Bu soruyu sorma nedenimi sorgulamazsanız sevinirim. Kız arkadaşım bana 1.5gün evvel etek traşı oldum dedi regli yeni bitmişti ve ardından da biz bişeyler yaşadık bugün.1.5 günün sonunda hala pürüzsüz olma ihtimali ne acaba? Bence daha öncesinde almıştı ve bana yalan söyledi ardından da beni inandırmak için yanıma gelmeden önce tekrar kesti. Bunu ona sordugumda da reglden sonra uzamıyor git araştır falan diyerek bağırdı çağırdı fakat öyle bişey yazmıyor. Durum nedir acaba
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kişiden kişiye değişir hormonsal bir şey bazılarında hızlı uzar bazılarında yavaş sen niye böyle bir şeye takıldın ki
Öncesinde de hızlı uzadı demişti
Yani demek istedigim başka birisi olabilir bu dedigim vakitten önce de kız arkadaşında kaldı
Bir buçuk günden çok fazla uzamaz
Pürüzsüzdü baya
Ama içine bir kurt düştüyse kontrollü davran kız arkadaşımda kaldığı zaman seni hiç aradı mı
Bak bunu öncesinde de yaşadıgımızda hemen uzar bu ne var buna da karışma demişti şimdiyse reglden sonra uzaması duruyp yavaşlıyo hormonlar düştüğü için dedi baya bi ikilem yani
Kiminde hızlı kiminde yavaş uzar ama reglden sonra uzamaz diye vir saçmalık yok
Reglden sonra hormonlar düşer cart curt diyerek 1.5gün pürüzsüz kaldıgını söyledi git araştır falan diyerek bağırdı çağırdı çok düzgün bi şekilde sormama rağmen
Evet hormonlar yavaşlar uzama hızı da düşer ama hiç uzamaz değil
Üst kısmında pürüzsüzlük hissedilmez yani
Belli olmaz
Daha öncesinde de tam tersini söylemişti. 2-3 günde uzamıştı 0.5cmye yakın ama o zaman regl sonrası değildi. Uyuşmuyor dedikleri
Değişir kişiden kişiye
Bi ara da çok hızlı uzar demişti aynı konudan dolayı şimdiyse reglden sonra yavaş uzar diyor
Ya şimdi şöyle her reglde aynı olmuyor yani bazen hizliyken bazen yavaş oluyor
Sende öyle mi oluyor Mesela 36 saat civarında pürüzsüz kaldıgı oluyor mu
Evet
Sıkıntı yoktur yani
Bence yok ama tedbirli ol
Çok sağol da nasıl çıkarım bu düşüncenin içinden ya da nasıl kanıtlarım ki
Karışık olay tam ne
Durum şu ki benim güven sorunum var ona karşı bundan ötürü de Herşeye takıyorum. Şimdi şöyle oldu benim şehir dışına gitmem gerekti günü birlik son anda belli oldu gitmeden önceki gün belli değildi. Belli olmadan önce sabah arkadaşına gidip bişeyler yiyip ders çalışıcagını sonrasında da buluşmak istedigini söyledi saat 10dan 15.00a kadar arkadaşındaydı. Duş almadım daha vs. Demişti bana da ben döndüm buluştuk işte yakınlaşma falan olunca elime pürüzsüz geldi bunuda ona belirttim, belirttikten sonra da terslemeye başladı reglden sonra hormonlar düştüğü için uzama yavaşlar falan filan dedi ama 1.5 günde de uzar diye düşündüm yani en azından sertlik gelir az uzayan kıl sertligi. Bu durumu öncesinde de yaşadık bu kez de 3 gün civarında uzar dedi
3-4 gün sonrasında yapmıştık yani onda da uzamıştı, o kez ise uzar ne var bunda demişti
Bence iyice bir ilişkini gözden geçir
Paranoyaklığım yüzünden mi yoksa başka bişeyden ötürü mü
Valla bende senin yerinde olsam bi şüphelenirim ama bilemiyorum ilişkini bi gözden geçir ama çokta belli etme ona
Sence durum nedir
Bide gittiği arkadaşının (kız) ciddi ilişkisi var aileleri falan biliyor yani bizimkinide biliyorlar da bilmiyorum
bir şey yokdur bence
Bi öyle dedin bi böyle valla iyice kurt düşürdün içime
Yaw olayı yeni anladım tahminimce yok
Erkek mi sanmıştın arkadaşını
Evet ondan
Aldatıyorsa nasıl anlarım sence
Davranışları değişir genellikle yani bı olay vardır normalde abartmaz ama abartmaya başlar gibi şeyler
İlaç kullanıyor antidepresan vs. Ondan ötürü çok kestirilebiliceı bir durum değil bence
O zaman bilmiyorum ama başka şeylerde içine kurt düşürmüş senin
Baya hemde başında ben ciddi düşünmüyordum takılır geçerim diyordum o zamanlar hiç takmıyodum bi çocuk vardı baya yakınlardı engelle dedim engelledi geri açtı (geri açma bahaneside arkadaşımız var ortak ama onunla daha yakın, o gidip onu mu dinliceksin git aç demiş ki inanmadım buna da neyse sonrasında bi gece kavga ediyo ailesiyle ben uzaktayken çocuğu çağırıyo bana haber verip çocukla buluşuyo akşam, ben o sırada int kafede oyundayım sonrasında da buraya geçti diyo 10-15dk sonra pardon sana söylemeyi unuttum şuraya geçtik diyo sonra ben buna diyorum ki yarın buluşmaya gelemicem (bir sonraki gün buluşucaktık) bunu dedikten sonra da beni sürekli aramaya başladı bu dediğim olaylar 20-25dkda oldu onu almasından itibaren 20-25dk sonrasında da eve bırakmış kızı
Sonrasında bana bakireyim dedi hiç yapmadım dedi korkuyorum dedi 5. Ayımızda yaptık ama pek inandırıcı gelmedi sarhoşken yaptık mı yapmadık mı bilmiyorum hatırlamıyorum sonrasında eski sevgilim bakireydi (onun içi daha dardı hatırlıyorum) ondan ötürü bilmiyorum
Bak ciddi duygularımı dicem alınma öncelikle içinde bir kurt varsa git araştır bir haltlar yiyor mu diye ama araştırırken o öğrenirse ilişkiniz bitebilir ama kendi düşüncemde bir şey yok gibi geliyor
Bu anlattıgım olay 2023 Mart gibi oldu
Kız bakire olmayabilir normal sende değilsin sonuçta
Ondan sonra baya araştırdım ettim çocuk diyo ki beni ağlayarak aradı kız diyo ki yalan söylüyo ara çocugu yüz yüze konuşalım dedi şu an hiç erkek arkadaşı falan yok bayadır yok yani
Bana öyleyim dedi ve yeminler etti
O zaman bir şey yok bence
Kanka özelden yaz burdan kaçırıyorum
Bak bide bişey dicem belki saçma ama eski manitam içindeyken sıkabiliyordu şuandaki ise ona oranla 20de 1 kadar sıkabiliyor bildigin baya fark var buda belirlemez mi bakire olup olmadıgını
Kanka bakire olmasa nolcak
Takip et
Knk çok şey değişir gözümde belki o çocukla bişeyler yaşadı arabada bi ara benden uzaklaştı baya bi uzaklaşto cinsel anlamda belkide o arada bişeyler yapto
İstek at
yani kıldan şeylere mi takildin 😒
Kesip kesmemesinden her şey anlaşılır bence bu kesmeden önce kız arkadaşında kaldı ve ben o sırada şehir dışındaydım kavga ettik o gün de ulaşmadık birbirimize fazla
öncesi dönemde hızlı uzar olduğun dönemdede ama bitimden sonra hormonlar dengelenir ve uzama durur
Bi başkasıda alakası yok demiş ama
güven duygunu zedeleyen baska bir varsa bahanen kıl olmasın, 1.5 günde ne kadar uzayabilir abartma
Pürüzsüzde kalmaz heralde
ne yapacaksın allah askina sonuc puruzsuz iste
Kankalar diyorum ki cevaplayın sadece açıklamam çok uzun sürer
regl uzamayi etkilemiyor
Alakası yok yani dediği şeyle
yok evet
Bi başkasıda hormonlar düştüğü için alakalı demiş ama
kisiden kisiye degisir o halde bende boyle bir sey olmuyor
Tamamdır teşekkürler
rica ederim
Erkekler Ne Diyor
uzayabilir