enfeksiyon ateşini cıkarır. ama bunu bile bile enfeksiyon kapmak istemezsin. kısa vucuduna bir microp girmeli,. bence bu yaptığın dogru değil. ama yine de soruna cevap olacaksa en mantıklısı grip aşısı olabilirsin ;)
94 Yorumla- +1 yıl
@iş_sizkız geçmiş olsun. artık iyileşmişsindir.
- 1 yıl
Ama ben iyneden korkuyom
En İyi Cevaplar
+1 yılDeriye zarar vermeyecek derecede çok sıcak su ile duş alırsan vücut ısın artar. Hastayım diye belki yedirebilirsin.
240 Yorumla
+1 yılbuzlu su iç çabucak 0.5 lt falan. yarım saat sonra tekrar iç. ha bi de ince kıyafetlerle balkona cık veya camı aç otur önünde,öyle 3 saat falan takıl. ya da soğuk duş al bi 10 dk suyun altında dur veya küvette.
422 Yorumla- +1 yıl
İşe yarıyomu
- +1 yıl
Sağol Nicki abla iyi ki varsın 😽😽
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılıslak saçla balkona çık,pencereyi aç,buzluktan soğuk su iç.
183 Yorumla- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
güzel bi sıcak duş yap, sonra ıslak saçlarla çırılçıplak balkona çık. balkondayken ışığı da yakıp söndürürsen yarın okulu kırman garanti olur. zatürre olmazsan kapıya dayanan it kopuk yüzünden kesin karakolluk olur, ifadeydi savcılıktı derken en az iki gün sürünürsün.
410 Yorumla
+1 yılRuh hastası mısın? Doktora gitsen iyi olmadığını söylesen rapor verir. En kötü ihtimalle karnının çok ağrıdığını söyle. Bu arada artık raporlar 3 günlük veriliyor. Diğer sınavların da riske girebilir en azından üniversitede bu şekilde
30 Yorumla
+1 yılya tebeşir bı boka yaramiyo ailene yedirebilmek için hasta numarani gece kalk ananın yanına git biyerlerim ağrıyo de karnım filan sıcak su torbası var mı filan sabah da Gine karnim agriyo ilaç ictim gece ise yaramadi de hastaneye goturim derse gitmiycrm diye çok ısrar etme özellikle hep söylediğin yalansa hadi iyi şanslar osmzosmse
210 Yorumla
+1 yılManyak mısın gardaş rahatsizimde git aile hekimine al raporu gec yani sağlık en değerli şey elinden gitmeden kıymetini bilemiyorsun
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep bu ya diziler yüzünden böylesiniz... mağdur kadını oynayıp erkeği ayağınıza getirtmeye çalışıyorsunuz... bu mal dizilerin kaldırılması gerekiyo toplumun haline bak iyice mallaştınız...
132 Yorumla
+1 yılşimdi yumurta akı ile pul biberi karıştır. sonra bu karışımı alnına sür. 15- 20 dk sonra ılık suyun içine tuz at biraz karıştır içine de gergedan pipisi ilave et. bu karışıma ördek kakasını da ekledikten sonra iç. o zaman ateşin çıkar
141 Yorumla- +1 yıl
dogru duzgun seyler yazin su siteye ya bi kere de yardimci ol
+1 yılBuzlu su iç soğuk suyun altında dur bide buz gibi yere 10 dakika otur hasta olursun cır cır da müesseseden :D
104 Yorumla- +1 yıl
Kaç gün ya da saat? Hemen olmam lazım
- +1 yıl
Sen bunları yap 1 saatte ayağa bile kalkamazsın :D
- +1 yıl
İşe yaradı mı?
Çoğalmamalısınız. Serum yiyince yazan erkekte bunun için kendine zarar vermeyi seçen kadın da. Üzücü.
30 Yorumla
+1 yılaç gece pencereyi soğukta , şort giy ya da ıslak saçla dışarı çık , tebrikler hastasın
411 Yorumla- +1 yıl
Harika bunu yaparım göğsümü ıslatıp soğuk kurutma makinesi ile tutsam da hasta olur muyum?
- +1 yıl
Ve ne kadar sürede?
- +1 yıl
zatürre olursun ahjaahakaj
- +1 yıl
ne kadar sürede en kısa 2 günde , ben 2 gün içinde burnumu çekmeye başlıyom
- +1 yıl
2 gün olmaz bana birkaç saatte yarayacak bişry lazım
- +1 yıl
haplarla intihar et hastaneye git , rapor alındı
- +1 yıl
Daha önce yaptım da bir şey olmadı
- +1 yıl
Kaç hap ve neler mesela
- +1 yıl
aga sana çare kalmamış o zaman geçmiş olsun okul yolu taşlı
- +1 yıl
😂 Aga be
- +1 yıl
bahahajahakahlaj
Tebeşir tozu ve soğuk duş al ama kalp krizi geçirebilirsin sonra da balkona çık. Ama okula gitmek istemiyorsan gitmezsin bunları yapmana gerek yok.
12 Yorumlabalkon varsa çıkın pijamayla 15-20 dakka durun amel defteriniz kapanır
110 Yorumla
+1 yılTebeşir tozundan baska bildiğim bişey yok🤷♀️ bağısıklık sistemin güclu demek ki
09 Yorumla- +1 yıl
Burnumdan çektim burnum yanmaya başladı üşüdüm sıcakladım ama annem ateşim olmadığını söyledi
- +1 yıl
Suyuna katıp içeceksin onu
- +1 yıl
öyle de yaptım
- +1 yıl
İkisine de birden
- +1 yıl
Allah allah turp gibisin sana bisey etki etmiyor
- +1 yıl
evdeki bitti galiba
- +1 yıl
ahhaha 😂
- +1 yıl
Dolapta 5 gün kalmiş sütü iç büyük ihtimalle zehirlenirsin hastaneye kaldirirlar.
- +1 yıl
Saol
:DDDD ilk defa böyle birşey duydum..
bence kıyafetinle banyoya gir sırıl sıklam ol sonra dışarda gez kesin hastasın :D40 Yorumlayaş kaç böyle şeylerle uğraşmayın gitmek istemiyorum demek zor değil
32 Yorumla- 1 yıl
@iş_sizkız TYGHVGCFDRTYGHFDRTTYGHVFTRYGHÜ
İki uç bardak soğuk su iç. Soğuk duş al. Saçlarını kurutma, elbiselerinin bir kısmını ıslat ve yarım saat üşümekle meşgul ol
00 YorumlaÇakmagı yak 5 dakıka yuzune dogru tut yaklasık 2 dakıka kandırma zamanın olcak hemen annene koş ateşim var
02 Yorumla
8 ayBen söyle bişey yaptım annemle dışardan gelioduk hep ağzımı açık tuttum buz yedim buzlu su diktim buzlu meyveli soda dikim balkona çıkın (hava yağmurlu şu an) çorablarınızı çıkarım yere basın zaruret mature grip olursunu krall
00 YorumlaYumurtanın sarısıyla akını ayırıyorsun okadar sürmüyorsun bile.
72 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbu ne demeek
bu sorunu annene babana öğretmenine okut zaten okula göndermezler
90 Yorumla
+1 yılPorcoz ve çamaşır suyu karıştır ic ikindiye kaldırırlar hasta olmaktan da ileri😂
76 Yorumla- +1 yıl
İyi fikir 😂😂
- +1 yıl
O değilde 34 yaşında ne okulu abla😂😂
- +1 yıl
Ben yaşı salladım gerçek yaşım değil 😂
- +1 yıl
Yeme beni abla kaç çocugun var enişte işe çocuklar okula sende bizle kafa bul tabi😂😂
- +1 yıl
Ahahah yemin ederim gerçek yaşım bu değil be😂
- +1 yıl
Kac yasindasin teyze yoksa dahamı yaşlısın abooww😂😂
+1 yılBenim bildiğim soğuk bi su iç sonra önceden dondurdugun buzlari alnım ağırlıklı olucak şekilde yüzünde erit bide yüzün kurumadan rüzgara çıktınmı bitti
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCakmagi al biri yanina gelecegi zaman azicik yuzune yaklastir. Surekli tekrarla tabi he dikkat et kasini kirpigini yakma :D
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltebeşiri at suyun içine onu da iç kardoo çıkar ateşin
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltebesirim olsaaaa
Cevap sahibi+1 yılniye yok her evde bulunması lazım aslında
Gizli Soran+1 yılbulamiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılistediğin tebeşir olsun hemen kargoyla yolluyorum
Dur daha kardes okul baslamadi stres yapma àagalba okul yaklasio beynini yedin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaile ici durumlar yuzunden ama bu bu gece atesim cikmalii
+1 yılellerini birbirine sürt sonra yanaklarına dokun..belki işe yarar:/
20 YorumlaAynı soruyu soruyorum evde tebeşir yok hastayım ama ateşim yok o yüzden de annem çok önemsemiyor atesim çıkmalı ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
30 YorumlaTebeşir tozu en iyi yöntem ya da duş al camı aç 5 dk bekle hemen .d
10 Yorumla
+1 yılSoğuk suyla banyo yap ve buzdolabında su iç bilmem ama ben şu anda deniyorum ve şuanda boğazım ağrıyor hatta öksürünce canım acıyor
20 YorumlaŞuanda balkondayım ewde tekin saçımı ıslattım balkonda bekliom 1 bardak soğuk su var yanımda
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş 18, gözlükle kaynak gözlüğü ama gel gör ki sarışın...
Öpüyorum kocaman canım. Evdekilere selamlar.01 Yorumla- +1 yıl
<3
Harbi banada lazim yarin hoca bi boklar yapcak da
00 YorumlaKurutma makinesini alnina tut 5-10 dk daha sonra alnina bak sicacik atesim var diye yutturursun
10 Yorumla
+1 yılUlan hasta olduydum annemde dün çorba yaptı canım çekti ısıtıp yedim hastalık falan kalmadi
00 Yorumla
+1 yılHastayken havuza gir çıkışta şaçlarını kurutma ve sonra dışarda koş 😀 ben bugün yapıcam.
00 Yorumla
+1 yılTebeşir ye ama az miktarda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkolunu parmağını kırrabilirsin. onu da diş macunu sürcen kuruycan sert bi biçimde vurcan 2 ay evdesn
32 Yorumla- +1 yıl
Denedin mi ise yaradi mi ona gore denicem
- 1 yıl
@coooksorumvaar Diş macunu kemiği inceltiyor 1 ay boyunca sur kas gevşetici sür vursan kırılır ama anlaşılabilirnir bir top çarparsa daha iyi
+1 yılBarut olnayan yerden ateş ckmaz
10 YorumlaKlasik yontem tebesir tozu :)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOnu nereden bulacağım ki 😂
+1 yılKaç okuldan en bilindik yöntem. Risk %5
00 Yorumla
+1 yılTebeşir tozu ateşini çıkartır :)
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamayın ya birde akıl verenler var 😄
10 YorumlaTepeşir yersen çıkar derlerdi eskiden
00 YorumlaSeri şekilde mast yapıp arka arkaya boşal
01 Yorumla- +1 yıl
sapik misin
Sen hasgerya yiceksin ozaman ateşin çıkar
00 Yorumlatebeşir ye ateşin çıkar.
00 Yorumla
+1 yılKaynar suyla yüzünü yıka
10 YorumlaDışarı çık fırtınada otur
10 YorumlaCamı aç uyu sabaha hasta olursun
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGeçen hafta denedim yine hava böyleydi ama etki etmedi
+1 yılyorgan altında terle cıkar heralde.
00 Yorumla
+1 yılUzun sure is yapma ;)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılanlamadiiim
- +1 yıl
Uzun zaman ihtiyac giderme
Tebeşir tozunu su ile karıştırıp iç
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNereden bulacağım ama evde yok 😂😂😂
+1 yılTebesir tozu
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılya bugün pazar heryer kapali başka bir yöntem yokmuki acaba
+1 yılTebeşir tozu :D
11 Yorumla- +1 yıl
Suyla karıştır iç işte :D
Ağustos ayında yani yazın ateşimi nasıl çıkartırım
01 Yorumla- 1 yıl
kolay o deniz olan bir yerde yasıyorsan gece sahile çık yanına damacanayla üstüne dök hem hava sıcak hem esiyor ateşin çıkar denizli bir yer değilse sweat giy sonra yorganı kapat boğulursun büyük ihtimal ama çıkar ateşin
+1 yılTebesir suyu ic😂
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnekadar tebeşir yutmalıyım yani nekadar kırıyim?
Tebesir tozu ye
00 Yorumlatebeşir tozunu suyla karıştır
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltebesirim var mi senceee
Biraz zevke gel Vücüt ısın yükselecek
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsabaha kadar atesim kalmazki oyle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsaçmalama doğru okula :)
01 Yorumla- 1 yıl
yok.
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler