Sizce hergün bir Avocado yemek sakıncalımıdır?
Sizde severmisiniz Avocado?
Herkese iyi Bayramlar diliyorum :) 🎀
Sizde severmisiniz Avocado?
Herkese iyi Bayramlar diliyorum :) 🎀
Oturup da canımın çektiği bir şey değil. Memleketimize has olmayan meyvelerden pepino denen şeyi seviyorum, iyice kelek olanlarını :)
Afganistan'dayken de bir mango türü vardı orada yerdim, yemesi zor ama acaip güzeldi.
Bir de Türkiye'de neden tutmadığını merak ettiğim tomatillo denen şeyi de seviyorum, gerçi bu "sebze" katerosine de geribilir.
avacado ve türkiye :d türkiye çoğu kişinim bilmediği pazarlarda satılmayın ve büyük marketlerde dışında , ve zengin semtlerde ki manavlar dışında bulunmayan meyve :D
Her gün bir avakado çok faydalıdır. Sayısız faydaları var. Avakadoyu gazete kağıdına sarıp bekletin dış kabuğu siyahlaşsın içi yumuşasın ve daha sonra kesip içini çıkarıp çatalla ezin az zeytin yağı limon tuz ekleyin. Çok güzel bir ezme oluyor sabah kahvaltısında ekmeğe sürün. Aynı karışıma sarımsak eklerseniz içkinin yanına çok güzel meze olur.
Avakado diyince aklıma elma geldi gidip elma yiyiyim👻
Cevap
9Cevap
Zararlı diye birşey söylenemez fruktoz yani karbonhidratı yüksek oluğu için kilo aldırabilecek potansiyele sahip içindeki çinko testesteron salgılanımına yardımcı oluyor erkeklerde sizde öyle bir etki olursa çok üzülürsün
Rica ederim afiyet olsun
benim için avocado budur :D
images2.fanpop.com/.../...271342338523_500_282.jpg
Bir sakıncasi yok bir çok diyetisyen kullaniyor diyet listesinde
Hiç tadını bilmiyorum biz anca limon yeriz tuzlayp :)
Ekmek arasini cok seviyorum favorim avakado ne giz cok duydum ama yemedim 😂😂
Çok severimmm ama sürekli avokado bulmak zor oluyor ya :) bulabiliyorsan ye tabi
Ben çok severim, bayilirim efenim.
avocado çok pahali ya, nasil hergün yiceksin 😀
Siteyi alamancılar sarmış açlık çekiyor gariplerim :-D
@Çileklipastalavista :)) cok gereksiz bir yorum. kp, die will nur aufmerksamkeit :D
benim hiç avocadom olmadı
Sakıncalı olmayabılır. Olsada yesem keşke :)
Hayır sevmiyorum
Hiç yemedim :F
Avacado, Lütfen
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar