Sigara içenlere sorum olacak :)
Bir ayda sigaraya ne kadar para harcıyorsunuz ?
Kaç zamandır sigara içiyorsunuz ?
Bir ayda sigaraya ne kadar para harcıyorsunuz ?
Kaç zamandır sigara içiyorsunuz ?
winston kutu kırmızı içiyorum ve yaklaşık 6 senedir günde iki paket... malıyetı aylık 400 tl cıvarında...
şimdilerde ise golden virginia içiyorum (tütün sarıyorum) ortalama 250 tl...
ben içmiyorum karlıyım :d
bu arada en iyicevabı seçmemişsin :)
e iyi madem seni seçeyim oldu mu gönlün? :D
oldu teşekkür ederim efendim:)
rica ederim efendim (:
Cevap
26Cevap
17 ağustos gölcük depremini, gölcükte yaşamıştım... o sabahtan beri içiyorum. 13 sene oldu. şuanki sigara ve alkol masrafım aylık 900 TL. acı ama gerçek...
psikolojik bir operasyondur bu ama sigara ile olan düzeyli ilişkimi bozamayacaksın kara kedi.
bir projem var bilmem lazım ortalama ne kadar harcandığını (: yoksa istediğin kadar katlet çiğerlerini arkadaşım
Kendime zarar vermem senin hoşuna mı gider?
Neden beni kurtarmaya çalışmıyorsun bu dünyadan?
Neden kendine zarar vermen hoşuma gitsin ki ? Bilakis çok üzülüyorum sigara içenlere. Ama sigara ile arana girip kara kedi olmak da istemiyorum (:
Ölüme terk ettin beni, farkındasın değil mi?
Estağfirullah güzel arkadaşım :) iste ben seni bir günde sigaradan soğutayım ama bana kara kedi gözüyle bakarsan asla.
vicdanı güzel insan var olasın bunu demen yeterli :) teşekkür ettim.
ben teşekkür ederim :)
abim aylık 150 tl harcıyo. Bizim atölyenin aylık kirasından 15 tl daha fazla :( :( adam birde kanser güya 5 ameliyatı ben atlattım sanki
aa Allah acil şifalar versinn
Amin tüm hastalara inşallah
1-2 yıl kadar kullandım şükür 5 yıldır bana uğramıyor. Allah yolunu düşürmesin...
Amiiin :))
yaklaşık 20 yıldır içiyorum. fiyatını hiç hesaplamadım. günde bir paket hatta daha fazla içiyorum. genç arkadaşlara sesleniyorum sakınha içmeyin. hiç bir faydası ve havası yok
HEM KENDİMİ ZEHİRLİYECEM :D:D hemde para ödeyecem ha :D: :D:D YAZIK BU MİLLETE , YAZIK O PARAYA
Sigarayı zevk ve şahsi lüksüm olarak gördüğüm için verdiğim paraya acımıyorum.
7 senedir içiyorum. Paketin güncel fiyatı 8 lira. Yılbaşında 10.5 lira olacağı söyleniyor. Neyse günde de 1 paket içiyorum.
7 yıldır severek tüketiyorum, üç günde iki paket kadar. ayda iki karton eder, o da 165 tl.
sigara ve iddaayı bıraktım finansal olarak altın çağımı yaşıyorum.abartmıyorum parayı bitiremiyorum ki savruk biriyimdir.
Yaşım 18 ve öğrenciyim.Bu ay markete verdiğim borç 258 TL ve arada kendi cebimden aldığım paketlerle beraber 300 oluyor.
1 yıl oluyor.
yaklaşık 20 yıldır günde 1,5 2 paket yani en az aylık 250-300 lira civarında.
Sigarayı bıraktım. Arada ikram edenler olursa içiyorum. Hayat bana güzel.
yak bi tane.:P
75 TL aylık sigara masrafım. 2004 ten beri içiyorum.
en fazla 30 lira falan olur bazen o da olmaz.
paket taşırım ama düzenli kullanmam.
Kaçak sıgara içiyorum,Günde 1 paket 2 tl,ayda 60 tl yapar,herkese tavsiye ederim; Kaçak sigara içelim İçirelim :D
Buna prestige desene :))
Yok hocam ya,iran sıgaraları,ismini telefuz edemem,pakette farsça yazıyor :) zaten klavyede yazmaz :)
250-300 arası gidiyor. 16 senedir içiyorum
acırım sigaraya giden paraya, içmiyorum.
genelde günde 1 paket gidiyor
min 210 tl
yaklaşık 250 - 300 tl .. 11 sene
sıffır sıffır sıffır :D
8 senedir içiyorum aylık 200 civarı gidiyo
0 tl :) kullanmıyorum ve allah gostermesın...
muhteşem :D
eşime sordum 200 tl dedi
ortalama 300 tl, 6 yıldır içiyorum...
düzensiz içiciyim o yüzden belli olmuyor
Hesaplamadım hiç. 8 sene oldu başlayalı.
Bu aralar günde 4-5 tane önceden 1-2 falandı.
ben içmiyorum çok şükür :D sırf zarar :D
sigara avcısıyız bebeğim biz!
en az 480 lira
0 tl rahatım :D
en güzeli taktir ettim :D
zero zero zero
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?