Sağlık Göğüslerimi nasıl büyütebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Göğüs boyutum C cup. Göğüslerimi nasıl büyütebilirim? Göğüslerimi nasıl büyütebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Black_jack42 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Emziren kadınların büyür diye duymuştum bi dene istersen 🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Süt yokki 😅😅 Yorumla Black_jack42 +1 yıl Onun orasını bilemem artık Yorumla
Beröztprk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Büyük göğüs modası geçti geçiyor sırf bunun için yapacaksan yapma. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Silikonlar yaptırılıyor estetik ameliyatla mahsuru yoksa yaş kaç bu arada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 19.
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Büyütme küçük daha güzel oluyor, Büyük olunca fazladan ağırlık olacak sana. 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 594 cevap paylaştı. Emdirerek ama kac ki göğüslerin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl C cup Yorumla CaptainVenture +1 yıl Beden Yorumla Soran +1 yıl 80. Yorumla CaptainVenture +1 yıl Cokkkk guzel bayıldım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ama işte daha büyüğünü istiyorum Yorumla CaptainVenture +1 yıl Hmm tabi senin vücudun senin hakkın ama dogsl yolla cok olmaz bıçak altına yatarsan silikon olur keske görebilseydim onlari merk ettm Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla CaptainVenture +1 yıl Tamamdir 🤭 Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden büyütmek istiyosun ki küçük daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Estetikle büyütebilirsin kaç yaşındasın ki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 19 yaşındayım Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl C cup zaten büyük değil mi ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama d falan istiyorum Yorumla GameOf_KS +1 yıl Nereye sığdıracan daha 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya ama istiyoruuuum 😅😅 Yorumla GameOf_KS +1 yıl Tamam sana özel operasyon yapmamız lazım o halde 😁 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bi operasyon Yorumla GameOf_KS +1 yıl Özel cerrahi işlemlerimiz mevcut onun için Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl memelisin, büyütmemelisin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu arada c cup mükemmel boyut, ayrıca ergonomik de. hic gerek yok yani Yorumla
alevkader Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kac bedenlerki tatlım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl C cup Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Ee dizinde mi sektireceksin daha ne Yorumla alevkader +1 yıl Benimki seninkindende kucik Yorumla
Kimyacı1i Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Kaç beden 0 9 Yorumla Soran +1 yıl C cup Yorumla Kimyacı1i +1 yıl C cup küçük mu Yorumla Soran +1 yıl Avcuma tam sığıyor Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Ne güzel işte. Bir avuç mutluluk kıvamında Yorumla Soran +1 yıl Ama biraz daha büyük istiyorum Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Bir foto koysaydin ya merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bi foto Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Bikinili olabilir, askılı olabilir. Belli olan bir foto Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf koyamıyorum ki puanım yetmiyor Yorumla
Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Boyutu ne ki 0 12 Yorumla Soran +1 yıl C cup Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Çok iyi neden büyütmek istiyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Daha büyük olmasını istiyorum Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Seninki baya baya ortalamanın üstünde ama sen daha fazla seksi olmak istiyorsun😉 Yorumla Soran +1 yıl Yani evet Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 19. Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hem gençsin hem seksisin yazık değil mi daha fazlası olup insanları mahvetmeye:) Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yani Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Diyorum ki zaten genç ve çekicisin daha fazlası olup insanların aklını başından alma:) Yorumla Soran +1 yıl Ama ben istiyorum Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Orası belli canım karar senin tabi Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Ameliyatla oluyor. 0 1 Yorumla more000 +1 yıl Ameliyat harici olmaz aslinda ama oksatsam emdirsende belki biraz buyyuyebilir Yorumla
sdjjdkdks Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eski yöntemler var 0 1 Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Tabak Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Silikon spor doğum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir kaç yöntemi var tabi ki 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkesin dediği elletme misal ya sen gel bana Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne nasıl anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Dediğin şeyi anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli değilim işte Yorumla Soran +1 yıl Ee yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uç işte anla artık aa Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm iyi bilmiyorum burayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profilimde takip et var tıkla işte Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yalayarak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani anlamadımâ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalatacaksin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bence küçük kalsın 😍 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü küçük göğüs hep iyidir heeeppp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçük iyidir Yorumla Soran +1 yıl İşte neden onu anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü erkek daha çok tahrik olur ve daha çok zevk alır Yorumla Soran +1 yıl Ama büyük sevenler de var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha çok küçük seviliyor büyük çok sevilmez diğer yerden yaz istersen ölçüsü kaç ki gizliden çıkabilirim Yorumla Soran +1 yıl C cup Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıkınca ne oluyor ki Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani diğer yer kusura bakma iyi bilmiyorum burayı Yorumla Soran +1 yıl Tamam yani şimdi benim ne yapmam gerekiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl zor bıraz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne kdr cokmu kücuk Yorumla Soran +1 yıl C cup Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kucukmus bayagı yas kc Yorumla Soran +1 yıl 19. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buyumez daha olsun kucuk gogus daha iyi buyuk sevmıyor cogu erkek Yorumla Soran +1 yıl Off ama ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden ya allahtan gelen bişe keske benımd ekucuk olsa Yorumla Soran +1 yıl Senin boyutu ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 85 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Emziren kadınların büyür diye duymuştum bi dene istersen 🤣🤣
Süt yokki 😅😅
Onun orasını bilemem artık
Büyük göğüs modası geçti geçiyor sırf bunun için yapacaksan yapma.
Silikonlar yaptırılıyor estetik ameliyatla mahsuru yoksa yaş kaç bu arada
19.
Büyütme küçük daha güzel oluyor, Büyük olunca fazladan ağırlık olacak sana.
Emdirerek ama kac ki göğüslerin
C cup
Beden
80.
Cokkkk guzel bayıldım
Teşekkürler ama işte daha büyüğünü istiyorum
Hmm tabi senin vücudun senin hakkın ama dogsl yolla cok olmaz bıçak altına yatarsan silikon olur keske görebilseydim onlari merk ettm
Anladım
Tamamdir 🤭
Doktoru bnim diyecem inanmiyacaksin
Kan dolaşımı artırarak
ameliyat
ama büyütme yaa
Neden büyütmek istiyosun ki küçük daha iyi
Estetikle büyütebilirsin kaç yaşındasın ki
19 yaşındayım
C cup zaten büyük değil mi ya
Evet ama d falan istiyorum
Nereye sığdıracan daha 😂
Ya ama istiyoruuuum 😅😅
Tamam sana özel operasyon yapmamız lazım o halde 😁
Nasıl bi operasyon
Özel cerrahi işlemlerimiz mevcut onun için
Büyük olsa ne olacak ki hıhım sonra
Yağ ile masaj büyütüyor derler ama bilemem
memelisin, büyütmemelisin
bu arada c cup mükemmel boyut, ayrıca ergonomik de. hic gerek yok yani
Kac bedenlerki tatlım
C cup
Ee dizinde mi sektireceksin daha ne
Benimki seninkindende kucik
Estetik
Kaç beden
C cup
C cup küçük mu
Avcuma tam sığıyor
Ne güzel işte. Bir avuç mutluluk kıvamında
Ama biraz daha büyük istiyorum
Bir foto koysaydin ya merak ettim
Nasıl bi foto
Bikinili olabilir, askılı olabilir. Belli olan bir foto
Fotoğraf koyamıyorum ki puanım yetmiyor
Boyutu ne ki
C cup
Çok iyi neden büyütmek istiyorsun ki
Daha büyük olmasını istiyorum
Seninki baya baya ortalamanın üstünde ama sen daha fazla seksi olmak istiyorsun😉
Yani evet
Kaç yaşındasın
19.
Hem gençsin hem seksisin yazık değil mi daha fazlası olup insanları mahvetmeye:)
Nasıl Yani
Diyorum ki zaten genç ve çekicisin daha fazlası olup insanların aklını başından alma:)
Ama ben istiyorum
Orası belli canım karar senin tabi
estetik dışında zor
Çok mu küçük
Ameliyatla oluyor.
Ameliyat harici olmaz aslinda ama oksatsam emdirsende belki biraz buyyuyebilir
Eski yöntemler var
Tabak
Silikon spor doğum
Bir kaç yöntemi var tabi ki
Mesela
Herkesin dediği elletme misal ya sen gel bana
Nasıl yani
Ne nasıl anlamadım
Dediğin şeyi anlamadım
Gizli değilim işte
Ee yani
Uç işte anla artık aa
Üzgünüm iyi bilmiyorum burayı
Profilimde takip et var tıkla işte
Yalayarak
Nasıl yani anlamadımâ
Yalatacaksin
Bence küçük kalsın 😍
Neden
Çünkü küçük göğüs hep iyidir heeeppp
Küçük iyidir
İşte neden onu anlamadım
Çünkü erkek daha çok tahrik olur ve daha çok zevk alır
Ama büyük sevenler de var
Daha çok küçük seviliyor büyük çok sevilmez diğer yerden yaz istersen ölçüsü kaç ki gizliden çıkabilirim
C cup
Gizliden çıkınca ne oluyor ki
Nasıl yani diğer yer kusura bakma iyi bilmiyorum burayı
Tamam yani şimdi benim ne yapmam gerekiyor
Masaj ile
Silikon
Bana gelerek
Ben hallederim
oksayarak
göreyim mi
Pompa kullan
zor bıraz