Arkadaşlar sınav hazırlık dönemindeyim birçok sivilcem vardi patlattım kurudu falan son hali böyle sizce gecermi cok kafaya takmalimiyim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benimde burnumda hem küçük küçük sivilceler hemde büyük bir sivilce lekesi var bol bol su içiyorum okul kapansın oruç ayında hametan pomad kullanicam leke için hücre yenileyici bir krem
bende alırım belki
Siz bilirsiniz ama anlıyorum seni burunda olması çok kötü senin ne zamandır lekeler bu şekilde
yeni daha aslında geçiyor sonra bida çıkıyor sürekli devam ediyor sınav stresim var cok içim daralyo ondan olmalı yani sınavdan sonra kesin bellı olcak stres olmaynca geçecek mi diye
Benim 2 aydır geçmedi sadece 1 leke vardı 2 ay içinde çok sivilce çıktı burun ustunde erkeklerde bilemem ama bir kız için çok zor bir durum
aynen kiz icin kötü peki ben onemsemelimym ben gecer diye doktora gidesm yok naal olsa erkegm pek önemi yok diye düşündüm
Zamanla geçer gitmene gerek yok ama kısa sürede geçmez biraz zaman alır geçmesi benim 2 aydır geçmedi ama çok oynadım ben belki bu yüzdendir
Cildiyeye git. Șuan clindoxly jel kullaniyorum 10 günde yok oldu. Ama sana hapta verebilir o biraz ağır.
o hap 6 ay kullanılan hapmi o sivilceler için diye biliyorum izlere etkisi yoktur
Gayet olur git sen yinede.
Tabikiii cokkk biseyin yokmuski zatenn yuzune gerekli bakimmi yap yeme icmeni duzeltt yani yag alma oranini azalt, bir sorun kalmaz sonra
Cevap
1Cevap
sen yıne ıyısın benım abıme herkes ergenlıkcagında mayın tarlası derdı:D senınkını 5 6 katı falan şu an 23 yasında baby face suratı var adamın
nasil gecti bise kullandimi
adini öğrenebilir misin kremin
Gecer zamanla, ama bir daha patlatma kendi basina, daha cok cogaltabilirsin
Kanka korktum la
Bende de sivilce çıktı. . Geçer zamanla
Geçerler uğraşma yeter , cilt kendini yenileyebiliyor.
Geçer ama doktora gitmelisin yinede
nicin gitmeliyim ki
Kalsa bile krem kullanırsın geçer.
ne kremi mesela
doğru tedaviyle geçer
tedavisiz geçmez mi
gecer gecer
gecer ızler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar