ablamın bacakları 2,5 litre kola şişesi kadar kalın
arkadaşlar ne öneriyorsunuz en azından 1 litre şişesine benzesin
arkadaşlar ne öneriyorsunuz en azından 1 litre şişesine benzesin
mmm
zor birşey ama yapılmayacak kadar değil.
ben bacağımı inceltmek istersaem eğer
1- buna uygun bir diyet yapardım. (aldığım kalorileri kademeli olarak düşürmeye başlarım. başlarken ki günlük protein karbonhidrat ve yağ oranlarını sürekli değiştiririm son durumuma göre. ama protein alımımı kısıtlamaya başlarım. çünkü amacımız kas kaybı=
2- uzun soluklu kardiyor yaparım.(uzun dediysem 45dk falan değil... çook daha uzun)
dramatik bir değişim sağlayabilir ama harcayacağı emek ve zaman açıkçası çoooook fazla.
(yalnız belirtmeden geçmeyeyim, o bacağı bukadar incelttik diyelim... ablanda bu süreçte kilo verecek amaaaaaaaa büyük oranda kas kaybı nedeniyle bu yüzden ablanın bazal metabolizma hızı düşecek. Buna bağlı olarak ablanın diyetindeki en ufak değişiklikler bile öncesinden daha kilolu olmasını sağlayabilir)
ablam okadar uğraşmaz ama sağol
başka şekilde yapılabileceğini düşünmüyorum.
spor ve beslenme konusunda bana güvenebilirsin. eğer daha kolay bir yolu olsa söylerdim.
ablanın bacakları gayet yerinde hiç problem yapmasın
gitsin bi çay koysun.
varis gibi bi hastalığı olabilir fil ayak genelde yaşlılarda olur ama. kilosu normal de sadece bacakları kalınsa doktora gitmesinde yarar var. link
Benim bacaklarımda link 0,5 olsun bi zahmet
Cevap
14Cevap
kapağını aç bedava 1 lt cıktıysa değiştir...
hey allahım ya:D
:D
peki kapak boş çıkarsa
ablanı tornaya bağla talaş attır o zaman;:)
dalga geçme
ya dalga geçme diyene bak:) 2.5 litrelik şişe gibi diyor bana dalga geçme diyor... sürpriz misin sen ya:D:D
mezuramuz yoktu onunla ölçtük
hangi birim sisteminde bu SI olmadığı kesin yani...
.)))) inanmıyorum sana yaa
neden?
umarım ablan siteye üye değildir yoksa senin gözünü 2.5 luğa alıştırır
üye az önce cevap yazdı
Eritmek zorunda değil ki ? Oldugu gibi kalmasanın bir mahsuru var mı ?
Bazıları 2,5luk cola bacaklı bayan arıyorlar :))
o bazıları hiç ablama denk gelmedi hep ayrıldı sevgilileri bacağı yüzünden
Yanlış insanlar gelmiş demek ki karşısına. Daha büyük acılarla uğraşacagına ayrılması daha güzel..
Ablanın nicki neydi :))
Kalın bacak daha güzel durur, tabi odun gibi düz değil, şekilli olursa...
o bölgeye özel masaj yaparsa ayaklar için çalışma yaparsa o zaman düzelir.
her gün ördek yürüyüşü ve sevdiği koşularak yapılan bi sporu varsa(tenis,futbol gibi)terleme olacağından incelir bence
O nasıl benzetme ya :D Bacağını 2,5dan 1 litreye indirmesi zor sana öyle diyim, bacak kolay kolay incelmez bildiğim kadarıyla.
2,5 litre kolanın jelatinini bacağına sarınca kavuşmuyor
Denediniz de yani
aynen oyüzden o benzetmeyi yaptık
Söz konusu olan diz kapağından yukarısıysa gayet normal. Ama diz kapağından aşağısını kastediyorsan durum biraz problemli demektir.
Valla benimki de 1.5 ltlik Fruko gazoz şişeleri gibi ama yapacak birşey yok. Bacakları inceltmek o kadar kolay değil.
1 ,5 iyiymiş yine gideri var
ablamın üst o beden sorun bacaklar işte
ablan skinny veya etek giymesin.
giymeye hakkı yokmu 1 lt olsa iyiydi
topuklu giyiyor o olur mu?
aslında kalın bacak problem değildir, bacağın kendi içinde beklenen bir görüntü estetiği ve gövdeyle de ciddi bir sorunu yoksa, kalın bacak problem değildir.
topukluda da, ayak bileğinin estetik durması önemli. öyle değilse topuklu ayakkablar zaten şık durmuyor ve bunun için o rahatsızlığı çekmesine değmez.
çok haklısın
Kapağını sıkı kapatıp, buzdolabında saklayın.
buzdolabına sığmıyor
bol bol yürüyüş yapabilir,koşabilir evde yapabileceği basit egzesizlari uygulayabilir...
spor yaparak diyet uygulasın...kilo verirken beden beden her yanı incelecektir...
yürüyüş yapmak yada bisiklet sürmek faydalı olabilir.
komando dansı yapsın (ciddiyim)
koşu spor yediklerine dikkat etsin ekmek uzak dursun
Yazımdakileri uygulayıp koşu yapacak. Tek çözüm.
100 luk rakı şişesi benzediği an olmuş demektir
işte sorun nasıl olcağı
ebru şallı gibi plates yapsın top alsın bitane tepinsin dursun
onu seviyorum
Bisiklet.
kas yapıyor yağları eritmiyor
haftada 5 gün koşu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar