Çene altının böyle düz olması nasıl sağlanabilir? Genetik mi sadece? Jawline’dan bahsetmiyorum çene altından bahsediyorum

Çene altının böyle düz olması nasıl sağlanabilir? Genetik mi sadece? Jawline’dan bahsetmiyorum çene altından bahsediyorum

ben de bu durumdan muzdariptim estetik cerrahiye gittim zaten çene de yaptırdım dedi ki senin çenenin altında yağ var o yağları lipsouction ya da enjeksiyon yaparak içine maddeler koyarak inceltiyorlar
Cevap
3Cevap
çene altı gıdının ordaki fazlalıkların gitmesi için belli egzersizler var düzenli uygulama sonucu çözüm alırsın
Yani gıdı olmamasını mı diyorsun? O biraz da açıdan, bu kızların çenesinin hep böyle göründüğünü sanmıyorum.
Evet gıdı olmaması ama ben biraz daha keskin bir düzlükten bahsediyorum fotolardaki gibi
Fotoğraf bu sonuçta ona dikkat edip çekiyorlar fotoğrafı. Fazla kilon, duruş bozukluğun veya genetik yatkınlığın yoksa belirgin gıdın olmaz zaten, olanı da normaldir herkeste olur o kadar. Bu kızların da doğal hallerini çektiklerini sanma, duruş, ışık vs ayarlıyorlar.
bence bir bozukluk var. o kadar uzun çene altı ilk defa görüyorum
az öz konuşuyor... çene kası yapmamış...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?