benim skolyozumda var sanki alt çenem yamuk gibi üst çenem le sabit değil kasılıyor yüzüm böyle bir etki y6aparmı birde sert bakıyorum bunu yaparmı
Çene eğriliği yani iki çenenin aynı yerde sabit durmaması bir de çenenin geri durmnasıl etki yapar?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
daha 45 gün önce çene ameliyatı oldum. bir ay sabrediceksin ameliyattan sonra gerisi kolay
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır yan etkileri neler benin çenem kasılıyor hafif sola gidiyor hafif de geride kalıyor yüzüm kasılıyor sinirli felan bakıyorum gözlerim kısılıyor sizdede öyle bişey varıydı ama benim skolyozumda var bilmem o yaparmı
en iyi cevabı size ortondist verir önce 1 yıl tel tedavisi gördüm bu ameliyat için sonra plastik cerrahta ameliyatı yaptı. alt çenemi geri üstü ileri aldılar. yan etkisi hissizlik oluyo ( özellikle alt çene dudak) o da zamanla geçiyomuş
Çene ameliyati ile duzelir eğer duzeltmek istiyosan
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır yan etkileri neler benin çenem kasılıyor hafif sola gidiyor hafif de geride kalıyor yüzüm kasılıyor sinirli felan bakıyorum gözlerim kısılıyor sizdede öyle bişey varıydı ama benim skolyozumda var bilmem o yaparmı
Diş teli ile düzeliyor benim arkadaşım öyle yapmıştı
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
En İyi Cevaplar