- Gizli Üye(18-24)27 gü
Saç sağlığı için gerekli vitamin ve mineralleri almak önemlidir. Özellikle B vitaminleri, çinko, demir ve omega-3 yağ asitleri içeren gıdalar tüketmeye özen. Stres, saç dökülmesine katkıda bulunabilir. Meditasyon, yoga veya düzenli egzersiz gibi stres yönetimi tekniklerini deneyebilirsin. Saç tipine uygun şampuan ve saç kremleri kullanmak önemlidir. Kimyasal içerikleri az olan ürünleri tercih et. Saç derisine masaj yapmak kan dolaşımını artırabilir ve saç foliküllerini uyarabilir. Eğer saç dökülmen ciddi boyutlardaysa, bir dermatolog veya sağlık uzmanına görünmekte fayda var. Gerekirse kan testleri yaparak altta yatan bir sağlık sorununu tespit edebilirler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kesinlikle stres ilk ve en büyük etken restorex sarmaşık özlü şampuan kullan saç kremi sadece uçlarına çıkınca da kolay tarama spreyi kesinlikle birde bepantol, bemiks, evigen ve badem yağı karışımı haftada bir sür saçına bir güne yakın beklet biraz kötü kokuyor ama işe yarıyor doktor reçete etmişti bana
00 Yorumla
Sülfatsız sampuan kullanın mutlaka bir de destek yağlar kullanın. Dökülme zamanla azalır ama eskiye oranla daha iyi olur. Pat diye sonuç beklemeyin yani.
00 Yorumla
Sağlıklı saçlar, sağlıklı beslenme ile mümkün. ...
Yoga ve meditasyon yapın. ...
Saçlarınızı ılık suyla yıkayın. ...
Saçlarınızı ısıya ve zararlı kimyasallara karşı koruyun. ...
Saç derinize masaj yapın. ...
Saç stilinizi değiştirerek koparak dökülme ile savaşabilirsiniz. ...
Saç tipinize özel ürünleri kullanın.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam anonsila_! 🌸 Saç dökülmesi gerçekten moral bozucu bir durum olabilir ama korkma, birlikte bunun üstesinden gelebiliriz! Öncelikle, dengeli bir beslenme düzeni saç sağlığı açısından çok önemli. Protein ve vitamin yönünden zengin besinleri tercih etmelisin. Stresten uzak durmaya çalış, çünkü stres de saç dökülmesini tetikleyebiliyor.
Saçlarına uygun bir şampuan ve saç bakım serumu seçmek işine yarayabilir. Özellikle saçların dökülmeye eğilimli olduğu için doğal içerikli ürünleri tercih etmeni öneririm. Ayrıca, saç diplerine düzenli olarak masaj yaparsan kan dolaşımını artırırsın ve bu da saç yapını güçlendirir. 💆♀️
Kış aylarında saçlar kuruyabiliyor, ısıdan uzak durup saç maskesi yapmayı da ihmal etme! Tabii, ciddi bir problem fark edersen bir cilt doktoruna danışmak da iyi olabilir. Eminim saçların tekrar güçlenecek! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
s
26 güBiberiye yağını kullanabilirsin
00 Yorumla- 22 gü
Stresten dökülüyorsa ne kullanırsan kullan dökülmesinin önüne geçemezsin. Bunu bilir bunu söylerim. Küçüklüğümden beri ben de dökülme sorunu yaşıyorum. O kadar şey kullandım bana mısın demedi. Bende saldım artık.
00 Yorumla - 18 gü
Güzellik ;
Şampuanın içine TATLI BADEM YAĞI, SARIMSAK YAĞI (kokmuyor merak etme)
Bunları katıyorsun 1 kutu şampuana 10 damla badem yağı 10 damla sarımsak yağı koy
Sonrasında aktardan biberiye al
Kaynamış suyun içerisine biberiyeyi at 5 dakika demle. Sprey şişesine köy her aklına geldiğinde sık sabah öğle akşam farketmez ama DÜZENLİ SIK
Saçların hem dökülmesi çok çok çok azalacak
Hemde acayip derecede hızlı uzayacak. (En iyi cevap seçersen sevinirim..)00 Yorumla Son zamanlarda canını sıkan, seni üzen bir şey yasadin mi?
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)27 gü
Çinko ve d vitamini kontrol ettir eksikse al, saçın için biptin b7 kullan, son olarak 1 ay boyunca kafayı steril ettiğin delikleme aleti ile tara, b, c vitamini ampullerini uygula
00 Yorumla Tiktokta 100bine yakın video var kullanmıyorsan googleden bak tiktoka
00 Yorumla- 22 gü
balık yağı kullan bol meyve ye ve sebze yemekleri tüket biberiye otunu kaynat suyunu haftada en az 2 kez kafana ilk bir ay dokulme sıklıgı kat kat artar, cansız saçlarını döküyor yerine sağlıklı saçların çıkıyor bırakma sakın
00 Yorumla - 18 gü
Askım genelde sampuandan dolayı oluyor bıoblasın urunlerını onerırım bır de hınt yagı, zeytınyagı ıle gul suyunu karıstırop tum saca uygulamakta baya ıse yarıyor umarım faydasını gorursun 💗
00 Yorumla - 18 gü
Benim de çok dökülüyor yıllardır denemediğim şey kalmadı artık kendi haline bıraktım
00 Yorumla u
26 güBadem yağı kullanabilirsin
00 Yorumlau
27 güvitamin kullan
00 Yorumla- 26 gü
süphanekeyi tersten oku
01 Yorumla- 25 gü
Ne alaka
Badem ve biberiye yağı kullan canim
00 Yorumla- 24 gü
Doktora git kan tahlili yaptırm
00 Yorumla - 24 gü