+1 yılsimdi baktım beden kitle endeksinie göre saglıklısın zaten senin boyun için 71 ve üzeri sorunmus
- +1 yıl
sağol ama .. bacaklarım kalın, popom öyle...
Soran+1 yılo zaman ver :) ama saglıklısın en onemlisi bu
- +1 yıl
yaa ver diyon ama.. gitmiyoki.. çakılmış bana sanki kız :( öyle yağlı yüzlü yemeklerde yemiyom..
Soran+1 yılmetabolizman mı zayıf
Soran+1 yılhormon testi yaptır
- +1 yıl
ben doktora falan gitmedim diyetisyene falan.. bilmiyom... zayıfmı çalışkanmı :)
Soran+1 yıl:) peki neyse dedigim gibi saglıksal bir problem yoksa derdinde yok oyle
- +1 yıl
öyle ama senin kiloya düşsemm nakadar hoş olur ... neyse artıkk sakın 6 ay sonra burda 50 kiloya düştüğünü söleme :) i.geceler :)
Soran+1 yılolur olsam da soylemicem iyiy geceler :)
- +1 yıl
:)
50 kilo ol tamamdır =))
14 Yorumla
Soran+1 yılevet herkes 164 boyunda bir bayanın 50 kilo olması gerektigini biliyormu bir ben bilemedim
Soran+1 yılbiliyorum sag olun var olun :)
+1 yıl50 olmalıısın o kılo fazla sana bana 5 kılonu ver
112 Yorumla
Soran+1 yılevet saglık acısından sorun yok da fiziksel olarak cok hos durmuyor gibi
- +1 yıl
Şalgam ve limon suyu iç kılo verırsın
Soran+1 yılŞalgam mı denedin mi ki hiç :)
- +1 yıl
Evet salgam suyunu çok sevdıgım ıcın kılolarım gıttı kazanmaya calısıom :)
Soran+1 yılhadi ya kaç kilosun ki?
- +1 yıl
60 ehüeheüeh :)
Soran+1 yıl60 bir erkek için hakikaten az 170 ten uzunsan
- +1 yıl
Evet 6 7 kılo almam gereek o ideal
Soran+1 yılhep ozenmisimdir kilo almak istiyorum diyenlere ben hiç oyle olmadım
- +1 yıl
Keske fazla kılomu bana versen amelıyatla ahh ah :) kadın olsam sorun deılde erkek olunca kılo almak dert :)
Soran+1 yılher aksam 2 kase cerez ye duba gibi oluyon ben o sayede 60 cıktım denenmiştir yani :)
- +1 yıl
Pekı denıyım :)
iyisin kız arkadaslarıma oranla :D
15 Yorumla
Soran+1 yılolması gerekene göre peki?
Soran+1 yılgenel kanı 50 gibi evet 50 iyidir
Soran+1 yıloyle oyle
kilon bence ideal benimde boyum 164 58 kg m.. kilo veriyorum ama yavaş yavaş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl50 ama 5 kilo veremem diyorsan 52 olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılVeririm diyorum insan isterse olur diyorum :)
ben 178'im ve 58 kiloyum, hedefim 55 :) hesâp et :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbeden kitle endeksi denilen bir sey var ordan kontrol etmeni tavsiye ederim 178 boyundaki biri için 58 kg bile idealin altında once saglık
Soran+1 yıl20lerinde 30 larında düsünmezsen 40lar 50ler bir sey ifade etmez pek :) ama sen bilirsin eksilememin tek sebebi biraz saglıksız gordugumden dolayı ama uzun boylulara imrendigim dogrudur :)
+1 yıl1 kilo belki .ama iyimiş.
10 Yorumla
+1 yıl54-57
11 Yorumla
Soran+1 yılsanırım genelde 50 iyi diyorlar ama az sporla 54 falan da iyi olabilir
50 kilo olmalı
13 Yorumla
Soran+1 yılherkes olctu mu nedir bu 50nin sırrı :P
Soran+1 yılevet genelde Türk kadının 160 165 arası dogal olarak 50 normal oluyor
62-64 idealdir
11 Yorumla
Soran+1 yılsaglıklı ama bir sporcu için güzel görünür o benim için degil :(
+1 yılbence 2 ya da 3 kilo daha verirsen iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılson kanı elliymis yüzde 90 elli diyor 2 ayda 3 kilo mantıklı 5 6 aylık bir program uygulamayı düsündüm simdi
en fazla 50 bence :)
14 Yorumla
Soran+1 yılen fazla mı? en az peki sence? :)
Soran+1 yılhaklısın sanırım ama 50 iyidir
50 48 filan gibi
20 Yorumla
+1 yılbence normalsin
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!