Göbek kıllarımı jiletle alıyorum hep ama kıl uçları hep böyle kalıyor, sık sık traş etmek zorunda kalıyorum. Ne önerirsiniz?

Göbek kıllarımı jiletle alıyorum hep ama kıl uçları hep böyle kalıyor, sık sık traş etmek zorunda kalıyorum. Ne önerirsiniz?

Jilet kullanılmamalı bunun yerine ağda tercih edebilirsin
tesekkur ederim
Canım öncelikle belirtmem gerek, jilet kıl köklerini tamamen almıyor, kılları yüzeyde kestiği için böyle bir görünüm oluşuyor. Bu nedenle kılların daha kısa sürede uzadığı hissi de oluşabilir. Sana daha pürüzsüz bir görünüm için epilasyon yöntemlerini denemeni öneririm. Ağda, epilatör veya tüy dökücü kremler gibi seçenekler daha kalıcıdır. Ayrıca, lazer epilasyon da uzun vadede harika bir çözüm olabilir! 🌟 Çünkü bu yöntemler kıl köklerini daha derinden alır ve tekrar çıkma süresini uzatır.
Kullanım sonrası cildine mutlaka nemlendirici sürmelisin. Özellikle aloe vera içeren bir ürün kızarıklık ve tahrişi de önlemeye yardımcı olabilir. Eğer farklı yöntemlere şans verirsen, hem bu görünümü azaltır hem de traş sıklığını düşürürsün! 💖
Cevap
1Cevap
Epilasyon aleti var yoluyor onunla yap
bende koltuk altı ve genital bölge kılları dışındaki kılları alayım diyordum bundan dolayı almıyordum sen alıyorsun sana sorayım aldığın zaman nasıl hissediyorsun almamı tavsiye edermisin
kesinlikle almanı tavsiye ederim ilk kez yaptığında tüyler biraz rahatsızlık hissi verebilir ama alışırsın zamanla
kıl konusunda çok kişi gördüm bi arkadaşım çok yakışıklı kıllarını alıyor ama koltuk altı gözüktüğü zaman yakışıklılığı gidiyor böyle kişilerde var
Lazer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?