Yan etkilerine ve forumlarda bir çok siteye baktım.
Yinede kullanacam.
Ne söyleyebilirseniz söyleyin hakkında?
Ne zaman içilmeli vs.
Yeter..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bende yillardir antidepresan kullaniyorum, ama doktor kontrolünde. az bir dozla baslandi ve vücut alistikca dozu ikiye katlanarak yükseltildi. Bir doktora gitmenize engel nedir? Lütfen doktora gitmekten cekinmeyin. Saglik cok önemli.
Ilaci birakirkende baslandigi gibi asamali olarak azaltilarak birakilmasi gerekiyor.
Bircok cesit antidepresan var, ben bircogunu denedim, dogru antidepresani bulana kadar. Kimisi cok kilo aldirdi, kimisi daha depresiv yapti, kimisi uyku yapti, kimisi uykusuzluk...
Kullanacaginiz ilacin icinde prospekti var ve orada nasil kullanmaniz gerektigi yazili.
Birde önemli bir konu daha var. Antidepresanlar cogunlukla baska antidepresan ilaclarla kombine kullaniliyor, yani tek basina kullanilmiyor. Ben mesela sabahlari aldigim antidepresan ile gece yatmadan üc saat önce almam gereken antidepresan farkli. Yani iki ayri antidepresan kullaniyorum.
Bu arada antidepresan kullanmak tek basina cözüm olmayabiliyor, bazen psikoterapi (konusma terapisi) de yapmak gerekiyor.
Sikayetlerinizi yazarsaniz belki size azda olsa hangi rahatsizliginizin oldugunu tahmini söyleyebilirim. Birde kullanacaginiz antidepresanin adini vererek sorsaydiniz belki o ilaci kullananlar nasil kullandiklarini söyleyebilirlerdi.
Ben kendim saglikci olmama ragmen genede kendi basima ilac kullanmiyorum, doktor kontrolünde ilac kullaniyorum.
Doktorlarda uzmanlik alanlari var, kendi uzmanlik alanlari olmayan bir rahatsizliklari olduklarinda onlarda o hastalikla ilgili uzmanlasmis baska bir doktora gitmek zorunda kaliyorlar. Mesela ic hastaliklari uzmani bir doktor, basi agridiginda nörolog doktora gidiyor.
Size Allah cc. tan acil sifalar dilerim.
kaç mg aldın
almadm. Kullanmaya başlıcam. Şimdi mi içmeliyim yoksa yarın mı :/
bak onu önce yarım yarım yani kırarak başla tamammı hemen direk 1 tane alayım deme yarım yarım 1hafta sonra 1 taneyi al günde 1 tane kullan
tamamda plastik şeklinde.
fulsac 20mg ilaç.
lustral kullandım ben 20mg bilemicem
Doktor tavsiyesiyle mi aldın ?
Ve nasıl kullandın ? Artıları ve eksileri neler ?
doktor tavsiyesi canım benim hem sana bişey diycem 6 ay bırakamazsın ve düzensiz alırsan eger başına bela olur önce yarım yarım kırdım içtim sonra günde 1 tane git gide dozu arttı sonra 6 aydan sonrada dozlar düşürülerek tedavi bitiirliyor düzensiz aldıgın takdirde panik atak nöbetleri geçirebiliyosun uzun süren baş dönmeleri uyku bozuklukları falan hem tvde antidepresanlar ancak çok agır vakalarda kullanlır diyolardı yaşamını devam ettiremicekse verilirmiş
off off.
Neyse teşekkürler :/
teşekkürler en iyi ceba için beni seçtin neden ofladın
Yan etkisi salaklık , göze al ama sonradan bağlanırsan karışmam
+1 yapacak bir şey yok.
Cevap
0Cevap
içindeki kağıtta kullanım şekilleri yazar hafif değresyonda veya ağır depresyonda falan durumuna göre içersin genelde uyku yapan ilaçsa akşam içilir değilse sabah içilir
yok artık deli olma . çok sakıncalı bu ilaçları kafana göre kullanmak. doktora git iki dakka yazar
akşam iç uykun gelsin. sabah içince mal gibi oluyo sersem sersem gezıyon
boyle ılacları kafana gore alamassın cok buyuk tehlıkelere yol acabılır.
Kafana göre alma onları.Rahatlama sağlıyor ama mucize bekleme de eski haline göre çok iyi olursun.
asla kullanma doktor tavsie etse dahi kullnma sakın benden söylemsi ben kullandım da bikere cinsel liği azaltıyor uyku baş agırısı daha ne yan etkileri var
Onlar 2 gün sonra geçiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar