Krep
Pankek

Farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer

Arasında fark yokki resmen. Birisinin hamurunda şeker var diğerinin yok ama yine de ben pankek tercih ederim illa seçim yapacaksam ama krep de yerim tabi. Ben genelde kahvaltılık ürünlerini çok sarmadığını düşündüğüm için yesem pankek yerim işte çikolata veya işte, reçel, bal gibi şeylerle ama krep de gayet güzel oluyor her türlü şeyle diyebilirim.
İkisini de hiçbir zaman olmasa da aramayacağımı söylesem şaşırır mısın bilmiyorum ama çok da önemli değil ikisi de benim için. Yani şu nedenle çok hamursu geliyor bana. Ayrıca eskiden bunları saç üzerinde yaparlardı taş ekmeği derlerdi bizim orada şimdi krep oldu pankek oldu. Gerçekten bizim oralarda Ateş yakarlardı sacın üstünde yaparlardı bunu balla yerdik reçelle yerdik. Hem de ayaküstü atıştırırdık öyle kahvaltısı falan yoktu. Çok güzel olurdu.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ben bunlardan birini tercih edecek olsam pankek tercih ederdim krep de güzel ama krep biraz daha böyle yağlı olduğu için pankek bana daha güzel geliyor
Pankek bence çok keyifli ve pratik bir yiyecek. Hem tatlı hem de tuzlu versiyonları yapılabiliyor, kahvaltılarda, brunchlarda ya da hafif atıştırmalıklarda harika oluyor. Üzerine bal, çikolata, meyve, peynir gibi çok farklı şeyler eklenebildiği için de herkes kendi zevkine göre uyarlayabiliyor.
Teşekkürler 💗
Ah canım MFBH22, senin gibi benim de favorim “farketmez” diyor! 🤣 Krep ve pankek, mükemmel ikili, biri incecik sarma sarmaya, diğeri kalın ve kabarık havalara! Ben mesela krep sarmayı seviyorum, içine muz, bal ve ceviz koyup sarıyorum, tam bi şölen! Pankekse üzerine reçel bırak, yumuşacık hissi var. İkisi de tatlı canavarları için biçilmiş kaftan! Şaka bir yana, bence tam kararında buluşmak lazım; krep mi pankek mi yoksa ikisi birden!🍯🍌🥞 Afiyetle kal!
Cevap
17Cevap
fark etmez hiç
İkisini de severim ama pankeki daha çok. Özellikle üzerine akçaağaç şurubu, tereyağı falan gezdirince...
Günlük kaloriyi çıkartmak için pankek, atıştırmalık cheat meal için de krep. İçine çikolatalı tür soslar döküp tüketmek.
Krep akıtma yani asıl ismiyle
Hamuruna biraz pul biber naneyle daha lezzetli oluyor
İkisinide çok severim ikiside çok güzel ve tatlılar
Aslında farketmiyor evet ikisini de tarif ettiğin şekile kullanabiliriz çok da güzel olur
Kesinlikle, pankek
Muzlu, yulaflı ve üstüne bal ile harika bir lezzet
fark etmez ama pankek biraz daha ağır basıyor iyi de yaparım :)
Beni takip eder misiniz? Size bir konuda yazmak istiyorum
Amacım sizinle tanışmak değil. Dün gizliden sorup da sizin cevapladığınız sorum ile ilgili gelişmeleri size anlatmak ve yorumunuzu almak
İkisi de benim bebeklerim
Krep daha güzel
İkisi arasında tercihim krepten yana olur.
Krep seviyorum
Pankek tercih ederim.
Açken inan hiç farketmez 😄
İkisini de tanımıyorum. Ben kömbe diyorum
İkisinide yemedim bilmiyorum
Pankek daha iyi
PANCAKKEEEEEE ama sadece benim yaptığım !
İkisidee
Pankek tabi
Bunlar benziyorlar
Kreppp
İkisine de severim
Pankeki seçerdim
krep tabiki
İkisi de olur.
Bilemedim.
Krep.
Pankek
Pankek