AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hiç içmiyorum.
Sağlığa zararlı olduğu için mi?
Hem zararlı, hem günah, hem sesi çirkinleştirdiği için.
Zararlı haklısın. Günah mı orasını bilmiyorum. Ben alkol günah diye biliyorum. Bu arada çirkinleştirmiyor hatta güzelleştiriyor.
Sigara eskiden mekruhtu ama artık günah yani haram çünkü içindeki maddeler değişti. Alkol de günah. Hayır, çirkinleştiriyor. Çirkinleştirdiğini herkes bilir ve bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Çevremdeki sigara içen herkesin sesi kötü. Boğazlarında balgam var gibi çıkıyor sesleri. Zaten sesi çirkinleştirdiği için şarkıcılar içmez. Sigara içenler seslerinden belli olur.
Haram konusunu ben bilemem çünkğ araştırmadım. Ama bana göre sigara içen kızlar çirkin değildir. Çekicidir. Çünkü o dumanı çekerken yüzlerinde ayrı bir güzellik olur. O dumanı üflerken de hafif sert bakış atarlar ve bunlarla onları baya güzelleştirir. Yani sigara içmeyen kızlarda bu güzelliklerin hiçbirinde yok. O sigara kızların parmağına da çok yakışır. Yanii bana göre sigara kızı güzelleştirir. Bana göre Kızın itibarını, güzelliğini, hatta saygısını bile arttırır.
O ses olayı da belli bir yıldan sonra olur. Tüm arkadaslarım içiyor ve seslerinde bir şey yok. İçtiğin sigaraya göre de değişir. Tütün, kamyoncu sigarası içersen sesin tabii bozulur. Onlar da kızlara yakışmaz. Hafif-Orta sigara mesela kent içersen çokta bir şey olacağını sanmıyorum bana göre.
Ben sigara içen kızların çirkin olduğunu söylemedim zaten. Ben de sigara içen kızları çekici buluyorum ama sigara içenlerin sesi kalın oluyor ve zariflik kalmıyor.
Çirkinleştiriyor dediğin için dedim. O çekicilik konusunda haklısın bence. Ama bu ses olayı her zaman olmaz. Gidip paket peket tütün ağır sigara içersen sesin gider. Ama zariflik her zaman kalıyor.
Zaten birkaç kere içmeyle, çok nadir içmeyle ses bozulmaz ama devamlı içenin bozulur ve herkes bilir zaten. Sana göre öyle ama objektif düşünen kimseye göre öyle değil. Her türlü sigara sesin güzelliği azaltıyor. Sigara sesi çirkinleştiriyor hangi marka olursa olsun. Ben görüntülerini çirkinleştirdiğini söylemedim ama cilde zarar verir. Yüz hatlarından güzelliği götürmez ama cilt güzelliğini azaltıyor. Ses çirkinleşiyor dedim sadece. Sen sigarayı sevdiğin için savunmak istediğinden dolayı sesi çirkinleştirdiğini kabul etmiyosun. Farkı görmemek imkansız.
Ben sesi çirkinleştiriyor, eskisi gibi güzel ses olmuyor dedim. Görüntüyü çirkinleştiriyor demedim.
Ben hayatta sigara içmiyorum. İçmem de. Sadece içen kızları çekici buluyorum. Sen çirkinleştirir diyince yanlış anladım. Özür dilerim. Kusura bakma lütfen. Ama ses gitse de çok gitmez bence. Biraz gider. Ama o itibar, güzellik, çekicilik olduktan sonra sesin bir önemi yok diye düşünüyorum. Yani çekici, güzel, saygılı, itibarlı olmak daha ön planda ve olmazsa olmazlardan bence.
İşte öyle kızları çekici bulduğundan dolayı sesi çirkinleştirdiğini kabul edemiyosun. Sorun yok. Önemli değil. Çekici kılabilir ama neden itibarlı ve saygılı kılsın? Uzun süre içmede ses çirkinleşir, zaten çirkinkeştiriyor da objektif olursan anlarsın. Çekici kılması sesi çirkinleştirmediği anlamına gelmez.
Uzun süre ve sık sık içerse çirkinleştiriyor
Peki sana sevgilin gelse dese 1 kereliğine de olsa çekici olmak için iç diye? İçer misin yani bir erkek için çekici olmak için uğraşılmaya değer mi sence?
İçmem. Çünkü bağımlılık yapabilir ve günah.
Bu arada ilk içişten bağımlılık yapmaz bence. Mesela ben rakı içiyorum. Çok içtim ama bağımlı olmadım. Bi süreden sonra bağımlılık olursun. İlk içişte hiçbir zaman bağımlı olacağını sanmıyorum. Sigaranın günah olduğunu da Kuranı Kerim de görmedim hiç. Sen sanırsam muhafazakarsın çok dikkat ettiğine göre bu konulara
Bilemiyorum… Kesin yapar demedim ama belki kendimi alamam. En iyisi hiç bulaşmamak. Hem tek sorun din değil salığa da zararlı. Kur’an’da her şey yazmaz ve tek kaynak Kur’an’a göre Kur’an değildir. Çok dindar değilim ama sigara günahı korkutuyor. Mesela tesettürsüzlük günahından korkmuyorum ama sigara ve içki günahından korkuyorum.
İyi birine benziyorsun. Yani bu tür konulara çok dikkat ediyorsun. Ama sevgilini de etkilemek önemlidir. Onu kendine çekmek önemlidir.
Başka türlü de etkileyebilirim. Her harama değil ama gıdayla ilgili haramlara çok dikkat ediyorum.
Mesela herkesin fetişi farklı olabiliyor. Ve başka türden de zevk almaz insanlar.
Fetişistlerle işim olmaz ki.
Anladım. Ama her insanın kendine göre fetişi olur ve bu da onun elinde değildir. Neyse. Yaşın kaç peki?
Hayır, her insanın kendine göre fetişi olmaz. Fetişistler genel sapıktır. Çekici bulmak/beğenmek başka fetişinin olması başka. Neden sordun yaşımı?
Fetiş sapık demek değildir. Her insanın kendine göre zevkleri olabilir. Merak ettim yani. 18-20 falansan sigara içmemen normal diyecektim.
Fetiş zevk değil bir şeye taparcasına ilgi ve beğeni duymak demek. Zevk demek beğenmek demek. Fetiş zevkin aşırısı. 18 yaşındayım. Yazıyor zaten.
İçmiyorum
Bıraktın mı hiç mi içmedin?
Hiç içmedim
Sağlığın için içmiyorsun sanırsam.
Yani evet, ihtiyaç da duymuyorum zaten
Pahalı da zaten.
Tütün
Kızlara tütün yakışıyor mu kii?
Yakışıp yakışmaması umrumda mı?
Anlamadım. Fiyatı uygun olduğu için içiyorsun sanırsamm. Ama senin için birisini etkilemek falan önemli değil mi kii
Fiyat uygun falan olduğu için değil uygun da değil zaten. Babam içtiğimi bilmiyor babam tütün içtiği için bende onu içiyorum. Ve birini etkilemek falan umrumda değil
Ama tütün ağır olur yanii. Ayriyeten maddi açıdan da iyi yapıyorsun. Sigaralar baya pahalı oldu çünkü. Yaşın kaç peki? Yani ben 18’im de daha erken diye içmiyorum.
İçmiyorsan kimin ne içtiğini niye soruyon o zaman
İçeceğim zaman ne içeceğimi karar vermek için. Fikir olsun istiyorum. Sen niye sinirlendin
Haftada iki paket
Kent mi içiyorsun?
Evet
Yanlış anlamazsan bişey sorabilir miyim Bu sigarayla alakalı
Sor niye yanlış anliyim
Ya bu sigara içen kızlar güzel oluyor çekici oluyor diyorlar da sence de öyle mii Yani çekici güzel falan yapıyor mu?
Ne alaka ya öyle bişey yaptyi yok jsnshdnd
Var bu arada neden olmasın. 😅 Sen niye inanmıyorsunn 😥
Varsa niye soruyon birader madem bence yok
Yaa ben sadece fikrini almak istedim. Niye sinirlendin ki. Özür dilerim. Kusura bakma lütfen.
Sinirrlnemedim ya
Ben sadece fikrini merak etmiştim. Çok şanslısın bu arada.
Neden
Sigara içen kızlar çok güzel oluyor. Yani kentte bayanlara çok yakışıyor. Bu yğzden şanslısın. Senin gibi olamayan çok kişi var.
Anladım