Bisikletin selesi bacak aramiza giriyor ya kizlgmi bozar mi pedal cevirirken? on kisim biraz sivri gibi ya. Yabanci kizlarda bekret sorunu yokmus onlar rahat, ya bizimki bozulursa? yardim edin. 😔😥
Kız olmak, kız olmazdık düşünceleri bile bana çok saçma geliyor. evrimini yitirmiş bir ince deri tabakası. Sosyolojik olmuş sadece. Ben çok gıcık oluyorum böyle düşüncelere. Zar olsa ne olur olmasa ne olur? Milletimiz de vampir olmuş KAN KAN diye tutturuyor. Mutasyona uğruyoruz sanki. 2 çeşit insan var.
Her türlü aktiviteni yap eksik kalma, mahrum etme kendini. Sen sınırlarını bildikten sonra aleyhine yapılan olumsuz düşünceleri de muhatap olma, bir kadının gönlünde ilk değil, son olabilmek marifet. Kafaya bak, insan mı diye yüreğine bak adam mı diye. Değilse vardiya tutma kendine ;)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kiz mal misin sen. O zmn smdiye kdr hic birimiz kiz olmadk. Ben sık sık bisiklete binerdm sapasaglam da kizim yani. Ayrica o kizligin yapisini bilmeden de boyle mal mal sorular sorma once kizlik nerde nasil bisi tam olarak bir ogren teallam yaaaa 😡
Abla ilk önce kızlık 1.5 cm içerde olur. yani çıplak binsen bile imkansız. Bu arada evleneceğin ciddi düşündüğüne dersin sele yaptı diye. Hem anlayışlılar yanlışlıkla olan mast falan aldırmazlar. Önemli olan başkasıyla bozma 1!!!
Olmazsada elbet birgün bozulacak diye bıinebilirsin. Bide araya laf sokuşturuyor yabancı kızlardan onların sorunu yok biniyolar ya diye. Hay ben senin beynini ya Hiç olmadı Haydar Dümene sor kızım?
Sonrada bisikletten düştüm bozuldu dersin. Onun alt yatırımı mi bu yani bozulur ya da bozulmaz diye insanların düşüncelerini alip ona gore mi yuricen :)
En İyi Cevaplar