öpüştüğüm, hatunum dediğim kişinin neyinden tiksineyim?
Sevgilinin diş fırçası kullanılır mı?
öpüştüğüm, hatunum dediğim kişinin neyinden tiksineyim?
Guncellemeye;
Zorunlu hal dediginiz nedir yaa,bir dis fircasi bukadar bulunmaz birsey mi.?
ustelik soz konusu sevgili olduguna gore kendi dis fircasini unutmamissa,sizinkinide unutmaz okadar ilgilidir heralde.
Ayrica tiskinmeden ziyade saglik yonunu dusununuz.
Birgün ayvalığın bir tatil köyüne gitmiştik badavut diye.orda plaj var ve kerpiçten evler var bakkal market yok
Ben getirmiştim sevgilim unutmuştu ve kullandı(söz konusu sevgilim ve aklımın ucunedena geçirmedim unutacağını)
veya evine gidip onda kaldığım zamanlarda yanımda olmuyor o zaman kullanıyorum
işin sağlık boyutuna gelene kadar neler var sağlıksız olan bu onların yanında hiçbirşey
kaldıki ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum
Birlikte uzak bi yere gitmiştik. O yanına diş fırçası almayı unutmuştu. Benimkini istedi bende verdim. Sonra da kullandım o fırçayı. Hiç sorun etmedim.
Saatlerce öpüşen insanların bunu neden sorun ettiklerini anlamadım :)
+1
zorunlu kaldığım zaman kullanırım benlik problem yok ben onu herşeyiyle seviyorken buna takıntı yapmam,durup dururken dersen kullanmam...
öpüşmek veya oral sex aktivitelerinde kesinlikle bu yok. Önce hijyen.
Cevap
9Cevap
özellikle yapmasam da, mecbur kaldıysam kullanırım. adamla her türlü sıvı ve haliyle bakteri alışverişim var zaten, neyden çekineyim ki?
ben kendi bardağımdan bile ikinci kez içemem bırak sevgilimi :)
hadi canım sen de :D
ya ben de kavgalıydım başkası içti mi ayrı bir bardak alırdım ama kendi bardağıma karşı böyle bir tavır içinde olmamıştım hiç :D
bir başkasının diş fırçasını ağzıma sürmem, kendi fırçamıda kullandırtmam, ha kullanır sonra atarım
onun evinde kaldığım gece yanıma diş fırçamı almayı unutmuştum ve çaktırmadan onunkini kullandım:) Aslında herşeyden çabuk iğrenen biri olmama rağmen hiç tiksinmedim çünkü saatlerce öpüştüğüm insanın neyinden iğreneyim :)
bence kullanılmamalı kişisel temizlik şart bunu sevgisizlik olarak algılamayın...diş fırçası kişisel bir eşyadır her iki tarafın bu konuda bilinçli olması gerek..tabi ben salaşım szorun değil diyorsanız bilemem :D
sen bilirsin :)
acaba sevgilimin diş fırçası varmıydı :)) yahu sırf ağzı kokuyor die bıraktım ):)))
İşaret parmağıma macun sürüp dişlerimi ovduğumu hatırlarım tatilde ilk gün sonra gittim marketten aldım. Neden zorunlu oluyum ki ?
Herkesin diş fırçası kendine.
Hayırr kullanmam kullanmak istiyorsada veririm kullansın ama o fırçayı ondan sonra ben kullanmam.
Hayır olmadı .. Başka birinin diş fırçasını hiç kullanmadım kullanmam ..
Diş fırçasından önce kullanmayacağım ve kullandırmayacağım çok şey var :) Diş fırçası imkansız yani :)
dogrudur ama diş fırçasını iki kişi beraber kullanamz ...
Hayır kullanmadım kullanmamda ,sağlık bu şakaya gelmez ki çoğu hastalık ağız yoluyla oluşur. Sorun midemi bulandırdı şöyle bir düşününce ıyk
hayır kullanmadım :) tiksinmek iğrenmek değil sağlık açısından önemli :)
kullanılmamalı..tiksinme açısından değil..sağlık açısından yanlış.
Hayir ne kullanirim,ne de kullanmasina izin veririm.
kuzenlerimle çok kullandık birbirimizin diş fırçasını
Hijyen birazcık insan sağlığı diye bişi var :)
Diş fırçam olmasa bile asla kullanmam...
iğrenç bir çifttik kullandım. Ama bu en masumları arasında kalır. :D
Kullanmam tabiki.
Ama zor bir durumda kalmışsam kullanırım .
hassasım biraz hayatta kullanamam..
Kullanılmasına kullanılır da, ben kullanmam :)
İyhh. Asla kullanmam.
sevgi sonsuz pislik bir yere kadar
Kullanmadım, kullandırtmamda çok tehlikeli çünkü.
Hiç denemedim. hos gelmiyor. Kulağa
Öyle bir iğrençliği annemle bile yapmam.
asla kımsenınkını kullanmam mıdem bulanır
sağlık açısından çok tehlikeli bu
Kullanmadım, kullandırtmayıda düşünmem :)
kullanmadım kullanmamda onada asla izin vermem
:) hayır.
guncelleme super olmus :)
hayır kullanmam
hijyen için hayır...
kullanırım tabi.
hayır kullanmam
Kullanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar