Hamile değilim ama göğüsmden süt geliyor?

Yaklaşık 6 ay önce memoplasti ameliyatı oldum ve son 3 aydır da göğsümden süt geliyor. kadın doğum doktoruna gittim bir kaç doktora birden danıştım tüm hormonel değerlerim normal. Meme Ultrasonunda da her şey normal. Hatta bir hekime bunu anlattığımda bu nasıl bir vaka ilk defa duyuyorum demişti :) hastalıklarım biraz antikadır benim abuk sabuktur genelde. . Bu arada silikonlarla alakalı değil asla, meme proteziyle alakası yok. Hatta ameliyat olduktan sonra ee şimdi süt nasıl gelicek nasıl emziriceksin diye soranlara benim şimdiden sütüm geliyor zaten diye dalga geçiyordum. Durup duruken gelen bir süt yok sadece sıkınca geliyor. Fakat bu anormal bir durum olduğu kesin ve gebe kalmak istediğimde önümde engel oluşturabilirdi. doktorların önerdiği tek şeyse uyaran verme yani kendin protez sonrası masaj yapma elleme ve elletmeydi. Biraz araştırma yapmam üzerine bunun neden kaynaklanıyor olabileceğini buldum. yaklaşık 1 yıl önce pcos tanısı almıştım. Pcos öyle bir şeyi bir anda kaybolup sorma tekrar tekrarlayabiliyor. Sonra canım doktorumun verdiği bir takviye gıdaya biz bu süreci atlattık adetleirm düzenlendi ağrılarım normalleşti derken bu seferde over kitlerim olmaya başladı. Hemorojik kistim oldu patlayan kistim oldu VS. Kontrollerde tekrar pcos olduğum söylenmedi fakat bir dahaki kontrolüne gidince tekrar üstünde duracağım bu konunun. şu an yaşadığım bazı belirtiler pcosun tekrarlandığına şüphe ettiriyor. Bacak kol bölgemde kıllanmalarım arttı, aynı zamanda yüzümde sivilce problemi yaşıyorum ve normal sivilceler değil içi beyaz beyaz kocaman irin dolu sivilceler. Kız kardeşlerim bir hemşire olarak bu araştırmamı sizinle paylaşmak istedim belki sizinde başınıza gelir diye.

Hamile değilim ama göğüsmden süt geliyor?