Sağlık Makatımdan kan geliyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 köyde yaşıyoruz daha yeni bugün çarşıdan geldik bi 15 gun gitmeyiz dedik bi baktım makatımdan kan geliyor çok korkuyorum ya sizce neyin beliritsiidr Güncellemeler+1 yıl ağlıcam ya kanser falan olablırmı Makatımdan kan geliyor ne yapmalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 757 cevap paylaştı. Herşeyi kansere bağlamayın makattan kan gelmesi hemoroidlede bağlantılı olabilir tahrişlede bağlantılı olabilir elinle dokununca şişkinlik kızarıklık var mı 0 0 Yorumla
bibakçıkıcam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Makat çatlağı ya da basur olabilir genel cerrahiye görün yüksek lifli beslen beyaz ekmeği kes bol su iç hareket et 0 5 Yorumla Soran +1 yıl öliym ben ya Yorumla bibakçıkıcam +1 yıl Çok önemli bi hastalık DEĞİL kendine dikkat et geçer randevu al zatem 2-3 hafta sonraya bulursun anca. Kuru kayısı ye bol bol kabız ishal olmamaya çalış. Tuvalette çok oturma 5-6 dk max Yorumla Soran +1 yıl o sırada tuvallette 1 bucuk saat tiktokta gezen ben Yorumla bibakçıkıcam +1 yıl Msşamdşwmsşwmldme telefonla tuvalete girme Yorumla bibakçıkıcam +1 yıl Bak umursamazsan daha ciddi olur ameliyat olmak zorunda kalırsın. dikkat edersen hazır yeni başlamış geçebilir Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bağsur var iç bagsur internetten bak eczaneden ilaç al 0 0 Yorumla
boktankurtulamiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Daha cok su ic kabız misin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl su içiyorum biraz da Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 454 cevap paylaştı. Hemoroid 0 0 Yorumla
melis_zadee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Hastaneye git. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl daha bugun geldık yol parası çok tutuyor dağda yaşıyoruz Yorumla bibakçıkıcam +1 yıl Dağda yaşıyoruz ne kız dklemdlsm Trabzon’da mısınız Yorumla
busenialakadarederr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Acı yedin mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır hiç sadece tatlı yedim çok Yorumla
gokanizm Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Basur var mıydı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ki rahmetli babamda vardı bi ara bende yoktu Yorumla gokanizm +1 yıl Sende yok yani demi Yorumla Soran +1 yıl yok diye biliyorum Yorumla gokanizm +1 yıl Tuvalet düzensizliği var mıydı sende peki Bi ishal bi kabız karın ağrısı vs gibi düzensizlik Yorumla
Mehmet2161 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Basur olmuşsub 0 4 Yorumla Soran +1 yıl of ya köy yerinde gelde uğraş Yorumla bibakçıkıcam +1 yıl Jdlwmlmslsms çok komik bu kız ya yicem Yorumla bibakçıkıcam +1 yıl Ava çıkmış abim Yorumla Mehmet2161 +1 yıl @bibakçıkıcam ne avı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herşeyi kansere bağlamayın makattan kan gelmesi hemoroidlede bağlantılı olabilir tahrişlede bağlantılı olabilir elinle dokununca şişkinlik kızarıklık var mı
Makat çatlağı ya da basur olabilir genel cerrahiye görün yüksek lifli beslen beyaz ekmeği kes bol su iç hareket et
öliym ben ya
Çok önemli bi hastalık DEĞİL kendine dikkat et geçer randevu al zatem 2-3 hafta sonraya bulursun anca. Kuru kayısı ye bol bol kabız ishal olmamaya çalış. Tuvalette çok oturma 5-6 dk max
o sırada tuvallette 1 bucuk saat tiktokta gezen ben
Msşamdşwmsşwmldme telefonla tuvalete girme
Bak umursamazsan daha ciddi olur ameliyat olmak zorunda kalırsın. dikkat edersen hazır yeni başlamış geçebilir
Bağsur var iç bagsur internetten bak eczaneden ilaç al
Bendede vardı basurmuş ameliyatla aldırdım şimdi iyi
Doktora gitmelisin. Buradan bir sonuca varamazsın
doktora git anlaşılır
Daha cok su ic kabız misin
su içiyorum biraz da
Hemoroid
Hastaneye git.
daha bugun geldık yol parası çok tutuyor dağda yaşıyoruz
Dağda yaşıyoruz ne kız dklemdlsm Trabzon’da mısınız
Acı yedin mi
hayır hiç sadece tatlı yedim çok