tabiki bide kemer geçermi diye sormuşsun o kemer değildir estetiğin düzelttiği nokta orasıdır büyük ihtimalle şişliktir o inerde bikaç haftaya sen şimdi gözün alıştı kemere o şişlik sana kemer gibi geliyor
Bende burunumdan estetik ameliyat olmayı düşünüyorum da yaş faktoru var mı opresyon felan nasıl oluyor bilgilendirirmisin?
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabii. 18 yaşından önce olunuyo mu bilmiyorum 17de olabilir. Benim eğrilikte vardı deviasyon deniyo ondan vardı o yüzden devlet hastanesinde 1280 liraya oldum. İşleme gelirsek işte kan tahlili, röntgen falan çekiliyosun sonra uygunsa eğer sana veriyolar tarih gidiyosun o gün serumu taktıktan sonra hemen bişey sıktı sıkar sıkmazda uyuyosun dedi tamam dedim hooop gittim 😄 9.15te girdim 12de falan uyandım 11.30 gibide bitmiş sanırım ameliyat. İlk gün hiiiç bir yerim ağrımadı şişlik olmadı ufak morluklar vardı ama aşırı derecede değil. Uyudum gece bir uyandım aman allahım gözler yanaklar şiş mosmor ikinci gün böyle olunca korktum eve gidince daha çok şişti, 3-4. Gün hiç bişey kalmadı yanaklara geçti şu an sadece dudak üstünde var hafif bir şişlik vee 8-9 gündür ağrımadı sızlamadı 💁🏻
En İyi Cevaplar