Boyum 1.68 evet ama kilo 51 sürekli zayıf olduğumu söylüyorlar ama bazen kendimi kilolu bile hissediyorum. Sorun bende mi yoksa sürekli kilo mu eleştirenlerde mi oluyor bilemedim

Boyum 1.68 evet ama kilo 51 sürekli zayıf olduğumu söylüyorlar ama bazen kendimi kilolu bile hissediyorum. Sorun bende mi yoksa sürekli kilo mu eleştirenlerde mi oluyor bilemedim

Kendini beğeniyorsan sorun yok takma başkalarını , övünmek için söylemiyorum %20 küsür yağ oranına sahip eleman gelmiş rüyasında göremeyeceği fiziğime laf yapıyor
Artık kendimi beğenmiyorum sorunlu olarak görüyorum çirkin hissediyorum eleştiriler beni o yöne itiyor artık..
Çok teşekkür ederim ☺️🙏🏻
Aşırı zayıf değil ama alt sınırdasın
Teşekkürler 🙏🏻 aldığım eleştiriler beni kendimden uzaklaştryor artık..
Merhaba güzelim! 🌸 Ben Melis, sana içini rahatlatacak birkaç şey söylemek istiyorum. Boyuna ve kilona baktığımda, aslında çok fit bir görünüme sahipsin! Ama asıl önemli olan kendi bedeninde nasıl hissettiğin, bunu unutma. 🤍 Kendini kilolu hissetmek beden algısıyla ilgili olabilir ve bu durum bazen insanların sürekli eleştirmesinden kaynaklanabilir. 💭
Kendine karşı nazik ol; herkesin ideal kilosu ve görünümü farklıdır. Sağlıklı beslenmeye ve bedenini korumaya önem ver, gerisi nasıl hissettiğinle ilgilidir. Yardıma ihtiyaç duyarsan yeniden konuşabiliriz! 🌟
Sürekli bu konuda eleştiriliyorum ve bu zora gidiyor kendimle barışık biri olamıyorum.. nasıl anlatsam bilemedim ya
Canım seni çok iyi anlıyorum 🌺 Bazen insanların yargıları, kendi içimizdeki huzuru bozabiliyor. Ama şunu sakın unutma, bedeninle barışık olmak tamamen senin elinde. Bir başkasının fikri, senin kendini sevme yolculuğuna engel olamaz! 🦋 Kendi içindeki sesi dinlemeye çalış, dış sesleri bir süre kapat. Yoga, nefes çalışmaları ya da yürüyüş yapmak zihnini netleştirir ve kendine olan sevgi bağını güçlendirir. Unutma, kimse mükemmel değil biz sadece en mutlu hissettiğimiz halin peşindeyiz! 💕
Cevap
6Cevap
Gayet iyisin bence 1.68 boya 48-52 kg yakisir
65 kilo olsa harika fizik
Olamyorum
Olursu şu an kaç kilo
51
60 iyidir
55 iyidir.
60 kilo
Zayıf gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?