üni yapamadim, isim yok... ailem ile oturuyorum, ama onlar ile aram hic iyi degil, tek iki arkadasim var, onlar da bu sene baska bir sehire gidecekler üni icin.. icim de kötü, bunaltici bir his var..ölmek istiyorum, kendimden nefret ediyorum , cok cirkinim, cok salagim, kötü bir insanim baska insanlari mutlu görmek benim acimi daha da cok artiriyor... ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Bu şekilde düşünerek kendini harap ediyorsun. Neden çirkin olduğunu iddia ediyorsun ki ozaman bende çirkinim. Herkesin bir dengi vardır. Herkesin kendi kafasına göre arkadaşları vardır sadece rast gelmemişsin. Ben Türkiye SüperLig'i yedekleriyle birlikte tekrar kurabilecek kadar arkadaşa sahibim , hepsinden kaçıyorum. Yalnızlık herzaman huzurdur. Kendini yargılıyorsun ve bu kötü olmadığının bir göstergesidir. Başka insanları mutlu görmek senin kafan neden ben onlar gibi olamıyorum sorusunu uyandırıyor. Ama aksine sen olamıyor değilsin. Olmuyorsun.. Biraz aş kendini dost , kendine bak , kendin için birkaç şey yap. İlgilen kendinle. İnsan kendini ne alanda olduğu önemsiz olmakla birlikte geliştirerek mutlu olur. Çocukluğumdan itibaren yaşadığım olaylar ve doğuştan olmak üzere sinir hastasıyım. Yıllarca tedavi gördüm. Yalnız kaldım. İnsanlar benden herzaman kaçtı herzaman korktu. Benim için daha ufacık çocukken mafya tipli çocuk dediler , cinli dediler , aylak dediler. Çok kişinin canını yaktım. Ama bilinmiyor ki benim canım hepsinden daha çok yandı. Psikolojik çöküşler yaşadım , üzerimde hala intiharın izlerini taşıyorum. Peki noldu? Pes etmedim savaştım. Herkesle savaştım. İlklerde kendimi tuttum herkesten önce kendimle savaştım. Savaşın ortasında onlar hepsi ben tek kaldım. Her alanda geliştirdim kendimi derslerimi , zihnimi , bedenimi. Yaşıtlarım top oynarken ben cilt cilt kitaplar bitirdim. Yaşıtlarım kızlarla sohbet ederken günde 5 marka gazete okudum. Şimdi nasılmıyım? Ben iyiyim , ben hepsinden iyiyim peki ya onlar. :) Kaçan kovalanır , heryerde herzaman aranan kişiyim. Değer mi kendini yıpratmaya kardeşim? Hayat uzun bir romandır istersen ; kapatır baştan okursun. Ya da şimdi yaptığın gibi tersten başlanmış bir hayatı okumaya devam et. :)
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
yürüme güçlüğü çekiyordum. bir gün doktordan çıktık canım sıkkın. doktor tedavinin olmadığını söylemişti. arabada kafamı cama koyup neden ben dedim. kafamı sağa çevirdim bir adam gördüm. tekerlekli sandalyede ve iki bacağı yok. tövbe ettim o anda. bendende beteri varmış dedim. sonra birkaç gün geçti ve başka bir doktor bulduk. çok şükür güzel bir ameliyat oldum ve 4.5 sene yürüdüm. ünv ye gittim. sonra ünv nin bitmesine 4 ay kala yine rahatsızlandım ve yine ameliyat oldum. şimdi yaklaşık 3 senedir desteksiz yürüyemiyorum. yine ilk doktorun dediği gibi tedavisi yok diyorlar. ama biliyorum ki birgün yine ayağa kalkacağım... en mutsuz olduğunda ya da öyle hissettiğinde senden de mutsuz olan insanları görmeye çalış. ve kadere inan.
50 Yorumla
+1 yılÖlmek çözüm değil hiçbir sey içinde geç değil böyle dusunme senın yerıne koydum şu an kendımı inan anlayabiliyorum ama bu dusunceyle devam edemezsin bir yerlerden basla üniversiteye hazırlan hazırlanırken bir iş bul çalış yeni arkadaslar edin ailenle vakit geçir emin ol aranız duzelicektir sen bir evlatsın hangi anne baba evladıyla kötü olmak ister pes etme bir seylerin pesinden git çabala basarılmayacak bir sey yok bu hayatta her sey gönlünce olur inşallah sakın pes etme her sey guzel olucak
00 Yorumla
+1 yılSakin böyle düsünme bu kötülügü kendine yapma tatlim sakin
unutma her inisin cikisi
ve karanligin sonu sabahtir yani aydinliktir
her yagmur sonrasi baksana o siddetli yagmurdan sonra gökkusagi cikmasi
mücadele et mücadele umuttur seni ayakta sadece o tutabilir vazgecme00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
65Cevap
vardır seninde bir yeteneğin onu keşfetmeye yelken açmalısın durmaksızın o suyun sonuna kadar onu aramada geçen hayallerinle devam etmelisin hiç durmadan hiç yorulmadan tüm gücünle işte o zaman hayat daha bir tatlı oluyor insana. Bu siteyi kapat ve güzelce bir otur düşün hayallere dal ne yapabiliyorum diye sor kendine yemek mi, fotoğrafmı, çizim mi ne istiyorsun ama ölme be hayallerin varken öl, hayalleri vardı desinler en azından.
00 YorumlaDünya üzerinde bu gece sıcak bir yerde uyuyamayan insanlar var sabah kalktıklarında karınlarını doyurup doyuramayacakları belli olmayan insanlar. Sen hala ne sorunundan bahsediyorsun. Çok meraklıysan öl zaten bir gün öleceksin. İnsanların mutlu olmaları seni rahatsız ettiği sürece kusura bakma ama sadece insanlık artığısın.
04 Yorumla- +1 yıl
Ağır oldu biraz sanki
- +1 yıl
Kusura bakma ama bu insanları mutlu görüp aci duymak daha ağır bence. Senin elinde olan imkanların hiçbirine sahip olmayan bir adam senden daha mutlu olmayı başarabiliyorsa burada onun suçu ne. Bence beklentileri yerle bir edip elindekileri değerlendirmeyi bilmeli insanlar. Güzel bakan gözler güzel görür. Güzel bakabilmeye çalışmalısın bence bu arada teşekkürler eig için ;)
- +1 yıl
Ö. D de agır konusuyon kardiş yapma D:
Sağlık konusunda 446 cevap paylaştı. çoğumuz çirkiniz
üni bitirenlerin de bir kısmı işsiz, bir kısmı uyduruk işlerde çalışıyor
senin yaşındaki birçok kişinin ailesiyle sorunları var
ayrıca arkadaş falan da hikaye.. hepimiz yalnızız şu dünyada..20 Yorumlayapacak birşey yok senın yanında herzaman bır kısı var oda Allah (cc) sen ona el aç o hep yanında yalnız bırakmaz merak etme kafana takma böyle seylerın herşeyin olacagı vardır belkıde onların gıtmesı daha hayırlıdır.. benımde senden pek farkım yok sıkma canını bos yere
10 Yorumla
+1 yılİslama ve Rabbine yönelsene ne bekliyorsun.
Huzur ve mutluluk orada , ben sana söyleyyim şu yaşamda ne fazla 70 snede yaşarsın.
Yanında ne götürceksin? Salih amelllerini.
Ne duruyorsun o zaman?20 Yorumla
+1 yılklasik ergen sendromu seninkisi...
birazda günümüz gençliğinin tembellik hikayesi, birde boş işlerle meşgul olma kafası.
bu gidişle mutluda olamazsın sen.00 Yorumlaaynı durumda sayılırım. artı olarak işe yaramadığımı hissediyorum çnkü neye elimi atsam mahvoluyor. ama tabi ki de köşeye çekilip üzmülicez. çabalıcaz. bir şeyleri iyi yapabilmek için işe yaramak için çabalıcaz. öncelikle ya bir sene daha dene ya da açıktan güzel bir bölüm yaz çok çalış. açık diyip küçümseme, açıktan okuyarak çok iyi yerlere gelenler var. ama mutlaka oku. artı olarak kitap da oku her konuda bilgin olsun, insanlara faydan olur tabii kendine de.
00 Yorumla
+1 yılSeni anlıyorum, ama bunun yeri burası değil. Bir psikiyatriste git o sana ufakca tertipler yapıp hayata baglayacaktir. Bunun adresi maalesef burası değil guzelim
00 Yorumla
+1 yılUniversitede az cok bisiler yapmissindir bir tane bile tutan yer olur git yazil biraz uzaklas yeni insanalr tani
00 Yorumla
+1 yılbir sene daha çabalayım üniversiteye gidebilirsin. İstediğim yer için 3 yıl uğraşmıştım ben mesela. Hiç moral bozma
00 Yorumla
+1 yılALLAH sevmediği kuluna sıkıntı vermezmiş. Ya sabır çek.
00 Yorumla
+1 yılÖlme daha çok erken
zamanı vardır her şeyin
ne yapabiliriz senin için01 Yorumla- +1 yıl
Çok üzüyorlar haketmıyorum
- Sağlık konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılHayat boş eğlen çok keyfine bak belki psikolojik destek alabilirsiniz
05 Yorumla- +1 yıl
alıyorum
- +1 yıl
İlaçlar var ama insanı salaklar ediyor ben sana evet söyleyeyim mi senin kendine saygın, güvenin azalmış bu değerlerini kazanırsan ortada sorun kalmaz
- +1 yıl
Çabalıyorum
- +1 yıl
Çabalama yap sen yaparsın sen zeki bir kıza benziyorsun konuşma tarzını sevdim ve çirkin olduğunu kim söylemiş gayet hoşsun çabalama yap
- +1 yıl
Tşklr
+1 yılKoş koş en yakin psikiyatra hadi seni o kurtarir burada alicagin sacma sapan yorumlar degil
00 YorumlaYahu saçmalama bizde az çok senin gibi hissediyoruz ama hemende ölmek istemiyoruz. Aklına getirme öyle şeyleri lütfen
00 Yorumla
+1 yılya kanka neden böle yapıyon kendine ona bakarsan bence pc deyim evdeyim sürekli ama kendine barışık ol allah seni öyle imtihan ediyor belki
00 Yorumla
+1 yıldepresyondasın eğer üniversiteyi kazansaydın herşey çok daha iyi olurdu ama üzülme tekrar hazırlan biçok şey düzelcek gör bak
00 Yorumlahaline şükret.. mutsuzda olsan bir evin var. aran iyi olmasada bir ailen var. çirkinde olsan 2 kolun iki bacağın var salakda olsan düşünebiliyosun zihinsel özürlü değilsin. topla kendini
00 YorumlaAllah sana yetmiyormu ondan iyi dost ondan iyi arkadaş mı var ki arıyorsun yoksa sendemi inkar edenlerdensin ahir zmanda yalnızlık ancak Allahı inkar edenler için geçerlidir
01 Yorumla- +1 yıl
saçmalamazmısın lutfen
Bana yazar mısın canım mesajdan kötü niyetim yok aynı durumdayız dertlesmek icin
00 Yorumlabende yalnızım rahat ol minyon bişeye benziyon buda bir artı yani çirkin değilsin böyle düşünme beeee
017 Yorumla- +1 yıl
sağol
- +1 yıl
:D qwqw
- +1 yıl
höğğğğğöööhöhğğhöğhh :)
- +1 yıl
haghtt uuh tamam :D
- +1 yıl
Nedin abi sen :D hihihihihööööööğhiieheaha
- +1 yıl
hahahahheeeiğih dermişim
- +1 yıl
ouuuuuu saat 4 31
- +1 yıl
yok la saati yeni gördum 1 falan sanıyodum
- +1 yıl
sogol
benımde olmadı hersey sınav değil üzülme kendını topla iyi düşün kı iyi olsun dıcem bende kotuyum ınan uyku yok mutluluk yok
00 Yorumla
+1 yılYeni arkadaşlar bulursun sıkıntı olmaz aşarsın bu konuları
01 Yorumla- +1 yıl
herkez 2 yuzlu
ben de istiyorum herkes istiyor aslında yalnız sen değilsin
00 YorumlaBüyük bir karamsarlık icindesin. Negatif enerjini bosaltmalisin uzerinden. Yoksa bu boyle devam eder
00 Yorumla
+1 yılOlmeyeceksin bu boyle devam edecek hicbir sey olmayacak cunku
Hayat devam ediyo10 Yorumla
+1 yılDünya'da durumu senden daha kötü insanlar OLDUĞUNU görmelisin. bu seni Şükür'e yönlendirecektir. yeni Başlayan güzel hayatında Saçma şeylere üzülme
00 YorumlaUfff ayni ben gel dertleselim diycem ama o da bir ise yaramiyor ki ancak dertlerimi hatirliyorum. Ustelik bir de boynuz yedim sevgilimden yani aldatti...
00 Yorumla
+1 yılTatile çık ya da bir psikologdan destek alabilirsin...
04 Yorumla- +1 yıl
alıyorum ilaçlarım var ama delirecek gibiyim
- +1 yıl
fazla kafana takma bu durumu film falan izle ben canım sıkılınca öyle yapıyorum ya da dans dersi videoları plates tarzı videolar falan izleyıp onları yapmaya çalısıyorum yüksek sesle müzik açıyorum falan
- +1 yıl
kurslarada yazılabilirsin örn:Yüzme, Gitar, yabancı dil kursları, Karete... vs.
+1 yılAllah a sıgın maneviyatını arttır... bence şu an bir boslukta gibisin
00 Yorumlaiyi bir eş mutlu edebilir ama onuda bunaltma kaçmasın
00 Yorumla
+1 yılnamaz kıl allaha dua et kuran oku sabret çalıl seneye istediğini alacaksın emin ol
03 Yorumla- +1 yıl
hergun ypıyorum
- +1 yıl
hergün yapsan bunları demezdin ben yanıltma ayrıca çirkinde değilisn
- +1 yıl
sağol bee
+1 yılHerşeye yeniden başla, önce özgüvenini terkar kazan. Hiçbir şey senden önemli değil.
01 Yorumla- +1 yıl
olmuyor
- Sağlık konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılÖlünce işler rayına mı oturuyor? Çabucak pes mi edeceksin?
00 Yorumla
+1 yılsanki okuyan iş sahibi olabiliyor. Hiçbirseyi kafana takma bosver kendine yeni ugraslar bul
00 Yorumla
+1 yılBugün bu konuda ölmek isteyen bayağı çok ölme kız nie olcen
00 Yorumla
+1 yılİstersen mesaj at konuşalım belki yardımcı olacağım konular vardır?
00 Yorumlakonuşarak düzelirsin. İçini dökerek. Sosyalleşerek
00 Yorumla- Sağlık konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılsen klinikliksin bence :D
00 Yorumla Bal bal demekle ağız tatlanmaz...
00 Yorumla
+1 yılYapack olsan yazmazsin
00 YorumlaYaşın küçük daha sabret.
03 Yorumla- +1 yıl
düşündürücü *-*
- +1 yıl
olabilir
+1 yıltek yapacağın ergenlikten çıkmayı beklemek
00 Yorumlaaynı ben gel sarılıp ağlayalım
00 Yorumla
+1 yılAl bendende o kadar birlikte intihar edelimmi :)
00 YorumlaAz kendine güvenin olsun bu ne l*n m*q.
00 Yorumla
+1 yılyemınle bendensın laann
00 Yorumla
+1 yılBunlar gecici ruh halleri biraz sabir ^^
00 YorumlaSağlık konusunda 410 cevap paylaştı. psikolojin pert olmuş
00 YorumlaAllaha şirk koşmak 7 büyük günahtan biridir
00 Yorumla
+1 yılÖl mk:& bildiğin yürüyen felaketsin sen :@
00 Yorumla
+1 yılYeni kisilerle arkadas ol. Arkadaslarinla dertles
00 Yorumla
+1 yılDirek kafana sık istiyorsan.
00 Yorumla
+1 yılEvlenelim gel ikimizde kurtulalım
01 Yorumla- +1 yıl
tobest.
saçmalama daha yasın kaç senın bea
01 Yorumla- +1 yıl
18 :(
+1 yılGeçen seneki ben uni kazanamayinca 😕
00 Yorumla
+1 yılFazla bir farkımızda yok
00 Yorumlaiş bul çalış bir yerden başlamak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine uğraşacak bir şeyler bul
00 YorumlaSağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ölme biz varız yalnız değilsin
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?