Bir insan 1 gun de hiçbir şey yemeden ne kadar kilo verebilir?
1-2
3-4
0,5
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kilo verebilmek için 7700 kalori harcaman gerek günlük alman gereken kalori 1200 veya 1500 kendini aç bırakarak zarar verirsin ve bugün aç duruyorsan yarın dünün telafisini yaparak daha fazla kalori alırsın bu da hiç bir işe yaramaz üstelik metobolizman yavaşlar
Bir kilo YAĞDAN vermek için.7700 kalori harcamak lazım. Ama insan vücudundaki toksinleri de atmak lazım.1 gün sadece sıvı tüketse vücudundan şişkinliği, toksini atar. Ve bu da neredeyse 1-2 kilo demektir. Ünlü şarkıcı Beyonce da 10 gün yalnızca sıvı tüketerek 9 kilo vermiştir!
Kilo alırsın nedeni 1 gün boyunca aç kalırsam bu süre bittikten sonra açlıktan gözün dönecek ve normal yediğinden daha fazla yemek yiyeceksin. Daha fazla kilo alırsın.
Muhtemelen kilonun birçoğu kaslardan verilir. Ve yağlar olduğu gibi kalır. Vucut yapısı gene değişmez ve bu seferde bu soruya ek olarakta kilo verdim ama göbek hala aynı yerinde olarak ek soru sorulur.
Hem düzenli yemek hem yeterli ve düzenli egzersiz ile istenilen vücuda ulaşılabilir. Yağları yakarken aynı zamanda kaslarımızı korumuş oluruz. Gün içinde 30 dk bile olsa göbek, bacak ve basen bölgelerini düzleştiren egzersizler yapmak işe yarayacaktır.
vucudun bunlari kullanmasi siralidir ilk once karbonhidratlar yakilir sonra yaglar sonra proteinler karbonhidratla yağ alimini azalttigimizda kilo veririz vücut kafasina gore calismaz
Kaslarini kaybetmessin ki kaslara besini verdigin an tekrar eski yerine gelir. 1 2 gunde kas kayvetmek oyle kolay sey degil
Hiç kilo veremessin. Yağ hiç veremessin ben bir diyet yapıyorum 17 gün oldu 2 kg verdim çoğu yağdan
Cevap
13Cevap
Sana tavsiyem hiç yemek yememek yerine kalori açığı oluşturmak, mesela günde bir insan ortalama 1200-2000 arası kalori almalıdır, sen kalori açığını 2 türlü yarata bilirsin. 1. si normal yemek yemek ve fazla antrenman yapmak, özellikle de akşam 7-8den sonra ana yemek yememeye özen göstermek. 2. si eğer cardio yapmak istemiyorsan normal sınırın (1200-2000) altında beslenmek, mesela 1 günde 1200 ve ya 1000 kalori, eğer iradeliysen 800 kalori yemek (önermiyorum). Yine de akşam yemek yememelisin çünkü akşam 7den sonra yediğin gıdalar sayesinde gece yatarken de kalori yakıyorsun, eğer son 4 saatte falan bir şey yemezsen beden uyurken yağları kendiliğinden yakmaya başlar
veremezsin. enerjin düşer vücut durduk yere yağ yakmaz yemek yemeni bekler. ve sen yemek yediğinde az bir kısmını enerjiye çevirir, diğer kalanıda depolar ve böyle durumlarda kullanır. o 1 günde olan enerjide önceden depolanan enerjidir.
Oruç tutarken veriyodukya bir 5 kilo. Sen 24 saat hiç bir şey yeme 10 kiloyu bulursun.
Ilk gun 1,2 kilo verilir 3. Gun bu biraz dusmeye baslar 750 gram falan olur sonra giderek azaliyo 5. Gun yarim kilo mesela
Vucudundaki suyu kaybedersin sadece kilo verilmez ama bir ay ac kalirsan tabiki iskeletor olup olme ihtimalin yuksek
Kilo verilmaz sabah uyandığında kaç kiloysan 1 gün yemek yemediğinde de o kadar olur
yemek yemeye başlayınca geri alır spor artı diyet sağlıklı ve kolay geri alınmaz şekilde verdirir
5 kiloya kadar gidebilir ama ona kilo vermek denmez.
öyle şey mi olurmuş. spor yaparsan zaten vücudun düzene girer.
Böyle şeyler denemeyin hem sağlınız hem de ruh sağlığınız için kötü. Yeterli beslenin ve spor yapın
Aa tabikide verirsin kilo ama Fazlasıyla geri alırsın. Üstelik yağdan değil sudan kaybedersin :D
Yar8m kilo verirsin ama yediğin anda geri gelir verdiğin.
Onu bilmemde saat 5 ten sonra hiç bişey yeme garsnti kilo verirsin ben bu sayede 10 kilo verdim zararlımıdır bilmem ama kilo verdirir
beynin diye söze başlayacaktım ki l*n dedim ne beyni :D
-2 👎
yemek yemeden kilo vermek zararlı ayrıca yağlar aynı kalır bir değişim olmaz yağlarda
0.5 o da miden boş olduğu için
0.5 verilir diye düşünüyorum şefim
hiç veremezsin bir günde kilo verilmez
Kilo verilmez, su kaybedilir
iyice bir sıçarsan 1-2 kilo verirsin :P
LSŞWĞQÜQÜÜW HAKLISIN
yemediğim günler oldu vermedim
Sağlıklı bir yöntem değil 1-2 verilir
Çok çok insanlar bir gunde 50 kilo veriyor
Verilmez öyle bir şey yapma
Danışmaya bekleniuorsun cann95:)
Bi gün içinde kaç kilo veririz yemezsem