12 gün önce çenemin altındaki ben şiştiği için doktora gitmiştim alıp teste yollamaları gerektiğini önemli bir şey olabileceğini söylediler ben de kabul ettim. Aynı gün içerisinde cerrahi yöntemle alındı ve 3 dikiş atıldı. 10 gün sonra dikişleri aldırmam söylendi, gittim ve aldırdım. 2 gün daha sargılı durdu ve bugün çıkardım. Şu anda yüzümde kızarıklık şeklinde izi duruyor. Çenemin görünür yerinde olduğu için iz kalmasını istemiyorum. İzleri yok edecek, en azından azaltabilecek bir yöntem bilen yardımcı olursa sevinirim, resim de ekliyorum.
Contraktubex daha iyi Scarfin Kremini denemenizi tavsiye ederim kısaca özellikleri aşşağıdaki gibidir. Yara, çizik ve kaza sonucu oluşan yaralanmaların neden olduğu izleri yok etmekte kullanılmaktadır. Kremin içeriğinde kır iğdesi, kalonji veya marigold, propolis ve St Jhon’s wort bitkilerinin özleri bulunmaktadır.
Hicbir zararı yok ameliyat izim için vermişti doktorum yalniz hassasiyet sızlama yapabilir korkma devam et günde 3-4defa sür. Ben 5 yıl önce almıştım 50 tl civarıydı fiyatı
En İyi Cevaplar