Kendimi rüyada gibi hissediyorum?

Herkese selamlar, kendimi rüyada gibi hissediyorum daha önce yaşamış birileri yardımcı olabilir mi? Panik atak olduğumun düşüncesindeyim internetten belirtilerini okudum ve hemen hemen hepsi var ama panik ataktan olcağını zannetmiyorum. Geçen senede böyle sorunum vardı ama zamanla düzelmişti. Sömestr'da başladı tekrardan bu nalet. Birden oldu ve ondan sonra ya şu zaman olursa ya şurda olursa falan diye kendi kendimi yedim resmen ve unutamadım. İşin ilginci bu şeyi unuttuğumda sorunda olmuyor aklıma geldiği an kendimi kötü hissediyorum. Kafa dağıttığımda unutuyorum haliylen ve normal olarak düzeliyorum ama bişey eksik gibi hissediyorum o aklıma geliyor ve afedersiniz ama kendime de hakaret gibi olucak ama :D moron gibi hissediyorum. Ruhsal bozukluk olduğunu düşünüyorum aslında ama öyle bir sorunum olsa niye unutunca gitsin? Asosyellikten olduğunu düşünüyorum aslında yazın ne dışarı çıktım nede başka yere full evdeydim ve bilgisayar oynuyordum. Geçen hafta içinde bir kaç gün işim vardı sonra tekrardan kapandım eve. Bu nalet şey yüzünden dışarı çıkmaya bile korkuyorum. Asıl problem unutamıyorum sürekli kafamda uyandığım anda bile aklıma geliyor. Alışmaya çalışıyorum, olmuyor. Uyku düzeninden de olduğunu düşünüyorum Ramazan'da iftardan sahura sahurdan iftara hep bilgisayar oyunları oynuyordum yani sahurdan sonrada oynuyordum şu son günler uyku düzenimi düzeltmeye çalışıyorum bakalım faydası olabilecek mi... Daha önce yaşayan arkadaşlar ne yapmışta çözmüşler olayı bir yardımcı olabilirler mi bana? Çıldırmaktan korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba psikiyatrist'e falan mı gitmem gerekiyor acaba?
Kendimi rüyada gibi hissediyorum?