ben denedim gercekdende oluo saadece az zaman alio 3 ay gibi
Göğüslerimi nasıl büyütebilirim?
ben denedim gercekdende oluo saadece az zaman alio 3 ay gibi
ne yaparsan yap oo göğüz büyümez ,eger çok takıntılıysan bu konuda ameliyat yaptırabilirsin astında benim de göğüzlerim kiçük sürekli araştırıyorum tek çare ameliyat silikon yaptırmak ,ama çok korkuyorum ameliyattan korkmuyorum ilerde skıntı yaratırmı diye ,ama yaptıran çok düşünüyorum ben de yaptırsammı diye bilmiyorum sadece korku var ne diyim her şey senin elinde düşün taşın kararını yap kolay gelsin derim
Çörek otu yağını gece yatmadan önce sür masaj yap.Biraz dolgunlaştırır. Fazla büyütmesini bekleme Pamela Anderson gibi.
Doğal yollarla göğüsleri büyütmek bana kalırsa mümkün değil eğer bu imkan olsaydı dünyada estetik cerrahinin en büyük müşteri kitlesi göğüslerinden şikayetçi kadınlar olmazdı...
Yalnız düzenli şekilde yapılacak göğüs egzersizleri daha sıkı ve sağlıklı göğüslere sahip olmanızı sağlar ama büyüklüğünü etkileyeceğini sanmıyorum...
kadınlarında amma derdi varmış hee. Dünya size zor bea:D
Cevap
10Cevap
Daha diri hale getirebilirsin, sporla da şeklini bir nebze olsun iyileştirebilirsin.
Ama yok öyle dünyada bir krem, bitki vs. süreyim şişirsin.
isviçreli bilim adamları bangır bangır bağırıyor :) elleteceksin kimsenin dili varmıyor bunu söylemeye :) öyle kalsın ne olcak ki :) hava yastıkları onlar sizin :D
tatlım daha 18 yaşındasın ve daha büyüyecekler :) bence bitkisel olsun yada olmasın hormonlarınla oynama.. onlar her türlü güzeller zaten :))
aynen katılıyorum...++++++++++++
Egzersiz yapabilirsin mesela
2 tane 1lt. su şişesini alıyorsun içi dolu olacak tabi açıp kapıyorsun kollarını hem dikleştiriyor hem büyültüyor öneririm
:D:D:DD:
:))))))
kase yapıştır büyürmüş ne kadar büyük kase ile yaparsan okadar çok büyürmüş:))
Evlenip dogum yap sonra tekrar gel buraya :))) bakim ozaman ne diceksin :D
ne diceksin be :D
ben evlenip, doğum yaptım, geldim.:)) nolmuş:))
büyütüp ne yapacaksın yaşlanınca da dizlerine degecek bırak küçük kalsınlar nedır bu merak anlamıyorum her türlü dikkat çeker onlar merak etme sen
Böyle bir şey yok sanırım. fakat dikleştirebilirsin. duştan sonra yapacağın soğuk su kompresi oldukça iyi gelir.
töbe yarabbim ya soruya bak.sonra admin mesaj atıyo düzgün yorum yap diye.önüne gelene ellet kafan kadar olsun
aman napçaksın büyüğü ben tavsiye etmiyorum hem inanma öyle bitkisel çaylara bi doğumdan sonra buyur
Olmaz bitki çaylarıyla büyütemezsin.
Ya masaj yapıcaksın , ya da silikon.
Boyle bir bitki cayi filan olsaydi ohooo
her dusta soguk suyla sok uygula en azindan dik dursun.
biraz erken başlamışsın estetik olaylarına gibi gelıyor bana sence
çok ilginç ilk kez duydum göğüs büyüten çay.
kilo al geri ver...
aaahha :)))
ne diyeyim...? bende göğüs var da yaptığım şeyi mi söylüyorum... duyduğumu söylüyorum...
ne kızayım ya:) ütü müyüm motor muyum:))
küçük gögüsler daha çok hoşuma gider benim
göğüs masajı...
Yok öyle bir yöntem
bench press yap
Selam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar