Soğuk dusun çok faydalı olduğunu biliyorum. Özellikle vücudu sıkılaştırmak için ayrıca bünyeyi de sağlamlaştırıyor. Siz de yaz kış soğuk duş alanlardan mısınız yoksa tek manyak ben miyim ?
Cevabın nedir?
Yıllardır herkes hep aynı şeyi söylemiştir "senin elin neden bu kadar yumuşak". Hep merak etmişimdir genetik demişimdir sanane demişimdir. Nedeni yaz kış kaynar suyla duş almakmış demek ki vay anasını bir yaşıma daha girdim. Hep soğuk suyla alacağım artık. )))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen istiyor Duj , verecek 100 dollar
58 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyor senle duj .
- +1 yıl
ahahaha :) Çok iyi bildiğim bi hamam var ... Masaj , spa cart curt, kese de atarım sana ;P
- +1 yıl
Soğuk , metabolizmayı hızlandırır. vücut kaybettiği ısıyı geri kazanmak için daha hızlı çalışır ve enerji yakmaya başlar, . Bildiğim iyi etkisi budur. .. Kilo verme konularında sürekli yapılırsa belki bir derece faydalı olabilir. Ama sürekli soğuk duş almanın sakıncalarıda olabilir.
Soran+1 yılSen istemiyor eksi, gitmek burdan.
Soran+1 yılKisa suruyo zaten 3 dk filan. Olabilir tabi zarari da muhtemelen.
- +1 yıl
Zararı erkeklerde toşpiklerini üşütmek olabilir :) kızlardada , yumurtalık vs sürekli uygulamada böbreklerde sıkıntı yaratabilir. Kan akışını hızlandıracağından ve kasları spazma sokarak kasılma yaratacağından, kısa süreli olarak derinizin daha gergin olması muhtemeldir. Ama soğuk duş alarak rus kızları gibi cilde sahip olmak bir fantaziden ileri gidemez :) O işin içinde genetik vardır. Ha bunu da öyle olacağını düşünenler için yazdım.
Soran+1 yılRus kadinlarinin guzelligi tartisilmaz , onlara benzemeye calismiyorum ama ben ortadogululari daha cok begeniyorum ,daha mistikler cunku.
- +1 yıl
Düz mantık düşünenler var öyle , onlar için dedim onu :) Ruslar niye güzel ? Çünkü soğuk kafası. Güzellik bi yere kadar , sağlık ve iletişim derim ben . Hoş sohbet . Ne güzel ne güzel.
Birkaç kere denedim ama dayanamadım çok soğuk geldi
Bazen duştan sonra sadece saçımı soğuk suyla tekrar yıkıyorum00 Yorumla
alışınca süper. ayrıca saçların ve cildin tazeliği için de gerekli
devam et manyak şahıs :))11 Yorumla
Soran+1 yılAhah, tesekkur ederim :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
52Cevap
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbu havada olmaz hasta eder o yazın olur
00 Yorumla Duştan cıkmaz üzereyken bende sıcağı kısar soğuk suyla yıkanırım kan dolaşımını hızlandırıp insanı genç tuttuğunu duymuştum ama ondan öncede çıkmadan önce fantezi olsun diye soğuk suyu açardım saygılar :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahha fanteziye bak :D
sıcak duş alıyorum, duştan çıkarken soğuk su ile yıkanıp çıkıyorum. kasları çok rahatlattıgı kan dolaşımına iyi geldiği söyleniyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu da iyiymis.
:D duşa/banyoya girmeye üşenirim girince de çıkmam böyle bir karakterim var :D ayrıca su dediğin sıcak olacak gevşeyecen ama soğuk fayanslara dikkat haa :P
11 Yorumla
Soran+1 yılSoguk fayansa tahammulun yok, soguk suya nasil olsun :D
sabahları kalktıgımda kendıme gelmek ıcın soguk dus alırım gercekten vucut dırılıyor kendıne gelıyor ınsan oldukcada saglıklı oldugunu dusunuyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle mis gibi :D
Soran+1 yılOlabilir tesekkurler.
Yalnız değilsin arada bir gider atarım kendimi soğuk suyun altına bence çok zevkli bir şey.
14 Yorumla
Soran+1 yılAslinda dogaya uygun davrandigimizda cok mutlu oluyoruz. Dikkat edersen pinarlar ve diger su kaynaklari buz gibi :)
Soran+1 yılBen hic grip olmam mesela , oldugumu hatirlamiyorum ki cocukken hastaliktan olen bi tiptim :D
+1 yılyaz icin kesinlikle katiliyorum ama kisin cok az ilik olacak. sicak su sevmem. ama kisinda direk cesme suyu biraz delilik :))
15 Yorumla
Soran+1 yılBana da oyle geldi. Annem bilse zaten kalp krizi gecirir :D
- +1 yıl
en iyisi ilik su. ama gec saatte yapmamak lazim. o zamanda uyku kaciriyor. sekilde goruldugu uzere :))
Soran+1 yılAslinda rahatlatip uyku getirmesi lazimdi onun , sende ters tepmis :D
- +1 yıl
eminmisin. mantik olarak sicak suyun gevsetip pamuk gibi yapip uyutmasi lazim degilmi :)) off bak bunlari yazarken bile mayistim haha :)))) beni guldurdun Allah da seni guldursun emi :)))
Soran+1 yılAmin. Tesekkur ederim :D
benim ooooo:) acı cekiyorum ama hosuma gidio alıstıktan sonra:D komsu kapıya dayanmıstı bişeymi oldu die cıglıklarımdan:D:D:D
12 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D :D benimde oyle , ilk baslarda biraz sovuyosun ama sonra cok rahatlatiyo :D
Askerde millet sıcacık suyla yıkanırken Ben her gün buz gibi suyla ykanırdım çivi gibi olurdum hastalandığımı hatırlamıyorum. Sivile döndüm sümsükleştim yine :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de hic hastalanmiyorum. :D sumsuklestin mi ,guldum :D :D
+1 yılDediğin doğru.Ben basketbol idmanından sonra 15 dakika buz gibi suyun altına girip çıkarım kasların kendini kaybetmemesi için.Demir gibi yapar vücudu
11 Yorumla
Soran+1 yılSpordan sonra evet cok mantikli. Sicak gevsetiyor cunku.
+1 yılBen bir kere sivas ta denedim yer alti suyuydu ciktigimda penguen gibi oldum resmen buz lalibi gibiydim
12 Yorumla
Soran+1 yılOooof ,buz gibidir o suu :))
- +1 yıl
Evet baya ilk geldiginde anlamiyorsun sonra nöronlarin bile donuyor buz kesiliyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende sğuk duş alırım... dirileşiyo insan... hıııyyyyyyyyyyyyyyy... kızlarda soğuk duş bazı şeylerde işe yarıyo :):)): sendeki faydaları nedr peki?
14 Yorumla
Soran+1 yılDaha sıkı vucudum. Iste o bazi seylerde ise yariyo gercekten. :D
Cevap sahibi+1 yılaynen benimde öylee. yalnız soğuk duş dirileştryoyaa erkeklerde geri çektiriyo ya:):):) kızlardada dikleştiriyo olması lazım
Soran+1 yılEvet oyle biseyler var ama anatomiye girmeyelim mumkunse :D
Cevap sahibi+1 yıl:):):) sen soğuk duş alıyrum deyince direkmen anatomiye girmiş olduk ama:):):) senle evlenmek vard beeh.. buz gibi suyun altında duş alırdık:)
yazın belki.bazen.kışın hiç işim olmaz :D ben aksine çok sıcak suyu severim :D
14 Yorumla
Soran+1 yılTercih meselesi tabii :D
Soran+1 yılBoyle daha iyiyim . Tesekkur ederim :)
soğuk duşu bilmem ama buz gibi açık havuz çok iyi dinçleştiriyo geçen kasım ayında denedim :D
13 Yorumla
Soran+1 yılCanima susamadim henuz o kadar. Pufur pufur ruzgari goze alamam :D
Soran+1 yılAhhahah :D
zature olmaya nıyetım var bu aralar tek ılacıda soguk duşmuş bır denıyeyım
11 Yorumla
Soran+1 yılAsjsj :D
Duş yapılan banyo sıcak olursa belki olabilir.Hamamda mesela ortam çok sıcak, saunanın çıkışında bir soğuk su duşu oluyor ve altına girmek gerçekten çok zevkli, üşürsen hemen saunaya girersin zaten, dediğim gibi ortam sıcak olmalı yoksa hastalık kaçınılmaz...
00 Yorumlayazın iyi de kışın sakat arkadaş, ama sıcak duşun ardına çelikleme yapmak için soğuğu bir anda açıyorsan o başka tabi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYok soguk basliyo soguk bitiyo :D :D
+1 yılnefessiz falan kalıyorsun ya hani işte o yüzden kan hızlanıyor :d ben yapıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılNefessiz mi kaliyosun soguk dusta. Himm. :D
- +1 yıl
evet ölüyorummm :D
Evet bünyeyi sağlamlaştırdığı doğrudur.İskandinav'ya da yeni doğan çocukları kar altına yatırdıklarını duydum. Buz maskesi yapıyorum,sıkılaşmamı sporla sağlıyorum. Soğuk suya giremem. Benim suyun sıcaklığı yaz kış aynı.Haşlanıyorum. :D
01 Yorumla
+1 yılyaz - kış, duş biterken son 1 dk(veya ne kadar dayanabiliyosam:)) soğuk dus alıyorum. vücudumun her yeri kaslımış vaziyette zıplarken bi yandan şarkı söylüyorum:) başka türlü durulmuyor:) ama kesinlikle işe yaradığnı düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazın soğuk duş yaparımda,kışın neden soğuk duş yapayım manyakmıyım ben nan :@
12 Yorumla
Soran+1 yılOhom ohhom. :D
Cevap sahibi+1 yılhatta yazın soğuk duş yaparım.kışın duşa hiç girmem o derece yani :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltam havası anında kıyametin kopar kalbinin iflasına yarar baya:)
12 Yorumla
Soran+1 yılYavas yavas alistirinca bisey olmuyor :D
Cevap sahibi+1 yılzaten sadece bir kere olur :)
+1 yılKarda cıbıldak olarak yuvarlanıyorum, soğuk duşta neymiş
02 Yorumla
Soran+1 yılOo deluanliliglin kitabini yazmis adamsin :D
- +1 yıl
Eyvallaa. saolasın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenel sonda yaparım üstümdeki elektrik gitsin diye :)))
12 Yorumla
Soran+1 yılIse yarar :)
Cevap sahibi+1 yıl:)
+1 yılBen de sendenım,buz gıbı suyun altında tepıne tepıne de olsa yıkanmak hosuma gıdıyor
00 Yorumla
+1 yılben yazın soğuk duş alırım.çakı gibi oluyor be insan. :D sen nasıl kışın soğuk duş alıyorsun anlamadım.zatürre olacan :D
00 Yorumlaarada bir yaparım fakat genelde sıcak su ile duş alırım ama çıkmadan 10 sn önce sıcak suyu tamamen kapatıp bir şok etkisi yaratırım her defasında güzel oluyor tavsiye ederim
00 Yorumlayazın anladım da kış için bravo valla :) sabah yüzümü zor yıkıyorum ben soğuk suyla :)
00 Yorumla
+1 yıl1 ay öncesine kadar soğuk duş alıyordum.
şimdi baktım olacak gibi değil ılığa geçtim yoksa hasta olacam :)00 Yorumlavalla hiç alamam .s faydalı olduğunu bilirimde olurmu öyle şey soğuk hava soğuk duş :)
00 Yorumlabanyo aynasındaki buhar bile 3 gün kalıcı oluyor ne soğuğu ya :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıçın donmuyo mu kızım :D hadı yazı anladıkta kışın alınmaz be guzelım doncan
01 Yorumla
Soran+1 yılIlk basta donuyodu ama sonradan duzeldi :D
bayılırım soğuk suya.panzerlerin önüne hep beni atarlar.
00 YorumlaYaz kis soguk dus alirim hayyimda hic sicak dus almadim
Kesinlikle cok iyi00 Yorumla
+1 yılSarkma gibi bi problemim olmadığı için sıcacık suyla alıyorum ben. Bayanların buz gibi suyla duş alması avantaj tabi yerçekimi için...
00 Yorumlakafayı yemedim daha:)
12 Yorumla
Soran+1 yılYedirirler sana da :(
yazın anladım da kış için bravo valla :) sabah yüzümü zor yıkıyorum ben soğuk suyla
00 YorumlaYazları evet kışları hayır.. Ama her sabah duş alanlardanım bende.
00 Yorumlaçok faydalı ama kışın ılık suyla yapılması lazım hasta olmamak için
00 YorumlaYazin ilik,kisin sicak suyla.Oyle ki banyodam etrafimda duman cemberiyle cikigim oluyor.
00 YorumlaSoğuk suyu da sıcak suyu da sevmem. Duj keyif işidir <3
03 Yorumla- +1 yıl
Duş alıyor musun?Çözemedim. :p
- +1 yıl
Maksat muhabbet olsun. :)
- +1 yıl
di di :)
+1 yılHasta olduğum günler dışında hep soğuk suyla duş alırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ne diyosun ben haftada bir buz banyosu yapıyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılterbiyeni takın arkadaşım yalan söylemek için bi sebep mi var ?
Cevap sahibi+1 yılayrıca o dediğini yapsalar senin gibi bir sürü çocuk olurdu ortalıkta
+1 yılefendim şuan soğuk duştayım.
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki :D
- +1 yıl
bu kadar mı :D bu soru için gidip soğuk duşa girdim :D
Soran+1 yılAhahsvvd. Guldum :D :D
- +1 yıl
:D:D
Soğuk sudan hoşlanmam, hele ki bu soğuk havada :/
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( hih.
yazın soğuk duş yaparım ama kışın üşüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılEn mantikli cevap bu oldu :D
merhaba soguk süper sıcak suckss ! soğuk açıyor dınçleştiriyor sıcak uyuşukluk miskinlik yapıyor !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmaz bu havada anca yazın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah kalktım mı uyanmak için soğuk duş alırım gecenin yorgunluğunu atıp uyumak için sıcak iyidir.
00 Yorumla
+1 yılBeraber her türlü varım :)
13 Yorumla
Soran+1 yılYok sagol.
- +1 yıl
Kendin kaybedersin :)
Soran+1 yılNe kaybetcem be ,sapik misin. ?
Okurken bile titredim :(
00 Yorumla
+1 yılmemelerin donar bee :(
10 YorumlaTek manyak sensin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ettim :D
yazın alırımda kışım g*tm yemessss :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGuven ozveri ve tecrube istiyo evet :D
+1 yılEvet bu soğuktaki tek manyak sensin :D
00 Yorumlasoğuk duş vücuda iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılKışları sıcak, yazları soğuk duş alıyorum.
02 Yorumlabende yapmi;tim /p
10 Yorumlatanıdıgım 3-5 manyağa birde sen eklendin
00 Yorumlao kadar cesaretli değilim
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?