Ağdadan sonra çıkan yeni kıllar batma yapıyor mu?

• Kıl tüy konusunda hassas biriyim özellikle de bikini bölgesinde. Daha geç çıksın ve seyrekleştirsin diye kendim ağdayla alıyorum. Acısını falan geçtim alıştırdım da artik. Ama en azından değsin istiyorum 1 hafta pürüzsüz kalıyorum 2. hafta yavaştan nokta nokta çıkmaya başlıyorlar , sadece kökler gözüküyor. Bu haldeyken illa beklemem mı şart yoksa başka bilmediğim en ufak kılı da alacak çeşidi falan var mı? O reklamlardaki 1 ay pürüzsüzlük külliyen yalan ondan yana şüphem yok ama bu kadar erken çıkması normal mi. Özellikle de sırf tercih etmekten kaçındığım jilet gibi kıllar çıkmaya başlarken kaşındırıyor. Berbat bir his. Ağdanın pek bir artısı kalmadı sanırım ek birkaç gün daha konfor haricinde.

Normalde yüzümde , bacaklarımda , kollarimda ve koltuk altımda tüy denecek kadar ince ve az kilim vardir. Hatta bir tek koltuk altımla genitali alıyorum. Ama öncesinde maalesef genitale jilet ve tüy dökücü krem kullandım o da kalinlastirdi yeni agdaya geçtim sayılır. Ciddi fark gördüm çıkmasından kıl oranına kadar. Ama şimdi kyk da kalıyorum. Yurtta yemeklere şap atıldığı söylentisi var ne kadar doğru bilmiyorum ama öyleyse vücutta kıllanma da yapıyor bununla bir etkisi var mıdır? Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?
Dipnot : Lazer diyenin g. tünü keserim paramız yok ellam
hemi de mahrem bölgenin gösterilmesini doğru bulmuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Destan yazmışım sjdgsjam
Ne kadar hassas olduğumun artık siz de farkındasiniz 😜
Ağdadan sonra çıkan yeni kıllar batma yapıyor mu?