Sivilcelerim eskiden çoktu hepsı krem sayesınde geçti ama izleri kaldı sizce nasıl geçer yaa bayadır böyle gitmiyo önerebilceğiniz bişiler varmııı

Sivilcelerim eskiden çoktu hepsı krem sayesınde geçti ama izleri kaldı sizce nasıl geçer yaa bayadır böyle gitmiyo önerebilceğiniz bişiler varmııı

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Öneririm ama çok pahalı 😃 la roche posay'ın niacinamide serumu var 1 haftada bile gözle görülür etki ediyor
Fiyatı önemli değil aşkım yeterki kesin çözüm veren olsunnn
Ben zoretanin kullanmıştım 3 ay boyunca ama 2 aydır gidemedim doktora zaten yaz geldi şimdi kullanmam çok zor hafif benimde izler var çok pahalı bir ürün almak istemiyorum ne yapmalıyım yoksa cildiye ye gitmeye çalışsam daha mı iyi olur
@Miyelinkılıfı leke kremlerine bu tarz tedaviler bittikten sonra başlanıyor çünkü cilt çok hassas bu dönemde. Güneş kremini ihmal etme sakın ama madem başladın tedavini de yarım bırakma doktora git derim
Yazın hap kullanmaya çok korkuyorum en son göz kuruluğum vardı ilaç kullanmayınca ve damla kullanınca iyi oldu gözlerim göz doktoru güneş gözlüğü kullan dedi ama güneş gözlüğü de çok pahalı güneş kremi kullanıyorum ama cildim çok hassas alerjiye yatkın ilaç kullanırken egzama olmuş gibi arada kızarıyordu nemlendirerek rahatlatıyordum 10mg kullandığım halde çok etkiliyordu doktor dozumu da artırmamıştı hassasın diye yine başlamaya korkuyorum
hayatım sen izleri gidermek icin urun kullanman iyi gibi gelebilir sana ama oyle yapmamalisin , daha sonra kullandigin urun sana iyi gelse bile baska bi problem cikartir fsrkinda olmazsin. yuzunu her sabah aksam guzelce yika ve su bazlı nemlendirici ile nemlendir. cilt makyajindan uzak dur yaptikca sen farkinda olmadan kotu etkiler, en azindan gecene kadar yapmamaya çalis
Asko niacinamide serum lekeyi çok güzel bir şekilde geçiriyor ama öncesinde kusma yapabiliyor haberin olsun yani. Ben sırf kusma yapıyor diye kullanmayı bıraktım. c vitamini , temiz içerikli nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum lekelerim gözle görülecek şekilde geçti küçüldü falan ciltten cilde değişiyor tabi iyice araştır derim benim önerdiğim sana olmayabilir çünkü. Bende başkasının önerisiyle bir sürü şey aldım onun ayarladigi şekilde haftalik kullandım yüzümü kusturdu.
Scarfex jel mutlka önerimdir ayrıca günlük bakımlarınızı ihmal etmeyin yüz temizleyici den sonra mutlaka tonik kullanın bakımdan sonra güneşle çok içli dışlıysanız güneş kremi ihmal etmeyin ciddi bir değişim gözlersiniz ve beslenme de çok önemli vücudun aldığın her şey ile vücudunu inşa ediyorsun aslında
Dudagın dolgumu nxnxnxxn anlarım bu arada dolgu gibi dıruyor
Hayırr kendı dudağım doğuştan böyle dolgun duruyo
Bilemedim…estetiğe kardı değilim bu arada gayet güzelsin ipek kirpik kirpiginde bende istiyom yaptırmak dmdmmcnc
Yazamıyom aglıcam
Kız kipriklerimde İpek değil ahahahaha kendi kirpiklerimm dünkü rimel kalmış bırbırıne yapışmış kalın gözüküyo😂😂
Noluyo lan cmcmcmcm kirpige ikna oldum ama dudaktan dmin değilim hala😂😂😂
Maşşallah nazar değmesin kuzu znnxnznzmznxnx🙏🏻
Yaw burnuma da estetik dicen Diye ödüm patladı kocaman patlıcan burnuma ahahahahshshs
Yok yok o değil belli nxnxnxxnmx
Bu arada sivilce izi için sabah le roche posey duo akşam da le roche posay effeclar kullan geçmezse brni bul aşko nxnxnxxnxn
Gün içinde de bunun nemldndiricisi cicaplast kullan🤪
Instagramdan badessnewsin sabitli hikayelerine bakıp kendine bir cilt bakım rutini oluşturabilirsinn
Dermaderm sivilce kremi söker atar efendim.. Ayrıca garantilidir
Bir rivayete göre sivilce insanın iç güzelliğini gosterirmis
Salisilik asit, the purest solisions tonik, maddecasol, retinoid içerikli ilaç
Bence çok tatlılar, neden geçmesini istiyorsun?
Emi mi? Yok ya dede deseydin saçmalığa bak hahahaha
Dalga geçmeee🥹🥹
Çok tatlısın, saçma yorumları boş ver
Göz yaşım pıtt 😔🤍
Böyle biri karşıma çıksa, nikahı basarım bak onu bil hahahahahaha
Niyee izlere hobin mi var ahxpsldğcl
Yok be, güzel kadınsın daha ne ister bir insan 😅
Yürümeyi bıraktın Koşuyorsun sen sjsjsjd
Hahahhahahah bir ümit falan
Pp koyuondaa kafan gözkmuüo
Görmesini istediğim kişiler görüyor
İyi bakalım knks
Peki kankksse
O dudaklar illa büzülecek dimi
Üzüldüğüm için öyle abi ya ben nedion sen nediyon
Sus kız benekli cırbağa
Gözyaşım pıt😢
Dudakların estetik mi
Eşek sütü sabunu
Abartma
cildiyeye gittinmi knk
Hayırr gitmeden geçsin istom
kükürtlü sabun kullan belki gçeer
Sivilcelerin hangi kremle geçirdin acaba?
Ergenlikten sonra
Çitile
Dudakların güzelmiş
ağza gel