Arkadaşlar sorum şu: Saçlarımı uzatmak istiyorum ama saçlarım çok yavaş uzuyor. Bunun için bir karışım öğrendim. İçinde yılan yağı, hint yağı, argan yağı, badem yağı gibi sanırım 9 çeşit yağ var. Sizce işe yarar mı?Kullanan duyan bilen varsa yazabilir mi? Bir de arkadaşlar yılan yağının kokusu çok kötü diyorlar kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir misiniz?Yılan yağı şampuanı saç uzatır mı?
Saç uzatmak için yılan yağı karışımı işe yarıyor mu?
Saçlara bakım yapmak, güçlendirmek için kullanılan doğal yağlardan birisi de yılan yağıdır. Hem karışımlar içerisinde hem de şampuan, saç kremi gibi bakım ürünleri içerisinde kullanılır. Peki yılan yağı gerçekten saç uzatıyor mu?
Saç uzatmak için yılan yağı karışımı işe yarar mı?
Yılan yağının tıpkı diğer doğal yağlar gibi birçok faydası bulunmaktadır. Yıpranmış saçları onarmakta, kuru saçlara nem kazandırmaktadır. Yılan yağı içerisinde barındırdığı vitaminler sayesinde saçları derinlemesine besler ve bakım yapar. Bakımlı saçların da uzaması hızlanır.
Yılan yağı şampuanı saç uzatır mı?
İçerisinde yılan yağı bulunan şampuanlar da saçları besler ve onarır. Piyasada yılan yağı içeren birçok şampuan bulunmaktadır ve hepsinin etkisi aynı değildir. Ancak yılan yağının saçları uzatmak için işe yaradığını söyleyebiliriz.
Saçlarınızı kestirdiyseniz ya da uzaması durduysa hızlıca uzatacak bir şampuan tavsiyem var :) Öncelikle şunu bilmeliyiz ki; sağlıklı saçların uzaması yavaşlamaz. Saçlarınızın uzaması yavaşladıysa mutlaka bir sorun var demektir.
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar şampuanı içeriğindeki biotin sayesinde saçları derinlemesine besliyor ve sağlığına kavuşturuyor. Saçlarınıza zarar verecek etkenleri ortadan kaldırıyor ve sağlığına kavuşan saç daha hızlı uzuyor. Saçlarınızı uzatmaya karar verdiyseniz mutlaka deneyin derim, serisiyle birlikte kullanırsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz.
Evet uzatıyormuş Yılan yağı ama hint yağı argan yağı ve badem yağı saç için çok yararlı... Saç köklerini besliyor. bu da saçın daha çabuk uzamasını sağlar. Hindistanda da kadınlar saçlarına ve kirpiklerine hint yağı sürüyorlar...
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
yaaa çok mutlu oldum umarım işe yarar.peki kokusu çok kötü mü biliyo musun?bu karışım 4 saat kadar durmalıymış saçta en az dayanabilir miyim
Saçlarının cabuk uzamasını ıstıyorsan gunde 2 kere saçlarını yıka
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
günde 2 kez saç mı yıkanır?bütün ihtiyacı olan vitamini kendi yağından sağlıyo zaten 2 günde bir yıkamayı tercih ediyorum.daha sağlıklı yöntemler arıyorum
evet arkadaşlar, saçınızın zayıf düşmesini istiyorsanız yukarıda ki arkadaşın tavsiyesine uyarak saçınızı günde 2 kere yıkayın. kusura bakma da g. erizekali misin? saçın çabuk uzaması ve sağlıklı olması için kendi yağına, kendi yağıyla beslenmesine ihtiyaç var. saçını günde 2 kere yıkarsan vitamini proteini falan öldürürsün. sen öyle yıkıyorsun diye herkes yapmak zorunda değil. saç dipleri kendi yağıyla beslenmek zorunda, bu yüzden yağlı saçlar daha hızlı uzar zaten.
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
bende sadece yılan yağı ve argan yağı karışımı var yeni aldım bugün 3 defa kullanışıdı saçlarımın uçları seyrelmeye başlamıştı ama yılan ve argan yağını sürünce saçlarım kendini toparladı ve çok hızlı uzamaya başladı kısacası hem besliyor saçı hemde uzatıyor
Bende Facebook'ta gezerken Arnavut kremi ve saç yağı bu şekilde yazınca face'de çıkıyor çok tereddütlü aldım saç bakım yagini ama bütün korkularimi yok etti saç dökülme durdu saçlarım hızla uzuyor bence deneyin derim
En İyi Cevaplar