kemoterapiden sonra saçlarım dökülmeye başladı bu sadece bir seferde elime gelenler ileride tekrar çıkarmı belime kadar uzun saçlarım vardı gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum

Benim çok yakın bir arkadaşım 25 yaşında over kanserine yakalandı simdi 6 kür kemoyu geride bıraktı 1 yıl oluyor. Saçların eline gelmesi kadar kötü birşey yok bir kerede kes kurtul her gün o acıya dayanamazsın.
Kemodan sonra kemolulara yönelik GNC nin HSN formula vitaminini kullandı bir de çam terebrntin yağı koydu şampuanına. Saçları çok güzel uzadı. Vücudun gıdasız kalmadığı sürece (kemodan 1 hafta sonraya bulantı kusma vs geçtiğinde iyi beslenmeye bak) daha güçlü geri gelir saçların
Bir arkadaşım vardı tam 2 kez kemoterapi gördü senin gibi saçları döküldü kaşlar kirpikler vs. ama sonrasında öyle gür saçları çıktıki o kirpikler ok gibi kaşlar desen öyle. Hiç dert etme bu günler geçecek hepsi yerine gelecek geçmiş olsun canım benim :)
bunları duymak bile mutlu etti şu an beni inş benimkide öyle olur:)
geçmiş olsun arkadaşım. içini ferah tut. elbette eski haline geliyor saçlar çok örneği var bu şekilde. umarım en kısa sürede eski sağlığna kavuşursun :)
inşallah çok teşekkürler
Öncelikle geçmiş olsun, evet çıkar bunu sorun etme bile :)
çok teşekür ederim saolun hiç çıkmıyacakmış gibi döküldüklerinden insan tedirgin oluyo
Cevap
18Cevap
İnşallah tamamen iyileştiğinde o güzel saçların yeniden çıkar. Kökü sende değil mi? Hiç sıkma canını bunun için. Eminim senin saçlarından çok daha güzel bir yüzün vardır. O yerinde olduğuna göre sıkılacak birşey yok. Tekrardan geçmiş olsun.
bu güzel yorum için çok teşekkür ederim inşallah her şey boyle güzel gider
Hic üzülme kuzum bizim okuldada senin gibi bir kız vardı ama sonradan sacları uzadı , şimdi cok güzel uzun saçları var ♡
inşallah benimkilerde öyle olur çocuklugumdan bu yaşıma kadar saçlarım hep uzun ve güzeldi şimdi gidiyolar olmasına alışmak zaman alacak sanırım hepsi bundan
inşallah ya
Allah yardımcın olsun uzar uzar.. takma boşver sen bir kadının saçlarının hikayesini bilir misin
amin inşallah hayır bilmiyorum
Kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç tel saç görmüş… “Hımm…” demiş… “Galiba bugün saçımı örgü yapacağım…” Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş… Ertesi gün kalkmış, aynaya bakmış… Kafasında iki tel saç kalmış… Hımm…” demiş. “Bugün saçımı ikiye ayıracağım…” dediğini de yapmış, harika bir gün geçirmiş… Bir ertesi yine kalkmış ve aynaya bakmış. Kafasında tek tel saç var. “Tamam, tamam…” demiş… “Artık bugün at kuyruğu yaparım…” Öyle de yapmış, ve çok çok güzel bir gün geçirmiş…Daha bir ertesi, aynaya baktığında, kafasında bir tek tel bile kalmamış…
“Waow” diye bağırmış… “Bugün saç derdim yok…
Bakış açısı herşeydir…
Hayat, fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki…
Yağmurda da yürüyebilmeyi becerebilmektir!
"Hayat bunalım takılacak kadar , kapris yapacak kadar uzun degil. şu an hayattaysanız dünyanın sayılı şanslı insanlarındansınız. bunun kıymetini bilin…!!!"
kesinlikle bakış açısı çok önemliymiş
şu an bunları çok çok iyi anlıyorum hayat sağlıklıyken her ne olursa olsun çok güzel ve yaşamaya değermiş
üzülme sen iyi olmaya bak tabıkı yerıne yenılerı cıkacak kökü sende saç bu bir sürü imkan var artık keller bile saç ektiriyor canını sıkmana değmez önce iyleş
Alır tabiki güzellik daha iyisi çıkar sen kendini hiç kötü hissetme sen her halinle güzelsin
çok teşekkürler :)
sen mutlu ol sacların gerı gelır koku sende sadece mutluluğu bırakma arkadaşım kalbım senınle
çok teşekkür ederim
Uzuyo o senin için rahat olsun tamamen kes saçlarını dökülmeden sen kes :)
Uzar tabiki uzamaz mı, kökü sende :) bence komple kestir en azından eline avuc avuc saç geldiğinde kendini daha kötü hissedersin çünkü :/ merak etme kısa zamanda güzel , sağlıklı saçlara kavuşacaksın içini ferah tut 😊
evet kestirmeye karar verdim çok teşekkürler
Knkacım senin saçların senin hayatın en güzelleri bile çıkar umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun ki kavuşursun da inanıyorum sıkma o ponçik canını :) benim de vitamin vs etkisinden dolayı saçlarım çokk dökülüyor ama sıkıntı yapmamaya çalışıyorum sende yapma knk🥰 bu arada hastalığının belirtileri varmıyıdı knk
Istersen bu sekilde dokulmelerini gormemek icin direk kes saclarini. Tedavinden sonra eskisi gibi uzar merak etme
düşünüyorum bir kaç kiside söyledi ama hazır hissetmiyorum hayatımda hiç kısa saçım olmadıki şimdi kel kalmak çok garip geliyo
sonunda öyle olacak sanırım
kökü zaten sende tabikide çıkar çok geçmiş olsun, üzme kendini böyle şeylerle onların hepsi zaten senin
geçmiş olsun canım evet alır korkma canım şimdi sadece iyileşmeye bak cnaım benim :D
cıkar evet saçların
geçmiş olsun..
bence kestir tümden şu anda bu psikolojiyi yaşamaktan iyidir
sanırım kestirmek daha iyi olacak
Evet eskisi gibi çıkar problem etme çok geçmiş olsun
teşekkür ederim
Allah şifa versin sana... merak etme tekrar çıkarlar.
çok teşekkürler alah razı olsun
Tabi ki eskisi gibi oluyor. hatta daha saglam cikiyorlar
inşallah
Uzar tabi kardeşim neden uzamasın ki sen yeter ki morali sağlam tut. Bir de bir önerim olacak ama ne düşünürsün bilemem tamamen kazıtıp protez saç kullana bilirsin moralin bozulmasın canım kardeşim
annemlerde aynı fikirdelerde ben sanırım hazır değilim ama çabuk karar vermek gerekiyo bir dahaki kemoterapiye kadar muhtemelen hiç kalmayacaklar
peki bakacam çok teşekkürler
Allahın izniyle önce bir atlat sonra tabii ki çıkar :)
umarım ya
Canim tabi ki yenileri cikicak, hatta daha gur ve daha sağlıklı olacaklar😊
inşallah ya
Olacak canim😊 bir yakinim tedavi gordu saclari dokuldu ama tedavisi bitince cok guzel saçları oldu
Çok geçmiş olsun uzuyor onlar tekrar. Sen merak etme üzülme canım benim moralini yüksek tut
çok teşekkür ederim zamanla alışacam sanırım
çok geçmiş olsun ya inş daha güzel olurlar kökü sende
inşallah
çok zor bir hastalık allah yardımcın olsun çok çok geçmiş olsun hangi çeşidine yakalandın çıkar saçlar eskisi gibi olur
göğüs kanseri. umarım öyle olurlar. çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
çok çok geçmiş olsun rica ederim ne demek iyi olacaklar eminim çünkü bu hastalık yakınımın birinde var göğüs değilde rahim kanseri çok iyi biliyorum rabbim yar ve yardımcın olsun tedaviyi nerde görüyorsun
yurt dışında okuyodum orda öğrendim şu an türkiyede trabzndayım
iyi allah yardımcın olsun peki ne diyor doktorlar malatyaya gelmedinmi hiç birde burada görüşeysin doktorlarla
bu arada istediğin zaman istediğin konuda yardımcı olurum yazabilirsin bir arkadaş olarak
teşekkür ederim malatyaya hiç gelmedim şu anlık tedavim iyi gibi ne kadar iyi olabilrse kemoterapi bitikten sonra belli olur ne olacagı ama şu anlık iyi gibi en azından ben öyle düşünüyorum
rica ederim gerçi gelme burdada en başta yanlış tedavi koydular sonra ankaraya gittik doğru teşhisi onlar koydu öyle iyi allah iyilik versin bu hastalık şifası mutlluluk üzüntüye gelmez peki tomografi emar ve ca yani kandaki hormonlara bakıyorlarmı kaç kür uyguladılar
Tekrardan cikar merak etme allah sifalar versin.
alah razı olsun çok teşekkürler
Alir tabiki kendini hic uzme bebegim koku sende
çok farklı bişeymiş umarım düzelir
Duzeliir
Evet alır tabi ki :) Bu arada cok gecmis olsun umarim cok cabuk bir sekilde iyilesirsin :)
alır canım niye almasın moralini yüksek tut tedavini bitir yeterki
daha yeni başladı ve çok uzun bir yol var önümde hiç kalmayacını bilme gerçeğiyle karşı karşıya olmak çok zor umarım uzadıgını görebilirim
bence uzayacak sen güçlü bir kızsındır eminim
geçmiş olsun... Allah şifalar versinn. saçların kemoterapi bitince çıkar.
çokk teşekkür ederim evet bende öğrendim kemoterapi bitmeden bile çıkmaya başlıyabilirmiş inş öyle olur
hangi tür?
Çıkıyor hemde çok çabuk. Sadece iyileşeceğine tüm kalbinle inan.. Geçmiş olsun..
saolun çok teşkkürler geçecek buna hep inandım zaten inşallahda öyle olur
Rica ederim, cidden saçını dert etme. Çıkacak hemen..
etmemeye çalışacam :) ilgin için tekrardan teşekkür ederim
moralini bozma sakın düzelir tabiki sen tedavine devam et
teşekkür ederim inşallah uzadığını görebilirim
daha güzel çıkar hemde :)
:) teşekkürler inşallah
Eğer troll değilsen , Allah yardımcın olsun. Bakım uygularsan tekrar çıkabilir.
Çıkar tabi neden çıkmasın ki.
eskisi gibi olur merak etme :)
Morelini yüksek tut tabi çıkar
Allah yardımcın olsun acil şifalar versin
aminn çok saolun alah razı olsun
Çıkar tabiki hiç üzülme
înşallah
Üzme kendini çıkar tekrar
Cok gecmiş olsun. Uzar merak etme
çok saolun
Evet kemoterapiyi bırakınca çıkar :)
White inki çıkmamıştı ama 😞
Çıkanlar tanıyorum yani hastalıktan hastalığa değişiyor diye biliyorum canım
:) inşallah bunları duymak bile moral veriyo çok teşekkürler
@ruhumfirarda inşallah çıkar
takma kafana kemoterapi bitince yine uzar kardesim
teşekkürler inşallah öyle olur
ahaha ben olsam sevinirdim ölücem diye. çıkıyor.
teşhis nedir gecmis olsun.
meme kanseri saolun
iyiye gidiyorsunuz degilmi tedavide bittimi yoksa insallah daha iyi olursunuz
yok hala devam ediyo bakalım zaman gösterecek ne olacağını
morel nasıl stres var mı
moral hep yüksek üzülecek bişey yokki olacakmış oldu biteceksede biter gider
Geçmiş olsun.
teşekkür ederim
Geçmiş olsun kansermisin
perukları bende araştırdım yarın tamamen kestircem saçlarımı inş dediğiniz gibi olur saolun bu arada teşekkür ederim. evet kanserim
Canım ya çok geçmiş olsun :/ :(
çokk saol canım alah razı olsun
Allah şifa versin
saolun
belli olmaz..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar