Tecrübeliler ya da fikri olanlar, diş teli varken burun estetiği mümkün mü ?
Bana olabilir gibi geliyor, doktora henüz soramadım, sizce?
Ben burun estetigi oldum. Ayni zamanda tel takacaktim ameliyattan once. Doktorum tel isini ameliyattan 6 ay sonraya birak dedi. İyi ki dinledim doktoru. Ameliyattan sonra 10 gun dislerimi kullanamadim. Corba ile beslemdim. Su an tel var dislerimde. İlk ay okadar cok acidi ki dislerim. O teli ameliyat zamani agzimda dusunemiyorum bile. Once
Burnunu yap.6 ay sonra tel tak.
vuuu anladım, ben de senin gibi yapayım o zaman.
ameliyata diş telinle giremezsin. bütün metalleri çıkarttırıyorlar mantık olarak
hadi ya
bende estetik burun ameliyatı oldum üstelik 2 kez. yani yüzün öyle bir şişiyor ki dişlerini 1 hafta 10 fırçalayamıyorsun bile. doktora yine de sor ama sanmıyorum. dişinde tel varsa o çıkınca ameliyat olabilirsin mantık olarak
yok ben diş telini henüz taktırmadım, burun ameliyatından sonra beklemeyeyim dedim. zamandan kazanç olsun diye yanı :))
bence bekle önce burun ameliyatını ol ki çok zahmetli bir süreç teli sonra taktırırsın :D
hafiften tırsıyorum ama gözümü kararttım olucam:D umarım zor olmaz.. teşekkürler fikirlerin için
bir kere çok zor ameliyat değil zaten hatırlamıyorsun, sonrası çok zor özellikle 2. gece 3. gün falan. aşırı şişiyorsun bakımını dikkatli yaparsan kendine çok dikkat edersen bütün sıkıntıya değer olduğunu görüyorsun burnun oturup son şeklini alınca :) imkanın varsa yaptır ben çok daha önce olmadığıma pişman oldum :) yalnız burun kemiğin iyice kaynayana kadar sırt üstü uyumalısın yoksa yamuk kaynar ;) iyice her şeyini bil öyle davran ki çektiğin eziyete değmiş olsun :) şimdiden geçmiş olsun :)
Tel konusunu doktora danış sorun olacağını sanmıyorum. Doktorunu işinin uzmanı biri olarak seçersen hiç ağrın olmaz. Yanlışlıkla dokunmam dışında hiç ağrı hissetmedim.
süperrr, mutlaka danışıcam
Ankara
Cevap
3Cevap
ya burun estetiğinde burnun çok kötü gözüküyor, küçülttürenler bilir böyle şiş gibi duruyor. ağzınıda neredeyse hiç açamıyorsun sadece ağzına kaşık girebilecek kadar :D çok zor ya
hahahha tühh
Teli her şeyi çıkarıyorlar.
:((((( ühüü
Üzülme ama. :(
diş telini çıkarmak çok mu zor oluyor?
teli çıkarıp tekrar takmak zor olur diye düşündümde
olmaz boyle sey yokssa ruyami kardo =)
Hayır zor olur
tühh :((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar