İşimden çok sıkıldım. Tekrardan işe adapte olabilmem için tavsiyeleriniz var mı?

Arkadaşlar tam 5 yıldır 7-8 metrekare bir ofiste yardımcım ile birlikte çalışıyorum.Bu geçen 5 yıl içerisinde yanımda çalışan kişiler sürekli değişti. Kimse durmuyor çok sıkıcı bir ortam. Bilgisayarlarımızda hiç bir kısıtlama yok istediğimizi yapabiliyoruz. Fakat çalışma süremiz çok uzun. Kış aylarında 11-12 saat yaz aylarında ise 14-15 saate çıkıyor. İşten iyice soğudum. Son bir kaç aydır hiç bir iş yapmak istemiyorum sürekli internette geziyorum KS yide bu şekilde buldum zaten. Başka iş teklifleri gelmesine rağmen bir türlü buradan ayrılmayı cesaret edemiyorum. Tekrardan işe adapte olabilmem için tavsiyeleriniz var mı. Yoksa yakında işsiz kalabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar güne çok güzel bir haberle başladım.Bağlı olduğumuz şirket 1 Şubattan itibaren bayilerinin cumartesi çalışma günlerini kaldırdı.Patronumuz konuya çok karşı çıksada ss kabul etmek zorunda.Yoksa bayilik elden gider
İşimden çok sıkıldım. Tekrardan işe adapte olabilmem için tavsiyeleriniz var mı?