kalın bacak iyidir demeyin lütfen.
n yapabileceğim hakkında bi fikriniz varsa cevap verin
penisimde küçük küçük beyaz bişiler var . int. ve çevreden arastırdım ilişkiye girersen veya uyku hali gibi (kamyon devirme)durumlarda menini gelmesi sonucu sabaha kadar penisin meni içinde kalması.(kirli durması) sonucunda oluyomus.23 yaşındayım henüz bi ilişkiye girmedim. ama bu durumu nasıl değerlendirmem gerekiyo ne yapmam lazım.DOKTORA GİT DEMEYİNNNN LTFNNN! O EN SON ÇARE...benm de bu sorunum var napcazz?
qunde yarın saat yuruyuş ve yarım saat bacak eqzersizi..
onlar gitmiyor canım. karnım dümdüzdür ama o bacaklar ve kalçalar sürekli orada 53 kilo olmama rağmen
Cevap
15Cevap
Doğal içerikli İnceltici ve sıkılaştırıcı set önerebilirim.
Hemde çok fazla :)
Forever Living firmasına ait Aloe Body Toning seti bir araştırın bakalım.
Ülke ve dil seçenekleri var ancak ürünler hakkında orijinal siteden pek bir bilgi edinemeyebilirsiniz. Firmanın ürünleri hakkında internetten bilgi edinin derim.
Aşağıdaki link türkiye sayfasıdır.
Latin Amerika 'da olsan bu durum tam tersine işlerdi :) fakat ülkemizde de bu durumdan pek şikayetçi olmayacak onlarsa koç yiğit var kanımca...
bırak kalın kalsın yaw kalın bacak güzel ki zaten kötü değil
Bacaklarını inceltmen zor sen en iyisi vucudunu bacaklarınla uyumlu hale getir olsun bitsin. Bu arada resimdeki sen olamazsın.
bende manyaklık var galiba ben kalın bacak seviyorum. neyse bacak inceltmek icin spor teknikleri var bunları sana resim olarak yollayım mı?
yollayamıorum
kalın bacak zaten iyi olandır neden kızlar ince bacak peşindeler ki önemli olan erkeklerin beğenisini kazanmak değil mi.
bisiklet dicem arka tarafın kocaman olur ama yapcak bişeyde yok ki ?
kalınlık iyidir seksi olur dolgun olmalı
bu arada sen niye en iyi cevabı seçmedin :(
yürüyüş yaparak inceltebilirsin.
Bacak derken diz kapağından aşağısı mi yukarısı mi
sen guzel gorunmesini istemiyor musun bacaklarinin ? bende o yuzden diyorum dolgun bacak daha guzel gorunur siska olmasindan ..ama bisiklet sikilastirir.spor salonuna uye olup bisiklet ve uzay yuruyusu diye bi hareket var gerci o basenler icin biraz daha ama demek istediim illa bisiklet almak zorunda degilsin :)
yürüdüğünde bazen bacakların vajinana değiyormu?
o zaman pek korkulacak kalınlıkta değilmiş...
kalın bacaktan zarar gelmez :)
dolgun bacak iyidir
kalın bacak iyidir..
Plates yap bence.
Torpüle incelir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar