Kan Aldırdım kolum çok kötü yardım :(?

merhaba arkadaşlar salı sabahı kan aldırdım kolun tam orta kısmından tahlil için. Aldırdıktan sonra kolumu düz yapamıyodum çok acıyodu.5dk sonra gözüm karıncalandı baya bir 1dk içinde geçti hafif bayılcak gibi oldum.5dakika sonra kan alınan yerin kenarı şişti ve hareket ettiriken cırt diye ses geliyodu. Morarma felan olmadı o gün sonra acısı biraz geçti ama bugün 5. gün ve hala kolum hareket ettirirken çok acıyo gece uyurken uyanıyom acıdan acaba iğne ucu kırıldı da oyuzden mi oluyor kolumun acısı hala geçmedi kan alınan yerden ziyada 5cm ilersinde ön kol tarafı cok acıyor neden olablir kan alınan yer değildir ön kol tarafı hafif mordu kan alınan yer değilde 5cm ilersi çok acıyo dümdüz yaparken çok geriliyo tam düz yapamıyorum kolumu çok acıyo. Ağrı değilde bu dümdüz yapamaya çalışırken çok acıyo yapamıorum neden olabilir aca hep bükük geziyom kolum düzleştirince çok acıyo elimle bişey kaldıramıyorum çok acıyo? Acaba iğne ucu mu kırıldı bugün 5. gün bitiyo hala gecmedi acısı hiç. Lütfen dikkatlice okuyup yardımcı olabilirseniz sevinirim. Daha önce kan aldırdıklarımda hiç böyle bişey olmamıştı aynı kadın pazartesi diğer koldan aldı hiç bir gram acı bişey olmamıştı? Yardım edin lütfen neden böyle KOLUMA BKAINCA HİÇ BİŞEY YOKMUŞ GİBİ GÖRÜNÜYO AMA ÇOK ACIYO düz yapmaya çalısınca geriliyo iyice :( :( :( :( :( lütfen dalga geçmeyin yardımcı olun:(
Güncellemeler
+1 yıl
morarma yok ve koluma bakınca hiç bir şey yokmuş gibi ön kol kısmında çok hafif var zor belli oluyo morarma bu yüzden çok tedirgin oldum görünürde bişey yokmuş gibi ama gerçekten cok acıyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
daha önce başına böyle gelen cevaplarsa sevinirim :(
Kan Aldırdım kolum çok kötü yardım :(?