Arkadaşlar hastayım 1 günde beni ayağa kaldıracak bi reçete istiyorum lütfen yardım :(
şimdiden teşekkür ederim :)
şimdiden teşekkür ederim :)
yok oyle birsey de, 1-2 gun onceden grip olacaganı hissedersen -ki genelde hissedilir, icine limon +ayva yapragı + elma + cubuk tarcın atılmıs ıhlamuru kaynatıp, 1 bardaga yarım limon + 1t.kasıgı bal + 1 gripin atıp ıhlamurla karıstırırsan grip baslamaz
öyle bir terlemen gerekir ki pijamaların falan su içinde kalmalı ancak o şekilde atlatabilirsin.
bir günde ayağa kalkman biraz zor bu senin bünyenle ilgili. ama bol su C vitamini. ve dinlenme. ıhlamur ekinezya cayı içebilirsin. yemek olarak çorba tarzı seyler yersin.
6 saat sauna... Bu sürede sebze ağırlıklı sürekli beslenme ve sıcak sıvı tüketimi... Sadece 6 saat...
Cevap
9Cevap
Saunaya gitmek ya da saunaya gitmis gibi terlemek. Tek care bu bir gunde gecirmek istiyorsan.
ben 1 hafta çektim panpa.daha 1 ay olmadı atlatalı.üsteilk ne yapsamda geçmiyordu.gerçekten kötü bi durum..
gece aç karnına ballı süt sabah uyanır uyanmaz ballı süt gün içersinde portakal kivi limon yiyebilirsin ve ıhlamur kaynatabilirsin.bide sabah akşam teraflu yutabilirsin.
bol bol sıcak şeyler iç battaniyenin aldtından da çıkma.
3 tane yorganı üstüne çekiyorsun bir uyuyorsun hiç bir şeyin kalmıyor :D
bir tatlı kaşıgı kahvenin içine limon sıkıp iç birazda şeker atabilirsin..nane limon da içebilirsin...yada adaçayı..
tylol hot ballı ıhlamur
burun damlası + katarin tablet + bol c vitamini
geçmş olsun bende hastayım
thlyhot geçirir 1 günde
limon+gripin
limon+gribin
c vitamini terlemek ve duş ;)
tarhana çorbası :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar