Arkadaslar hamile degilim ve 19 yasindayim gogus problemi nedeniyle philips avent niplette kullaniyorum aparati cikarmis oldugumda gogusumden sut geldigini fark ettim bunun nedeni nedir sut kanallarini genislettigi icin normal midir?
merhba gögüsten süt gelmesi hamilelik ya da çocuk dogurmakla alakalı degilki , kullandıgın ilaçlar , genetik faktörler hormonsal bozukluklar , bunlardan kaynaklı olabilir , samimi bir şey söyleyeyim ger istersen hem çok büyük bir sevabı var bir çocuga emzire bilirsin çünki çok degerlidir anne sütü
depresyon ilaçları süt gelmesi ni saglıyor birde gögüslerinle çok oynarsan bnmkide geliyordu süt fışkırıyordu ama snradan kendi kendine sütüm gitti valla hiçbir ilaç kullanmadım 1 yıl oldu daha daha öyle bişey olmadı evli filn degilim çoçcugmda yok bekaarım herkezde olabilir
Tatlım senin prolaktin hormonun çok yüksektir muhtemelen. Git mamografi çektir hipofiz bezinin orda iyi huylu bir tümör olabilir. Benden sana tavsiye sakin geciktirme önce hormon testi yaptir sonra hemen mamografi çektir. Basit bir olay değil sakın geciktirme
En İyi Cevaplar