Canım yaparken çok acıyor ve tamamını yapamıyorum sürekli tuvalete çıkmam gerekiyor
hem ilaç hemde doğal yöntemlerinizi bekliyorum.
hem ilaç hemde doğal yöntemlerinizi bekliyorum.
bendede vardı bir ara
Bak sana müthiş bir yöntem yazcam şimdi. Baharat satan bir dükkana git. ACI CEHRE diye bir bitki var sanırım 12 TL. küçük bir kavanoz. Onu al eve git zaten tohum kadar bişey. İçinden sadece 2 tane al ezip toz haline getir yut ve arkasından 2 büyük su bardağı su iç. Yalnız tadı acıdır hemen yutman lazım. Ondan sonra bak kabızlık kalıyomu. Ben denedim gerçekten müthiş bişey Allahın bir mucizesi işte
yemeklerini sulu yemek ye dost yiyorsan çay iç veya su iç hiç bişeyi kuru yeme
ekmegi kuru yeme sulu yemek yiyorsan ekmegi bandıra bandıra ye kuru yeme
fındık fıstık yiyorsan meyve suyu iç öyle ye yani kuru beslenme sulu yemek ye
pogaca kahvaltı felan yaparken çay iç meyve suyu iç kuru beslendigin taktirde
zorlanırsın aynı sorun bende de oluyor
duphalac şurup kullanabilirsin, uzun süredir devam ediyorsa doktora gitsen iyi olacak. kola, muz, demli çay ve kuru yiyeceklerden uzak dur. sulu yemekler ye. kepek ekmeği ve zeytin yağlı şeyler ye. doktora gitmezde acı çekmeye devam edersen bağsura çevirebilir hemen önlemini alsan iyi olacak. geçmiş olsun.
Popona zeytinyağı sür daha acısız ve kolay yaparsın. Aynı şekilde fitil koyup 1-2 saat bekletmek de kayganlaştırır ve tuvaleti kolaylaştırır.
Bildiğim doğal yöntemler: 2-3 kaşık zeytinyağı içmek ve yoğurdun içine 1 yemek kaşığı yulaf kepeği (ikisinin tadı kötü olduğu için bal ile tatlandırabilirsin)
Cevap
21Cevap
1) bol bol sıvı tüket.
2) kayısı suyu iç veya kayısı tuket.
3) ılık suyun ustune otur yumuşama yapar.
4) haşlanmış patates ye.
5) acıdan, karabiberden uzak dur.
ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi ev yapımı yoğurt suyunu öğleden önce ve öğleden sonra günde 2 kere içmelisin inş işe yarar birde zeytinyağlı pırasa ye
Biz ne yapalım doktora git 😒
https://g.mynet.com/i/72/65584_0.jpg
çk utanılcak işey değil eczneye git kabızlık ilacı al 10dk ya gecer
1 zeytinyağı iç
2 karısı karısı çayı kuru kayısı
3 kefir
4 portakal ağacı yaprağı kaynat iç
5 ingiliz karbonatı
6 keten tohumu <3 <3 en sevdiğim
7 bol su bol lif :D
yemeğin yanıbda kefir iç a101 dekini tavsiye ederım şimdi 1 günde gecmez 3 gün filan kahvaltıda iç haftada 4 gün pirinçsiz pırasa kabak yemeği yemelisiniz
eczaneye git. laksatif etkili Bekunis türünden birşeyler al. Kabızlık sanılanın aksine ciddi bir sağlık sorunudur.
yeşil çay iç ama en fazla günde 1 bardak daha fazlası zararlı
papatya ve rezene demle iç sonra gazını alsın sonra yeşilçay ve sinameki ikini karıştır demle ama sinamekiyi az koy sonra bagırsakların çalışır geçmiş olsun
Türk kahvesi telvesine limon sık ve ye
Öyle diyorlar denemedim ama
acı çehre çayı al ve günde bir bardak iç sindirim sistemini çalıstırır her saat başı tuvalete götürür ve bol su iç iyi gelir
özelime yaz sonra bana dua ediceksin burdan iki kişiye aynı şekilde yardımcı oldum bende de aynı sorun vardı çözdüm
zaytın yaği iç gecer sonrada lıflı gıdaları tuketmeyı ıhmal etme.
bol su iç. maden suyu var iç
çözümü var ama desem burada olmaz
söyle sağlık bu
Muz ye 2 tane filan kabızı keser.
muz ishali keser tam tersi
sütle muzu ye onada iyi geliyor :)
kuru erik kayısı felan ye bol bol su iç üstüne
ne yiyip içiyorsunuz ben bilmem ki
Lavman kesin çözüm en tıbbisinden
Bol bol su ic sivi yiyecekler tuket
iki kaşık zeytin yağı veya sinemaki çayı
Kayısı ye ishal yapar