Dikişlik bir yara izi değil ayrıca yaranın üstünden 6-7 saat geçtikten sonra dikiş atılmaz yara enfeksiyon kapar. Zaten yaran enfeksiyon kapmış. Yarın eczaneye git yaranı iyice temizlesinler pansuman yapsınlar.
Bişey değil merak etme izde çok kalmaz yaranı güneşten koru güneşte dışarı çıkma çıkmak zorunda olursan da krem sür şapka tak öyle çık dışarı. Buna rağmen yara izi kalırsa contraxtubex diye bir krem var yara kapanır kapanmaz bu kremi kullan bişeycik kalmaz geçmiş olsun.
sen o çocugu niye uyuttun yaa ya travma varsa hem o krem nedir, furacinmi? ilk önc dr götürmeliydin, çünki kanamamış bir yara zararlı olabilir, geç gördüm ama geçmiş olsun
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok kansmusti. silip buz koyduk öncesinde. sabah uyandiginda yara kapanmis. evet furacin krem o. siz anliyirmusinuz
Umarim iyidir suanda prenses. buz acik yaraya konmaz nicin konmaz derseniz? buz gecici piltilasma yapar ve ic kanma varsa dahi gecici durdurur onun icin ilk once kanin akmasini saglayin biraz kanasin sonra mudahale yapin
Yok anlamıyorum sadece iz kalmasin ileride cok üzülür ondan dedim. Icine surmeyin enfeksiyon kapmasin 😕 bir de dikis falan atarlarsa mutlaka yara izi gecirici krem alin lutfen
Merhaba aynisi bugun ogluma oldu hastaneye goturduk doktor dikis yapmak lazim dedi Cocuk durmayinca gecici yapistirici yapildi krem surulup bantlandi Sizde 1 sene gecmis nasil Şu an yara kapandimi iz kaldimi?
En İyi Cevaplar