Resim alıntıdır. Benim de diş etlerim gülünce böyle görünüyo. ( kahkaha atınca BEFORE, hafif gülünce AFTER ) Bunun tedavisi var mı ? Ne kadar sürede tedavi ediliyo ve ücreti ne kadar bilen var mı ? Rahatsız oluyorum çünkü. Rahat rahat gülemiyorum.
Böyle bir dişeti görünmesinin tedavisi var mı ( Resimli ) ?
Kesiyorlar ama sağlıklı değil. Zaten ağız yapına müdahale ettirirsen hem yüz hatların değişir hemde kendini daha sonrasında farklı gördüğün için beğenmeyecek kıvama da gelebilirsin. En iyisi doğalı. Kimisinde çok tatlı durur. Sen sende kusur arayan insanlardan duyduğun şeyleri kafana takma bence. Gerçekten güvendiğin insanlardan fikir al. Eğer evet kötü duruyor derlerse açık bir dille ozaman müdahale düşün derim. Ama ortodontik tedaviler büyük ağrılar ve fiyatlar demektir hazırlıklı ol.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Annem de yaptırmamı istiyo :( çevremde kimse bu konuda bişey demedi ama ben kendi kendime rahatsız oluyorum işte.
Dişeti hastalıkları uzmanı yapabilir ancak , kuzeniminde bukadar olmasada gülünce etleri gözüküyordu uzman dişhekimine yönlendirdiler hep, çabuk iyileşti çok da güzel oldu.
En İyi Cevaplar