Duyduğuma göre çok kişide ise yarıyomuş 1 ayda 7-8 kilo veriyomusun tamamen bitkisel. Aranızda kullanan varmı? Memnun musunuz? Ne kadar kilo verdiniz ve ne kadar zamanda ?
link
link
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sitede yorumları görünce dayanamadım üye olup sizlerle paylaşmak istedim.
Onu bunu bilmem de kızlar annem kullandı ve çok faydasını gördü. önceleri bende çok karşıydım ve 6 ay gizliden kullanmaya başladı. annem tiroit hastası olduğundan hiç bir şekilde zayıflayamayan biridir. yaşın ilerlemesiyle hem iştahı hem kilosu arttı. bu yüzden tokluk hissi bol su içirme özelliği süper. romatizma ağrıları için de çok iyi geldi. şu an annem eskisinden daha bakımlı güzel ve kendine güvenen biri oldu çıktı. Babamla yeniden evlenmiş gibiler. kilolardan dolayı hayata küsen herkese tavsiye ederim.
Kış geldi ve kilom ilerlemekte. aslında bende kullanmak istiyorum. İnsan en yakınındaki kişide etkilerini görünce güveniyor ürüne. ve ilk hafta (vücut alışana kadar) dışında hiçbir yan etki görmedik.
Aldığınız sitenin adını verir misiniz
Kullandım 3 ayda 27 kilo verdim. Bırakınca geri alırım dedim. Bıraktım 4 kilo daha verdim hemde dikkat etmediğim halde. Terletiyor susatiyot ve en önemlisi iştahı kesiyor. Olumsuz 👎 yorumların hepsi yalan. Şimdi tekrar kullanmaya başladım çünkü ilk başladığımda 107 kilo idim. Hemde satışını da yapmaya başladım 2 aydır. Toplam 32 kilo verdim. Ve daha hedefime daha ulaşmam için zaman var artık yavaş gidiyor ama yağdan gidiyor. Spor yap diyet yap diyen çok bilmişler. Ben diyet ve spor ile 10 kilo verdiğim zamanlar da oldu ama sadece 1 beden inceldim. Bu çayüzden ile 56 bedenden 40 bedene düştüm 😎 valla durmayın kullanın alın arayın derim size. Ha bu arada karaciğer yaglanmam geçti. İnsülin direnci 21 idi 4 oldu. Ve miyomum vardı oda 5 cm küçüldü 😎😍 siz korkmaya devam edin
almanyada kullanılmaması için bildiri yayınlamış hu da mı yalan?
Nasil bulabilirim acaba çok fazla sahtesi varmış ama
Bence kullanma. Benzer bir ilaç kullanan arkadaşım, tabiri caizse, canlı cenazeye döndü.
İnsanın varolan bütün canlılığını, cıvıl cıvıllığını alıp götürüyor bu ilaçlar...
bitkisel hiç bir ilaç zararı olmadan zayıflatmaz yeşil çay biraz yediklerine dikkat et biraz da kendince spor yapabilirsin
Zayiflatiyormuski sordum bi kac yorum okumustum ama emin olmak istiyorum. Evet yesil cayin iyi oldugunu iliyorum ama zayiflaatmtiyo yeterince
Emtea ve Iremnaturel Ürünleri Almanya, Türkiye ve Avrupa ve Tüm Dünya genelinde yasaklanmıştır. Youtube dan "Emtea Irem Naturel ZDF" diye aratarak videoyu izleyebilirsiniz. Almanyanin ilk Kanali olan ZDF de bu ürünün zararli maddeler icerdigini yayinlamistir. Duyarsiz kalmayalim lütfen
Cevap
1Cevap
Ben formbella ile 3 ayda 20 kilo verdım çok güzel bi ürün ıstahı tamamen kapatıyor susatıyor terletiyor aldıkları sonuna kadar helal olsun hamilelik kilolarımdan kurtuluyorum 96 dan 76 düştüm ve hala kullanıyorum bu 3 paketim ıdeal kiloma kavuşana kadar kullanacam teşekkürler formbella 👍❤️
Evet gercekten zayiflatiyor ve hicbir kötü yan etkisini yasamadigim gibi tam tersi vücudumdaki agrilarimi aldi. Kendim 12 kilo verdim 3 ayda ve geri almadim, halada vermeye devam ediyor , araliklarla yine kullaniyorum. Insanlar camur atmayi cok seviyor. Bizzat kullanip kilo vermesem inanirdim ama bu kadar önyargi ile yaklasip karalama yapmasinlar bari. Tabiiki kullanirken yediklerine ve su icmene dikkat edeceksin. Ilaci alinca zaten acikmiyorsun ve sürekli susuyorsun.
Hangi siteden aldiniz
Kilo vermek değil de iştahı kesen bi ilaç yokmu ya:)
Tamam onada yariyomus ya
Fransa'da yaşıyorum ve bende zayıflamak istiyorum ama Chewell markasıyla satılıyormuş Fransa'da doğru mu? Bilgisi olan var mı?
kesinlikle kullanma 1 defa içtim 2 gün boyunca yemek yemeği geç su bile içmiyorsun ölü gibisin hayattan bezmiş gibisin
Kullandim bitkisel hayata girdim
Eeh bi ise yaradimi ?
Neden ? :)
Fotolara bakinca sen zaten zayifsin niye kulanmisin anlamadim, Ilaci bi tanidik doktora goturup gostermis zarari olamaz demis :)
Anaa nasil zayifladin kiz bukadar
Neymis o diyet
Bir bırakın şu işleri.
Zayiflamam lazim sana noluyo :) spor yap filan deme spor salonunada gidiyorum ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar