Cok fazla sanci yapti bu sefer. Hap kullanmak istiyorum ama keser falan diyolar. Ya da adacayi diyolar..
Ne yapmaliyim siz ne kullaniyorsunuz?
Ne yapmaliyim siz ne kullaniyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlaç kullanma sakın her zaman doğal yöntemler dene mesela karnina değil ayaklarina koy sicaksu torbasini, sonra adacayi iç, karnina bir şey ört, sicak şeyler ic sürekli
Adaçayı iyi , pekmez de iyi geliyo pekmezi susamla ya da yumurtayla çırpıp biraz pişirebilirsin. Iyi geliyo
Kasiklarina sicak su torbasi koy cikolta ue
. .. regl ken cikolata evet istenir ama cikolatadan uzak durulmasi gerektiğini biliyorum.
Cevap
2Cevap
Erkeklere bak sen :D :D
Tatlım ağrılarını sarıballı baba ya da sarı kantaron kaynat iç geçiyor gerçekten
Bu soruyu niye sadece kizlar yapmadin erkekler ne bilsin onkarida katmissin
Ne alaka? Saglik konusunun cinsiyeti mi olurmus?
Aynen basit bir ornek erkek doktorlar.., cahil cahil konuşma monyakmisin kizim ne ya hahahah
Ahahajja saglik diye bolum var ne yap bilio musum gir o bölüme herkesin yorumunun altina yaz burasi hastane degil diye issiz issiz.. anca oyle tatmin olacan heralde. Sorumu sordum cevabimi da aldim bu kadar basitt
Oldu o zaman
Majezik, apranax fort ya da buscopan kullan iste evinde hangisi varsa
ilaçtan başka hiçbişey işe yaramıyo o yüzden bende biraz kıvranıp ilaç içiyorum başka yolu yok
Kullanacağın şey ağrı kesici neyi keser diyorlar?
Akintiyi
Bunu sana kim dediyse gitsin bir kitap acsin okusun allah aşkına, sağlık hakkında hiç bir bilgisi yok, gelip konuşuyor ortada, sen içini rahat tut canim, analjezikin hormanal kesinti yaptığı nerde gorulmus, buscopan plus var regl ağrısına bire bir, ama yine çok kötü olursan, acile git, kalçadan bir iğne yapıyorlar, ne ağrı duyuyorsun dönem boyunca ne sizi
Cok tesekkur ederimm
Acı çek daha iyi. Ilac felan bosver
Cekemiyorum artikk uykumdan uyaniorum agrisindan
Majezik kesmiyor dene.
Duş al.
Mastürbasyon. Denendi onaylandı :D
ben arvales kullanıyorum tavsiye ederim
Sıcak tut karın bölgeni
Sıcak su torbası koy
Buscopan
papatya çayı,)
Kekik suyu ic