AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Bioxcin Al. Acaip Faydası oluyor o sıkıntı bendede vardı Çok şükür Kurtardım :
Bende bayan kuaforuyum eger cok boya rofle vs taptirditsan sacin elastiklesir ve islakken taearsan dokulur kuruttuktan sonra tara ve sarimsakli bir sampuan al kendine
Hayır saçlarima hiç bir işlem uygulamadim asla fön bile çekmem. Ama kuruttuktan sonra tarayinca daha zor taranmaz mı
Ve sizce sabahları taramada 50 tel normal mi
Hayir yukaridan assagi kurut parmaklarinla acarak kurut kolay tarani 100 tele kadar problem yok gunluk sarimsakli sampuan al kendine dokulenleri cikarir
Teşekkür ederim :-) fakat günde 100 tel olup olmadığını anlayamam sayamam. Başka türlü nasıl anlayabilirim dökülme normal mi değil mi diye
Yeterince besin almadigi icib dipleri inceluyor ve koklerden dusuyor olabilir kafa derisini iyi gelec yaglar sampuanlar al dojulme onleyici felan
Teşekkür ederim :-)
eczanelerde saç dökulmesıne karsı bır sampuan var deneyebılırsın
zeytin yağı ile haftada bir kere derinleemsine saç diplerine masaj yap
günde zaten 100tel sacın dökülürmüş ısırgan otu dene bide
Deneyeceğim çok kişi tavsiye etti saol
rica ederim :D
Sarımsaklı şampuan öneririm kesin çözüm dökülmeyi yavaşlatıyor
sirke ile yıka saçlarını yada ısırgan otu suyunu sür
Mevsim gecişlerinde dökülmesi normal. Saçlarını hep topluyorsan ondanda dökülüyor olabilir
Okul yüzünden toplamak zorundayım. Peki bu mevsim geçişi nedeniyle olan dökülme en fazla ne kadar sürer?
2 ay falan sürüyor.
Benim saçım da 2 aydır dökülüyor ama sanki azaldı gibi
Aynı sorun bende de var. Önceden bu kadar dökülmezdi mevsim değişikliğinden, nem oranından olabiliyormuş
Evet galiba ondan oluyor her mevsim geçişinde dökülür benimki ama hiç bu kadar fazla dökülmemişti avuç avuç saç geliyor resmen
Arkadaş tavsiyesi üzerine bioblasa başladım 2. ayın sonunda kesiyormuş dökülmeyi. Deneyelim bakalım
şampuanının içine bikaç damla çam yağı damlat biraz kötü kokuyor ama iyi gelir dökülmesine
Deneyeceğim, sağol
Stresten uzak dur kafanı herşeye takma iki günde bir yıka kafanı çok yıkama en iyi olan bioksin uzun süre kullan faydasını göreceksiin
inş ya inş
benim teyzemin saçları çok seyrekti hafta da iki kez zeytinyağı sürdü şimdi çok daha gürleşti
Stresten uzaklaş badem yağı güçlendirici kremler kullan
sirkeyle yıkamak iyi diye duymuştum
sirkeyle yıkanmaz sirkeyle durulanır.
Benimde çok dökülüyor
sitres vitaminsizlik yıpranma vs vs
Stres, vitamin eksikliği.
Sarımsak ve zeytin yağı kullan.
Genetikse çözümü olmaz ama çok sıcak su ile yikiyorsan dokulebilir çok sıcak suyla yıkama
Kıyamam üzüldüm demeye geldim:D
cokmu dert çektin la sen
bilmiyorumki sanırım heral
Dermatoloğa gitmeyi deneyebilirsin mesela?
vitamin eksikliği veya kansızlık, doktora görün
b vitamini alıyorum hap şeklinde bu yüzden koca karı ilaçalrı deniycme
Dermatolog ya da cildiye bölümüne git bir baksın.
dermatologla cildiye aynı
cildiye diye bir şey yok aslında
Benim gittiğim hastanede cildiye bölümü baktı,varmış demekki.. Boş konuşmayı bırakta verdiğim cevaba odaklan yardımcı olmaya çalışıyoruz burada
eminmisin ? sen anla diye falan demişlerdir öyle bence çünkü dermatoloji'nin alt dallarından biri cildiye dermatolojiyi anlaman diye demişlerdir kesin inanmıyorsan google yaz cildiye diye dermatoloji çıkcak hep. Yinede saol ama doktora gitcek oslam sormazdım dimi ? koca karı ilaçları arıyorum ben :)
Şimdi sana birşey derdim ama yorum kaldırılır.1 sene evvel keşke raporu dursaydıda resmini koysaydım cildiye poliklinik 1 randevusu yazıyordu.Ben ne gördüğümü biliyorum,daha önce başıma geldiği için yönlendirmek istedim ama nerden bileyim bu kadar cahil çıkacağını
"Dermatolog ya da cildiye" hocam bunu yazdıktan sonra istiyorsan cildiye profesörüyüm diyen profösör getir yinede senin aynı şeyi latince ve türkeç isimleriyle farklı şeylerm,ş gibi yazma gerçegini degiştirmez :D Ayrıca bu cahillik degil seninkide degil bence senin bu kadar büyütmen asıl cahillik biraz hata yapmaktan korkmak en büyük cahilliktir bence.. Hayatı bilmiyorsun derler adama.. Neyse felsefi olanın anlamı yok haa bu cahillik kocakarıalra güvendense ben böyle güzelim dostum :D
Her hastanenin dermatolog bölümü olmadığı için cildiye bölümü bakar,gelip bana sana öyle söylemişlerdir dersen bende sana tabi böyle bir cevap veririm sonuçta verilen fişte cildiye olarak yazıyor.Benim hatam yok birşeyden korktuğumda yok,neyse hastanenin adresini veririm gider bakarsın istersen hadi iyi geceler.
hmm mantıklı aslında. şimdi trde latince bilen nerden çıkcak dermotoloğa derma falan diyip jilet muamelesi yapıyon sende mesela admalar bulamaz edemez kaybolmasınlar diye cildiye şeklinde türkçeleştirilmiş olabilir dogrudur yani. Eee sen niye gittin peki ?
beynin çekim kuvveti azalmış olabilir
Vitamin eksikliği vardır
Git doktora biseyler yazidrsin
tahlil yaptım bişey çıkmadı ama dökülüyor 😢😢
sorun yapma kisa sacli kizlar daaha sevimli kank
genetikse yapacak pekte birşey yok
puf evlenmeden saçlar gidecek desene elimi çabuk tutayım bari
babada veya amcada var mıkellik ?
Analı babalı lannet gibi aielde.. Tüm erkeklerin tamda o tarafında var abimde yok ama
genetik kardeş yapacak bişey yok abinin dökülmemiş ama o bir istisna kader sana gülmüş ama götüyle gülmüş seninde dökülecek boşuna ugraşma genetik
Vitaminsizlik veya sıkıntı
aynı dert bende de var :D
Kansızlık varsa ondan da olabilir
kullandığın şampuandan olabilir
sarımsak sür diplerine
benimde dokuluyor bosver
şampuan kullan sanırım elseve kullan
Kına yakarsın artık...
Avaado maskesi yap annem yapiyor cok gurT
sabunla yıka azaltıyor
Yipranmistir
Genetikse ula bana
doktora görün canım
sarımsaklı şampuan
cildiye
ye git
stresstır kardes
No stres no stres :D
stres olmayıncada hiç bir şeyin önemini anlıyamıyorum sınav stresi sayesinde 100 net yaptım sanırım..
Genetikse çözümü yok
sarımsak çal
Doktora gittin mi ?
cok dusunme
saol kardes eıg
bende sac kalmadı
minoxil kullan kenks
Stress
cildiyeye gitsene.