Yılan yagı sabunu kullanabn var mı? Saç uzatıyormuş doğrumu alıcam cevap verin lütfen
Cevabın nedir?
Ha ha ha ha! Kusura bakma ama sana gülmüyorum. Üniversitenin yurdundan yılan yağını alan bir arkadaşım vardı. Saç çıkartacak ümidiyle paraya kıydı aldı. Aramızda geçen çok komik sahneler olmuştu. Sen yılan yağı diyince dayanamadım güldüm. Aklıma geliverdi. Neyse konuna dönelim.
Bu tip şeylere pek güvenmemeni isterim senden. yılan yağını bir çok arkadaşım kullandı. Ne yazık ki yararlı sonuç elde eden olmadı. Demem o ki uzak dur.
Onun yerine başka tavsiyeler de bulunabilirim. Çncelikle yapman gerekn şey varolan saçlarını koruman. Bunun için bakımını düzgün yapmalısın. Gerek şampuan gerek tarak seçimimn yerinde olmalı.
Saç çıkartma ümidiyle bir sürü ürün satılıyor. Onlara da pek metalik verme. Bu işleri iyi bildiğim için sana yardım edeyim dedm. Hele hele mezoterapi denen tedaviye hiç bulaşma. Paran çöpe gider.
Sen bakımını düzgün yap, doğal yiyecekleri ye, stresten uzak dur saçın normale dönecektir :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
böyle şeylere alerjin varsa daha kötü saçını hergün yıkarsan ve besleyici şampuanlar kullanırsan zaten uzar yılan yagı, kurbağa gagası, kaplumbağa tüyü boş işler
00 Yorumla
+1 yılValla saçma sapan ucuz şeyleri alıyosunuz sonrada millete kullanma diosunuz ciddi ciddi. Arkadaşım ben 2 sene önce kullandım inan annem sürekli saçımı topladım göstermedim bu açtım kadın şaşırdı. Tali nin mi talhamıydı neydi onun yılan yağını saçıma haftada 1 kere masaj yaparak beklettim 1 saat. Yıkadım hep. Çok sürmedi saçım at kuyruğu gibi oldu ve sık oldu. Sertliğe gelince saçına krem sürmeden direk çıkanlar ne beklio anlamadım. Ben saç ucuma krem sürüp yıkama yapıodum yumuşaktı. Daha bugün uzun zaman sonra sabununu aldım paksa marka beyazıtdan. Onu kullancam. Sabundan sonra adam akıllı eczaneden aldığın bitkisel şampuanla yıka bişi olmaz. Tavsiye
12 Yorumla- +1 yıl
en iyi erkek görüşüne karşı zıt bir yorum.
+1 yılMerhaba o yağın kokusuna dayanamazsınız bsnce. ayrıca yıkanınca bile gitmiyormus
Onwrim bir bemiks, bir evit ampul. yanına da zeytin veya badem yağı durumun varsa hatta git hindistan cevizi yağı al. haftada bir gece yapıp sabah yikiyorum. inanılmaz sağlıklı uzuyolar
Sevgiler<300 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
61Cevap
Böyle garip ve bakteri kapma olasılığı çok yüksek malzemeleri göz ve başka hassas yerlerde mikroskobik detaylar uğruna kullanmanız mı yoksa bunları pazarlayanlara inanılmaz rakamlar ödemeniz mi hangisini konu seçmek gerek bilmiyorum.
Uğruna bunlarla uğraştığınız karşı cins , günlerce uğraştığınız ve risk aldığınız böyle detayları hiç bir zaman farkedemez, zira ne bu kadar ince detay ne de nasıl oluşturduğunuz konusunda mantıklı bir cevabı olmayan işlerle uğraşmazlar. Boş bulunup söylemeye kalkarsanız da yanınızdan yörenizden afrika steplerine doğru kaçtıklarını görürsünüz.
Yılan balina mı yağı çıkarılsın, bir düşünün lütfen, tavada yılan, ya da başka ısıl yöntem ve neden bu ? Yağı çıksın .. Aynı şekilde salyangoz kremi clldi gerer konusu. Nerde hijyen, suratınızı cildinizi bakteri deryasına çeviriyorsunuz üstelik üstüne anormal para dökerek.
Kirpiklere de cilde de bildiğin kalıp sabun iyi gelir , soda bulunur ve gerçekten temizler düzeltir kalınlaştırır uzatır çünki kirpik dibi damarları ve kirpik keratini oksijen alır canlı kalır.01 Yorumla
+1 yılBen restorex sarimsak özlü hizli uzama etkili sampuan kullaniyorum, sac uclarimi argan ve hindistan cevizi yagiyla besliyorum ve ayrica cildim tirnaklarim ve saclarim icin günlük biotin kullaniyorum, biotin gercekten cooook etkili. 30 yasimdayim herkes 24 falan diye Tahmin ediyor biotin cilde cok faydali ayrica sac uzatiyor. Saclarim belime kadar geldi, ne zmn kiriklarimi aldirmaya gitsem kuaförüm sok oluyor ne cabuk uzuyor senin saclarin diye 😊
00 YorumlaÇok faydası var, satıcısının cebini dolduruyor sayenizde ...
Ya aklen yılanın yağı nasıl çıkar bir düşünün , garip garip karışımlara etiketi basın janjanlı paketlerde geçirme fiyatlarla satanları beslemeye ne kadar meraklısınız ? Koskoca dünya tıbbı mantıklı çareleri bitti , yılanın yağ , salyangozun suyu, arganın bilmemnesi , okaliptusun sapı ...
Çin dayasın b.ktan ürünleri siz de harcayın paranızı ..00 Yorumla
+1 yılBen sana söyliyim hepsini kullandım aklında ne varsa ne araştırdıysan en etkilisi soğan ve sarımsak soğanı tekde kullanabilirsin ama ikisi daha etkili koku falan da yapmıyo ama 10 saat bile bekletebilirsin ben 3 ay mı ne kullandım gerçekten çok etkisini gördüm aynı boyda olan biriyle ölçtüm onunkine göre daha uzun şuanda
10 YorumlaYılan yağı diye bir yağ yoktur.Amerikada sahtekarlık yapanlara yılan yağı tüccarı denilir.
Tavsiye istiyorsan bu makalemden faydalana bilirsin. link00 Yorumla
+1 yılkardeş ben kullandım saç çıakrdımı bilmiorum ama dolgunluk kazandığı kesin. yılan yağı ve sarmısak yağı. aktarlarda satılıo. ama her bünyede aynı etkiyi yaratırmı bilmem terstde tepebilir. sen bilirsin. yani.
00 Yorumlaondan sonra niye soktu beni niye ısırdı beni e ısırır tabi kardeşim yılanla oyun mu olur. hadi derisinden çanta ayakkabı yaptınız yağına bari saygı duyupta dokunmayın yahu hiç mi vicdan yok sizde ://
02 Yorumla- +1 yıl
Ben mi yaptım ya hayret bişey kullanmadıysan yazma alla alla *.
Yılan yağının yanına badem yağıda al.Onları brazını bir kaseye dök karıştır sonrada saç diplerine masaj yaparak sür.Bittikten sonra saçlarını 1saat sonra yıka.Haftada en fazla 3defa uygula daha fazlasını uygulama.Ben denedim gerçekten hızlı uzatıyor
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbadem yağı almasam tek yılan yağını kullansam olur mu
Doğru. Ben denedim. Hem uzatıyor hem de saçı kuvvetlendiriyor
11 Yorumla
+1 yılYılan yağı değilde içerisinde yılan yağınında bulunduğu bir formül kullandım saçım kulak hizamdaydı haziran gibi falan kestirdim şu an omuzumun oralarda
00 YorumlaYılan yağı değil ama bemiksli olan kürü uyguladım çok kötü kokuyor ama çok iyi etki ediyor 1 ayda farkediyorsun kaldı ki benim saçlarım kolay kolayda uzamaz tavsiye ederim.
00 YorumlaYılan yagı kullanmanın zararı yok. yılan yagı nemlı saca 2 hafta da 1 onerıyorum 20 dakıka sacta kalıp sacını hava almayacak bır sekılde ort yıka sacın cansız ıse D vıtamın eksıklıgı olabılır
00 YorumlaBen bu yağı farklı birşey için denemiştim ama bir daha kullanmadım çünkü çok kötü kokuyordu? bilgin olsun bu arada mevsim dönüşü normal dökülmeler kırılmalar sen saçın ıslak çıkma yeter sonra mazallah saç nezlesi olursun bol sağlıklı günler dilerim
02 Yorumla
+1 yılbunu bende okudum fakat denemeye korktum acikcasi sarmisak li sampuan da cok iyi geliyor saclara ve hindistan cevizi yagi bunlari deneyin memnun kalacaksiniz eminim
03 Yorumla- +1 yıl
sarımsaklı şampuan yapış yapış yapmıştı kafamı hiç köpürmüyor...
- +1 yıl
daha pahali markalari deneyin o zaman
- +1 yıl
zigavus kullanmıştım ben
Sakın kullanma! asla tavsiye etmiyorum. kullandım. saçlarımın iğrençliğini bile görmk istmzdn. Ha sen yinede keneden bilirsn.
02 Yorumla- +1 yıl
Sabunundan mı kullandın
+1 yıl2-3 kere hint,susam,yılan,badem yağı karışımını denedim banyodan 15dk önce sürüyorsun valla yumuşacık oluyor ama uzatma ya da saç çıkarma olayını ilerleyen zamanda görücez
00 Yorumla- Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılBende de var dökülme, ender saraç çok iyi diyor, hint yağıda iyiymiş.
www.pufnoktalari.net/.../00 Yorumla
+1 yılsaçma sapan şeyler sürme kafana inan ki çok zararlı hepsi kimyasal içerikli git bıttım sabunu al kullan hem uzar hem beslenir baska bişey kullanma
00 YorumlaYilan yagi dunyada cok az elde edilebilen ve cok cok pahali bir urun o aldigin muhtemelen sahtedir bosuna hayir bekleme yalan onlar
01 YorumlaSağlık konusunda 575 cevap paylaştı. yılan yağını artık tavsiye etmemeye başladılar
argan yağını kullanıyorum yüzüme sivilcelerime iyi geldi00 Yorumlasabun şampuan benzeri kimyevi madde kullanmayanlar dan duyuyorum. saç bile çıkartıyormuş bırak uzatmayı :)
00 YorumlaSaça zeytinyağı kullanırım son 10 senedir gayet güzel. Yılan yağı hakkında pek hoş şeyler duymadım biraz daha araştır.
00 Yorumla
+1 yılIlk defa duydum yorumum bulunsun merak icindeyim :)
011 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYılan yağını biliyorum da sampuanini ben de bilmiyordum :)
- +1 yıl
Yilanin ic yagi filan mi bu
Gizli Soran+1 yılO kadarını bilemicem :) Sac için çok faydası var o yüzden ilgimi çekiyor
- +1 yıl
Onu kafana sürmeyeceksin umarim :)))
Gizli Soran+1 yılTabiki saçına sürüosun :) Bildiğin yağ görüntüsü işte zeytinyağı gibi bişey :)
- +1 yıl
Sacina suruyorsun da yani miğde cekecek mi kel olsam sacimi cikartacak olsa surmem, suremem:D
Gizli Soran+1 yılAhahaha bütün kullandığımız şeyler çok mu normal sanki :) Napim saçımın da bakıma ihtiyacı var yani :)
- +1 yıl
bir dene sonucu buraya yazarsanda mutlu olurum beklemedeyim:)))
Gizli Soran+1 yılEtkisini hemen göstermeyeceği için aylar sonra yazarım artik :) Tabi bu saatte kimsenin dikkatini bu tarz konular çekmediği için tek merak eden sen oldun:)
- +1 yıl
Ilk kullanimi demistim ornegin kokusu var mi kotumu saclari cok yagli yapiyor mu hemen durulaniyor mu gibi şeyleri merak ediyorum bide malum saat geç cok goren olmamistir soruyu sorunuzu da baya kirlettim kusura bakmayin :)
Gizli Soran+1 yılNormal şampuan işte kokusu falan öyle kötü olacağını sanmiyorum. Bitkisel şampuanlar genelde kullandıklarım yani biraz daha sertleştiriyor saçı ama krem sac maskesi kullanımı da o sorunu ortadan kaldırıyor :)
+1 yılBöyle şeyler etki etse bile çok uzun vadede düzenli kullanımda etki ediyor
00 Yorumla
+1 yılYılan değil yılang yağı o, saç uzatmaz ki yılang yağı :(
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen ne sacmaliyosun ya?
- Sağlık konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılArgan yağını kullanmanı tavsiye ederim.
Büyük ölçüde faydasını gördüm.00 Yorumla
+1 yılyılan yağı diye bir şey yoktur o yüzden boşuna paranı harcama. badem yağı al
01 Yorumlabir arkadasim kullandigini ve saclarini gürlestirdigini söylemişti ama bilemiyorum
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani işe yarıyormuymuş
Gizli Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
+1 yılBen kullanmıştım bir süre şampuanıyla beraber , hiçbir fayda görmedim .
00 YorumlaYılan yağını tavsiye etmiyorum ben, pek memnun kalmamıştım :)
04 Yorumla- +1 yıl
yaa neden?
- +1 yıl
evet düz ve çabuk yağlanıyor..
Aktarlarda bulursun, doğal zeytinyağı kullan uçlarına
00 YorumlaNe için kullanacaksın bilmiyorum ama orjinalini kullanmazsan hiçbi faydası olmaz...
00 Yorumla
+1 yılDiplere friksiyon yöntemiyle yedir sonra tüm saça uygula streç filme sar en az 2 saat bekle
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsen kullanıyo musun
- +1 yıl
Kullanıyorum ama tek değil ampul b vitamini zeytinyağıyla karıştırıyorum
Gizli Soran+1 yılsaçlarını uzattı mı
- +1 yıl
Uzatmak istiyorsan medobiohtin kullan kutunun içinde 60 tablet var 40 tl , günde bir defa içiyorsan araştır biraz , kararı sen ver.
Saçların kısa mı 😞
Gizli Soran+1 yılsırtımın orta kısmının biraz üstünde
+1 yılpapatyaları kopar kaynat suda suyla masaj yap yeterli gür ve canlilik getriyo saca
02 Yorumla- +1 yıl
ylan, yagı felan fasa fiso o paralarla cips al dondurma al ye :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçlarımı uzatmak için kullanmıştım çok iyi gelmişti. Fakat artık yasaklandığını, satılmadığını duydum. ne kadar doğru bilemem tabi.
10 YorumlaSaç içinse size çok daha etkili şeyler önerebilirim
18 Yorumla- +1 yıl
Evet saç için. Sevinirim :)
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim . :)
- +1 yıl
ayrıca zinco adlı çinko ilacını haftada iki kez alınız ve yumurta,havuç,ıspanak,kara lahana,muz tüketiniz bunlar b5 vitamini içerir yani vitamin h grubundaki biotini kana pompalayarak saçları güçlendirir ve keratin akışı hızlanır vücutta ayrıca Humic yenileyici şampuan kullanın tek tel dökülme olmaz bir süre sonra,
- +1 yıl
Bayağı bilginiz varmış. Teşekkür bile az kalır uygulayacağım bunları :)
- +1 yıl
:)
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok faydalı diye duydum ama ben sevmiyorum öyle yağları.
01 Yorumla - Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBadem yağı kullandım saçlarımı pırıl pırıl yaptı diğer yağları bılemıcem canım.
00 Yorumla
+1 yılOnun yerine hint yağı,zeytinyağı,badem yağı sür daha yararlı.
05 Yorumlakarışım diyorum güzelim hepsi mevcut içerisinde
yılan yağı gerçekten yılandan yağ çıkarıp içine mi katıyorlar ben inanmıyorum doğrusu. karınca yumurtası yağı fasa fisosu çıkmıştı bir ara. onun gibi bir şey. bunu söylemeye çalıştım. içinde yılan yağı olmayanından al. hem gerçek bile olsa iğrenç
öf tüm kadınlar aynı beyni taşıyo sanki "bebe yağı" bebekten mi yapılıyor _? isme takılmayın
Ne alaka söylediğin şimdi senin
senin söylediğin ne alaka
+1 yılEtmez kardes inanma otarz seylere git testestron horman seviyeni olcdur ona gore takviye veriri doktor zaten
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖnce bitkisel çözümler aramak istiyorum olmazsa son çare senin dediğini yapacam
- +1 yıl
Yilan yagi sac icin sakal degil
- +1 yıl
Ha sakal istiyosan tras sonrasi sarimsakla bastirarak sur suratina biraz bekle sicak suyla yika haftalik olarak tekrarla
Gizli Soran+1 yılPeki sakal için bir yağ biliyormusunuz
Yılabın yağını çıkartıp bide sabununumu yapıyolarmış😂
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılValla öyle yapıyolar heralde :)
+1 yılYilang yagi yerine badem ve argan yagi karisimi kullan. Yilang yagi biraz agir sanki. .
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl agır
Onu bilmiyorum ama insan yağı yılanın derisi parlatıyormuş.
00 YorumlaBenim bir arkadaşım saçına yılan yağı sürmüştü.ÖLDÜ
10 Yorumla
+1 yılKivili el sabunu kullanıyorum,saç için tavsiyem yok
00 Yorumla
+1 yılyılan yağınıııı duydumda yılan yağıı sabunu ne abi yaa :):) bence o sabbunu pek kullanmaa :)
00 YorumlaBen yılandan korkmam yalandan korktugum kadar kanks
20 YorumlaHepsi para tuzağıdır, yalandan başka bişi değildir emin ol, kulaktan dolma bilgilerdir
00 Yorumla
+1 yılbende kullandım. olan saçımı da döktü... külliyen yalan
05 Yorumla- +1 yıl
var olan saçı korumak en iyisi. zeytinyağı limon. tertemiz ve kolay bulunur. yarım saat bekletip yıkamak gerek. gerçekten işe yarıyor
- +1 yıl
6 yıl boyunca uzundu. şimdi kısa tutuyorum iş sebebiyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kullandım inan bir işe yaramıyor onun yerine 1 yumurta sarısı badem yağını karıştır kafanda 1 2 saat beklet sonra yıka farkını ilk yıkamadan görüceksin
00 Yorumlayok hiç kullanmadım zaten ihtiyacımda yok:):) saçlarım sağlıklı::)
02 Yorumla
+1 yılyılan kuruğu mu :D iğrençleşmeyinb argan yağını ben kullanıyorum ama bi fayda göremedim al istersen avonda var
09 Yorumla- +1 yıl
minoksidil kullan
- +1 yıl
hipertrikozis yapan bi ilaç işte topikal uygulama yapıcan minoksil diye bi ürün vardı eczaneden bulabilirsin
- +1 yıl
iyi.
- +1 yıl
anlaman gerekmiyo git eczaneye ve al
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende seyreklik için yılak yağı aliyim diyorum işe yarar mı
00 Yorumla
+1 yılonun damı yagını cıkardılar sırf kadınlar güzel olsun die vay arkadas
00 Yorumla
+1 yıldirek yılanı al panpa sen töbest sür her tarafına onu masajı bile varmış
00 Yorumlayılan yağı ne alaka ya? domates kan yapar gibi bişey mi?
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D bende bilmiyorum :D adı yılan yağı :Dd
Gizli Soran+1 yıl:DD
biotin kullanabilirsin saç uzatmak için . . .
yağ felan bir işe yaramaz01 Yorumlayok arkadaşım sakın alma saç diplerii tahriş ediyor. cildiyecidende fırça yiyosun sonra
00 YorumlaÇam terapenti uzatıyor hemde saç çıkartıyor kullan derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak bence hintlilerin saclarını arastır adamların azında diş yok ama sacı bellerine kadar ama sapasaglam ne yapıyorlar ne ediyorlar onlardan feyz almak gerek
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet neden
Cevap sahibi+1 yıldaha öncede dedim soru cevaplıyorum sadece, beni bilip bilmemesi insanların birsey degiştirmiyecek
Cevap sahibi+1 yılevet:)
Cevap sahibi+1 yılbende hem tesekkur hemde rica ederim
Cevap sahibi+1 yıleyvallah
- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?